Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [49]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 15:59

545

0

177



I think I'm in love with a Jonas Brother! [49]

Deel 49

Je stapt uit de douche. Je bent bezig met je haar te drogen. Plots hoor je de deur van de badkamer opengaan, ondanks het geluid van de haardroger. Je tiert zo luid als je kan. Vlug kruip je in de douche, en doe je de deur dicht. 'Wie is daar?' zeg je dreigend. 'Uhm.. De paashaas?' zegt iemand. Het is Nick, je hoort het aan z'n stem. 'Oké, dan is het goed!' zeg je. Je gaat weer uit de douche, maar wanneer je dat doe is de paashaas al weg. Jammer, denk je. Je doet je pyjama aan en je gaat naar Nick's kamer.

'Dag paashaas!' zeg je en je gaat op bed zitten. Hij moet lachen. 'Sorry. Ik moest alleen heel dringend naar de wc. Maar in het vervolg kun je ook een andere badkamer gebruiken, buiten die van mij?' zegt hij met een glimlach. 'Sorry hoor! Maar ik ben te lui om meer stappen te verzetten dan het minimum.' zeg je terwijl je aan je haar prutst. 'Het is al goed. Ik snap het' zegt hij met een glimlach. Hij prutst nu ook aan je haar. Je draait je vliegensvlug om naar hem. Je draait je hand in z'n krullen. 'Vind je dat ook zo leuk? Wel goed nieuws, ik ook!' zeg je. Hij gaat steeds harder wrijven in je haar, waarop jij ook harder begint te wrijven in z'n haar. 'Vind je dat zo leuk!' zeg je. Je haalt heel z'n haar door de war. Maar .. Jullie spelletje wordt verpest door een spelbreker die 'Etenstijd!' roept.

Je gaan naar beneden, Nick moet boven eten. Aangezien hij niet kan naar beneden. Je haar ziet er niet uit. Het ligt helemaal door de war. Als je beneden komt, kijkt iedereen je raar aan. 'Wat heb jij uitgespookt?' zegt Denise. Oeps, die is hier blijkbaar ook. 'Wel, Nick begon in MIJN haar te wrijven, en toen begon ik in het zijne..' beken je. Denise moet lachen. 'Ik dacht al..' zei ze. Je wordt rood. Je krijgt meteen twee borden met eten en bestek. En nog een handdoek, voor het geval dat Nick weer niet mooi kan eten. Je gaat ermee naar boven. Je klopt op de deur bij Nick. 'Service!' roep je. Je loopt door de deur en zet het op z'n nachtkastje. Hij gaat met veel moeite recht zitten. Jij gaat naast 'm zitten. Meteen morst hij al. Je neemt vlug de handdoek, en legt die op z'n schoot. Voordat het mooie deken vol zit met etensresten!

Dan zijn jullie klaar met eten. Je had niet zoveel trek, en Nick blijkbaar ook niet. Je neemt de borden naar beneden, en de vuile handdoek smijt je in de was. De héle vuile handdoek! Je gaat weer bij 'm zitten. 'Misschien moet ik je in het vervolg voeden, want zoveel dat jij morst!' zeg je voor de grap. Hij moet lachen. Het is even stil. 'Weet je. Ik vind het heel erg lief dat jij je sociaal leven opoffert om hier bij mij op een kamer opgesloten te zitten..' zegt hij plots. Je moet blozen & glimlachen te gelijk. 'Waarom zou ik dat erg vinden? We kunnen het hier toch ook leuk hebben met z'n tweetjes?' zeg je. Je geeft 'm een dikke knuffel. Aangezien een kus niet meer mag.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.