Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [45]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:57

479

0

188



I think I'm in love with a Jonas Brother! [45]

Deel 45

Jullie zitten aan tafel een beetje te praten en lekkere koffie te drinken (:. Maar veel privé kunnen jullie niet praten, de paparazzi zit jullie de hele tijd te 'bespieden'. Je voelt je bekeken en het is echt irritant.

Oow. Nu ik er aan denk. Deze is speciaal voor Tamara. Anders komt ze me persoonlijk opzoeken, is ze boos op me, en maakt ze me af. Ik weet niet hoe.. Maar ik hoop dat ze toch content is met dit deel (: Maar nu terug waar we aan bezig waren..

'Ik vond echt grappig wat je deed op YouTube met je vriendin' zegt ze. Je moet lachen. 'Ja, we waren een beetje in een gekke bui.. Dus we moesten wel wat doen om ons uit tel even'. Dit is eigenlijk hét moment om te vragen of het echt waar is wat je gehoord had op dat showbizz-nieuws. 'Ik weet niet hoe ik dit moet vragen.. Maar voel jij echt nog wat voor Nick?' vraag je stamelend. Ze kijkt je aan alsof ze een spook heeft gezien. 'Je gelooft toch niet alles wat ze tegenwoordig vertellen. Ze zeggen wel dat ik het toegegeven heb. Maar hebben ze daar ook enig fragment van getoond?' Je bent opgelucht. Je kan dus gewoon veilig samen zijn met Nick. Uitgezonderd de fans dan, maar daar trek je je minder van aan dan een ex van hem die opnieuw met hem zou willen.

Jullie gaan weer door, naar buiten. Jij & Miley komen echt wel goed overeen, wat je nooit gedacht had. Jullie gaan alweer nog een beetje shoppen. Je ouders zullen verschieten als ze zien wat er nog overschiet op je bankkaart. Daarna gaan jullie weer naar huis. Het was wel een leuke namiddag.. Op de paparazzi na dan. Het lijkt wel dat je meer rondhangt met de paparazzi dan met wie dan ook. Als jullie thuis zijn, staat het eten al klaar. De tafel is al gedekt en allemaal. Na het eten, gaan jullie een beetje naar buiten. Je beslist om te bellen naar Nick. Die mist je waarschijnlijk wel.

De telefoon gaat over. Dan neemt er iemand op. 'Dag schat!' zegt hij spontaan. Je moet lachen. 'Hallooo, alles goed daar?' vraag je. 'Ja. Alleen een beetje slecht weer. Bij jullie?' Je kijkt in de lucht. 'Hier is het nog altijd even zonnig als vanmiddag' zeg je met een glimlach. 'Oké. Goed om te horen. Maar ik vrees dat ik je nu moet laten. We moeten straks een mini-optreden doen ergens plaatselijk in New Jersey..' zegt hij beetje minder blij. Je zucht. 'Oké. Ik bel je morgen nog wel of zo. Veel plezier vanavond. Ik hou van je <3' zeg je nog. 'Ik ook van jou.' zegt hij en hij geeft je nog een kusje door de telefoon. Eigenlijk wil je z'n reactie wel zien als hij weet dat je met Miley om gaat. Of misschien weet hij het al.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.