Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [41]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:54

514

0

174



I think I'm in love with a Jonas Brother! [41]

Deel 41

Na twee uur ligt alles netjes in de kast. Nick gaat alvast naar beneden, maar jij gaat kijken of Yoni op msn is. Je logt je in. Maar er is bijna niemand online. Niemand die je aanstaat, tenminste. Je zoekt Yoni, en je typt een offline-bericht. 'Heeey. Denk je nog veel aan Joe? Je moet eens langskomen in ons nieuw huis (: Oohja, dat wist je nog niet zeker. Bel me maar op m'n nieuw nummer om eens af te spreken. x byebye' Je drukt op enter. Daarna ga je ook naar beneden, want je hebt trek. Je vraagt aan de kok om een fruitsalade te maken voor je. Dat doet hij met plezier, het is dan ook z'n werk (': 'Het was lekker' zeg je als compliment voor de kok. Hij knikt dankbaar.

Daarna ga je weer naar boven, om te kijken of Yoni al wat geantwoord heeft. Nee, ze is nog steeds niet online. Dan hoor je plots iemand je naam roepen. 'Katie, er staat iemand aan de deur voor jou!' Je loopt de trap naar beneden en je ziet Yoni voor de deur staan. Je loopt naar haar toe, en je geeft 'r een knuffel. Kevin is alweer door de deur naar de woonkamer gelopen. 'Kom mee naar boven' zeg je met een glimlach. Ze gaat mee naar boven, en haar mond staat wijd open als ze je kamer ziet. 'Jij leeft in een paradijs!' Je haalt je schouders op. 'Je went 'r wel aan' zeg je. Je gaat aan je pc zitten. Je hebt zin om wat lolligs te doen. Je kijkt naar de webcam die op de pc staat. Je roept Yoni om naast je te komen zitten. Ze neemt een stoel, en zet die naast de jouwe. 'Ik wil wat leuks doen..' zeg je terwijl je naar de webcam wijst. Yoni knikt spontaan.

Jullie hebben besloten om een filmpje te maken, waarin jullie heel gek playbacken op een liedje. Jullie kiezen 'Don't Trust Me - 3Oh!3' [Ja, Yoni haat dat liedje. En dan! (':] Je maakt een YouTube account, en je post het meteen erop. Het uploaden duurt een beetje, maar meteen is het al veel bekeken. Je plaatst de link ook op Twitter & Myspace. Dan kunnen al je vrienden het zien. Telkens als jij & Yoni het nog eens bekijken, moeten jullie heel hard lachen. 'Blijf je hier logeren vanavond?' vraag je. Ze knikt. 'Nee, je mag niet bij Joe slapen..' zeg je droog. Je kijkt 'r een paar seconden serieus aan, maar dan schiet je in de lach. 'Je hoeft niet terug om kleren te halen. Ik heb er hier wel genoeg' zeg je. Yoni gaat kijken in je kast. 'Dat zie ik..' zegt ze terwijl ze rondkijkt in de kast.

'Ik heb zin om te zwemmen..' zeg je plots wanneer jullie TV kijken. 'Het is al acht uur!' roept Yoni. Je haalt je schouders op. 'Wat maakt dat uit. Kom, we gaan een bikini aantrekken' zeg je. Je ziet Yoni al trillen. 'Kom op, mietje' zeg je uitdagend. Je loopt naar boven, en daarna kan zij ook niet anders dan naar boven gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.