Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [42]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:55

579

1

197



I think I'm in love with a Jonas Brother! [42]

Deel 42

Je doet een handdoek rond je, en je gaat samen met Yoni naar beneden, naar de tuin. Als jullie bij het zwembad staan, zie je dat Joe ook aan het zwemmen is. Yoni wordt helemaal rood als ze 'm ziet. Je geeft haar een stomp. 'Stay cool' zeg je subtiel. Je neemt een aanloop, en je pletst in het zwembad. Het duurt niet lang, of Yoni doet hetzelfde als jou. Joe komt naar jullie toe. O-ow, denk je. Dit is het deel waar Yoni rood wordt als een tomaat, waar ze stottert als een gek en waar ze verdrinkt omdat haar knieën knikken als ze Joe ziet.

'Yoni, lang geleden dat ik jou nog heb gezien..'zegt Joe terwijl hij voor Yoni staat. Jij zwemt weg je kunt ze maar beter een beetje alleen laten. Even later spettert er onverwachts water in je gezicht. Het is Nick. Hij zwemt naar je toe. Hij wijst naar Yoni & Joe. 'Ik denk dat dat dikke liefde is' zegt hij terwijl hij naar hen kijkt. 'En wij dan?' zeg je met een pruillipje. 'Ach .. Van ons is het veel dikkere liefde. En dat weet je wel' zegt hij. Je geeft 'm een kus. Als jullie gedaan zijn met kussen, kijk je nog eens naar Yoni & Joe. Je kan niet geloven wat je ogen je vertellen. Je knijpt jezelf. Nee, het is geen droom. Ze zijn echt waar aan het kussen. 'Aah, lief!' zeg je. Je hart is weg aan 't smelten. Plots kijken ze je allebei aan. 'Ik voel me bekeken' roept Joe naar jullie. Jullie draaien je weer om, en jullie gaan weer wat lol maken in het zwembad. 'Ik moet nog wat grappigs tonen aan jou' zeg je tegen Nick. 'Straks moet je meekomen naar m'n kamer. Dan toon ik het je.' Je stapt uit het zwembad en slaat de handdoek rond je. Je gaat naar boven en steekt de computer aan.

Je zoekt het filmpje op YouTube en je toont het aan Nick. Hij lacht zichzelf dood. 'Dit is van net of zo?' vraagt hij. Je knikt. 'We hadden niks anders te doen. Maar als je jaloers bent, wij maken ook wel zo'n filmpje als we ons vervelen' lach je. Je kijkt nog even naar de reacties, en dan ga je weer naar beneden. De kok is alweer eten aan het maken. Jij besluit om maar eens mee te helpen met de tafel te zetten. Je hebt helemaal geen zin om te horen van de roddelpers dat jullie zogenaamde slavendrijvers zijn. Als jij in z'n plaats zou zijn, zou je het al lang beu zijn om alles alleen te doen. 'Eet je mee?' vraag je beleefd aan 'm. 'Het hoeft niet, hoor. Maar als u het zo graag wilt, dan schuif ik met genoegen aan.' zegt hij terwijl hij bezig is met groenten te snijden. Dat klinkt als een ja, denk je. Dus je zet maar twee extra borden bij. Één voor Yoni, en één voor de kok.

Het ziet er heel lekker uit. Iedereen is ervan aan het smullen. Jullie hebben al een paar keer gezegd dat het lekker is. 'Dit is beter dan op een restaurant.' zeg je nog. De kok voelt zich gevleid door al die complimenten. Daarna help je nog mee met de vaatwasser, en daarna gaat hij naar huis. Je ploft jezelf in de zetel naast Nick. Hij slaat een arm om je heen, en jij legt je hoofd op z'n schouder. Je ogen vallen langzaam maar zeker toe.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 23:10:
Stil reading