Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [46]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:57

605

0

174



I think I'm in love with a Jonas Brother! [46]

Deel 46

Willen jullie meehelpen om meer lezers te hebben? (: Per deel heb ik er nu maar 8 of zo. (': Da's wel héél weinig. Maar ik ben toch blij met diegene die die elke keer wachten tot het nieuwe deel komt. (:

Je gaat samen met Miley een soort 'fotoshoot' houden. Jullie leggen jullie mooiste kleren op bed. Diegene die je mee had in je koffer, en diegene die je net gekocht hebt. Zij doet net hetzelfde. Jullie gaan jezelf zo marginaal mogelijk kleden. Je kiest dingen die totaal niet bij elkaar passen. Zoals meerdere kledingstukken met een print. Je kiest een rood truitje met een hartjesprint. Je draagt een groene rok met daaronder een paarse legging. Als schoenen kies je roze pumps. Miley kiest al een even erge combinatie, als hij al niet erger is. Jullie nemen een paar foto's met die kleren. Dan kiezen jullie net hele mooie kleren, dat wel mooi bij elkaar staat. Jullie nemen een mooie pose aan, en maken de foto. Miley zet alle foto's op haar pc. Jullie kiezen de mooiste foto van elke set kleren uit. Jullie bewerken ze allemaal mooi, en dan zet Miley ze op Twitter. 'Je stuurt ze toch wel door he?' zeg je terwijl je met tranen in je ogen van het lachen zit. Miley knikt. Ze heeft er ook de tranen van in 'r ogen. Jullie hebben zelfs een foto waar jullie een nerdbril zonder glazen aanhebben.

Het is al laat. Half elf of zo. Je wilt er morgen fris bijlopen, want jullie gaan vast en zeker weer wat leuks doen morgen. 'Slaap lekker' zeggen jullie nog tegen elkaar en dan sluit je je ogen. Uiteindelijk val je in slaap. Iets of iemand springt op je bed. Het is Miley. 'Wakker worden!' roept ze hyper. Je wrijft nog eens in je ogen. 'Hoe laat is het?' vraag je suf. Ze kijkt op haar horloger. 'Half negen. Tijd om op te staan dus' zegt ze wijs. Je stapt voorzichtig het bed uit. Je gaat je snel douchen, en daarna doe je je kleren aan. Niet zo'n erge combinatie als gisteren, gelukkig. Jullie gaan ontbijten. De zon schijnt alweer volop in LA. Je kunt dat niet altijd zeggen van New Jersey.

Jullie zijn het hoogtepunt van de week. Iedereen praat over jullie. Ze noemen jullie zelfs al beste vrienden. Volgens de 'boekjes' zou je Yoni, Amber en Lies al laten vallen hebben voor Miley. Wat geen waar is. Je bent hier nog maar één dag! Maar je weet wel al dat je goeie vrienden zal worden met Miley, dat betekent helemaal niet dat je je beste vriendinnen uit New Jersey laat vallen! Je gaat mee met Miley naar de studio. Ze moet weer een paar nummers opnemen. Je vindt het wel leuk om dat nog eens mee te maken. De vorige keer dat je dat had meegemaakt, was met JB en hun album It's About Time. Al héél lang geleden dus.

Je vindt dat Miley echt ongelofelijk goed kan zingen. Opeens neemt ze jou mee in de opnamestudio. 'Hier is het blaadje met de lyrics. Je moet gewoon eens proberen. Het is echt heel leuk. En ik heb gehoord dat jij een mooie stem hebt, dus .. Je moet het echt proberen!' zegt Miley. Je kan niet anders. Je staat daar nu. Ze dwingt je gewoon. Je kan maar moeilijk terugkeren. Dat zou pas belachelijk zijn.

Al vanaf dat de eerste noten uit je mond komen, trekken ze een verbaasd gezicht. Zelfs Miley, ook al kan ze minstens even goed zingen. 'Hoe doe je dat?!' zegt ze verwonderd. Het enige antwoord wat jij daar op hebt, is blozen en je schouders ophalen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.