Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [47]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:58

530

0

195



I think I'm in love with a Jonas Brother! [47]

Deel 47

Opeens gaat je telefoon, als jullie de studio weer verlaten. Je neemt op. Het is Chris. 'Dag broerrr!' zeg je. 'Hallo, alles goed?' zegt hij. 'Jaa. Met jou?' vraag je. 'Nou niet echt.. Nick is een beetje ziek. En hij mist jou..' zegt hij stiller. Je mond valt open. 'Ziek?' zeg je sip. 'Uhu' zegt hij. 'Moet ik naar huis komen?' vraag je. 'Nou, ik weet niet.. Als je het daar nou echt zo leuk hebt. Maar ik denk wel dat ie het leuk zou vinden'. Je bedenkt iets hoe je naar huis kan. Misschien kun je de jet van JB gebruiken? Met de limo is het wel een beetje erg ver. 'Ben je er nog?' vraagt Chris. 'Ja. Ik heb net een plannetje bedacht om terug naar huis te keren. Zouden jullie de jet van JB naar hier willen sturen?' vraag je. 'Oke, ik vraag het. Ik stuur dan nog een smsje of het gaat of niet. Doeei!' zegt hij. Dan leg je neer.

'Het was m'n broer..' zeg je. Miley kijkt je vragend aan. 'Ga je nu al terug naar huis?' vraagt ze sip. Je knikt. 'Nick is een beetje ziek. En eerlijk gezegd mis ik hem ook een beetje.' zeg je. Ze geeft je een knuffel. 'Ik snap het. Maar beloof wel dat je me zo snel mogelijk weer zal komen opzoeken!' zegt ze. Je knikt. Jullie gaan naar huis, en je pakt je koffers. Je nieuwe kleren passen er bijna niet meer in. Maar als je er op gaat zitten, rits je de koffer met veel moeite toe. Je krijgt een sms'je van Chris.

'De jet staat klaar. Nick is al een beetje beter, nadat hij gehoord heeft dat je terugkomt. En hij vindt het heel lief van je! x je broertje.'

Over een paar uur ben je dus al thuis. Miley rijdt je naar de luchthaven. 'Dikke knuffel! Ik spreek je nog wel. Wil je ook dan de foto's doorsturen, als ik thuis ben?' vraag je. Ze knikt. 'Doe ik. Beste vrienden!' zegt ze en ze geeft je een knuffel. Dan ga je binnen in de jet. Miley kijkt je na tot het vliegtuig te hoog is om nog te kijken. Je gaat een beetje tv kijken. Je zet het op een post, en meteen gaat het over jou en Miley. Je zapt rond. Je hebt geen zin om naar zo'n dingen te kijken. Kijken naar je roddels die over jou gaan..? Nee, dank je.

Even later tikt er iemand op je schouder. 'Katie, we gaan straks landen. U moet uw gordel om doen nu.' zegt een bemanningslid. Je knikt. Je doet netjes je gordel om, en je wacht om te landen. Het is er wel nog warm, in New Jersey. Er staat al een limo klaar om je te brengen naar jullie huis.

Je belt aan, en Joe doet de deur open. 'Ik heb je gemist' zegt hij en hij geeft je een dikke knuffel. 'Ik jou ook.' zeg je halfgewurgd. Je gaat naar de kamer van Nick, en daar zie je hem in bed liggen. Hij is aan het slapen. Je gaat op bed zitten, en je voelt aan z'n voorhoofd. Een beetje ziek maar? Hij heeft koorts!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.