Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [44]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:56

562

0

173



I think I'm in love with a Jonas Brother! [44]

Deel 44

Yoni moet nu al naar huis. Ze heeft een afspraak met de tandarts. Ze laat nog een briefje na voor Joe. Je zwaait 'r nog uit, en daarna ben je weer alleen thuis. Tussen 4 jongens, dan toch. Maar het voelt wel alleen als enige meisje. Je gaat naar Nick, en je zegt dat je wat gaat doen met een vriendin die in Los Angeles woont. Je moet tenslotte nog in Los Angeles zien te geraken. Wat heel ver is. Je hebt Last Minutes-tickets besteld. Je pakt je koffer voor een paar dagen. Eigenlijk voelt het wel raar. Je kent haar maar amper. Maar je vertrouwt haar wel. Niet dat ze iets verkeerd zou doen of zo. Zoals je vastbinden aan een stoel tot dat je Nick aan haar geeft. (':

Nick rijdt je naar het vliegveld. Jullie nemen een lang afscheid. Je geeft 'm een dikke knuffel & een dikke kus. 'Tot over een paar dagen dan..' zeg je traag. Hij knikt. Je geeft 'm nog een knuffel, en dan loop je naar de gate. Het vliegtuig in. Je valt in het vliegtuig nog in slaap. Na een paar uur, ben je er eindelijk. Je belt aan bij Miley's huis. Er zal wel iemand thuis zijn. Miley's broer, Trace doet open. 'Jij bent dus Katie. Kom maar binnen. Ik leid je wel naar de kamer.' zegt hij. Hij schudt je een hand, en daarna neemt hij een koffer. Je loopt achter 'm aan op de trap en als jullie in de kamer zijn, leg je je koffers op bed. Ze hebben het bed in Miley's kamer gezet. Dan lig je tenminste niet alleen. 'Dank je' zeg je nog tegen Trace voor hij weg gaat en hij knipoogt naar je.

Je verveelt je.. Maar je bent in Los Angeles. Wat kun je daar anders doen dan winkelen? Oké, het is niet goed voor je budget, maar wel voor je uiterlijk. Maar eerst ga je wat eten. Je hebt veel te veel honger. Je hebt trek in Frozen Yoghurt. Je loopt zo'n winkel binnen, en je bestelt meteen een grote portie. Je gaat aan een tafeltje zitten aan het raam. Daarna hang je een beetje rond in het stad.

Er zijn veel meer winkels dan in New Jersey, vind je. Maar dat is dan ook logisch. Hier wonen alle sterren. Op één of andere manier, voel je je echt een toerist. Je zet je zonnebril op. Het begint al warm en zonnig te worden. Je kijkt in de etalage van een krantenwinkel. Daar zie je een boekje liggen waar jij op de cover staat. Niet in het groot ofzo. En het gaat over wat jij al dacht.. Het filmpje. Ach.. Je vindt het niet erg. Dat betekent meer reacties! (:

Jou kennende.. Na een paar uur loop je alweer met je handen vol zakken. Het is al bijna 2 uur 's middags. Dus je gaat vlug naar Miley's huis terug om de zakken daar te droppen. Dan ga je terug naar het stad, om aan de studio te wachten tot dat Miley klaar is en naar buiten komt. Je gaat op het bankje zitten, en je staart naar de fontein die over je staat. Dan tikt er plots iemand op je schouder. Het is Miley. Je glimlacht. 'Dat werd tijd!' zeg je. Ze knikt. Ze trekt aan je arm, en ze neemt je mee naar de dichtste Starbucks.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.