Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [51]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:00

595

0

206



I think I'm in love with a Jonas Brother! [51]

Deel 51

Je moet naar Yoni toe gaan vandaag. Je zal 't haar allemaal uitleggen. Je gaat naar Nicks kamer, om je tas te nemen. Je schudt 'm even wakker. 'Ik ben even naar Yoni. Tot zo' zeg je en je geeft 'm een kus op z'n voorhoofd. Je neemt de auto, die je nu alsmaar meer gebruikt. Misschien moet je zelf maar een auto kopen, in plaats van altijd die van iemand anders te gebruiken. Je start de auto, richting jullie oud huis. Je ziet dat je ouders nog steeds niet thuis zijn. Ah, als ze het daar zo goed hebben.. Je belt aan. Hun moeder, Annie, doet de deur open. 'Ik kom voor Yoni' zeg je. Ze laat je door. 'Ze is boven op haar kamer' zegt ze.

Je klopt op haar deur. Niemand antwoordt. 'Ik weet dat je daar binnen bent!' zeg je en je doet de klink langzaam naar beneden. Je duwt de deur open, maar hij wil niet open. Je beukt er zo hard tegen als je kan. 'Yoni, jezelf opsluiten gaat niks helpen. Ik moet gewoon even met je praten!' Ze reageert nog steeds niet. Oké, dat ze niet antwoordt, snap je wel. Maar dat ze zichzelf opsluit? Dat is niet van haar doen. Je geeft de deur nog eens een hard duwtje. Ja! De deur is open geraakt. Je hoort nog een stoel op de grond vallen. Yoni ligt op haar bed. Je schudt haar wakker. Maar dat ze wordt niet wakker. Ze is bewusteloos! Je neemt vlug je telefoon, en je belt de ambulance. 'M'n vriendin ligt hier bewusteloos in haar bed, en ik weet niet eens hoe het komt!' roep je overstuur. De ambulance komt er zo snel aan als ze kan. Ze komen naar boven met een brancard, ze leggen Yoni erop en steken haar in de ambulance. Jij gaat mee.

Ondertussen is de dokter haar aan het onderzoeken. 'Duidelijk..' zegt hij. Je kijkt 'm raar aan. 'Duidelijk wat?' zeg je. Hij knikt. 'Duidelijk dat ze zichzelf heeft uitgehongerd. Haar lichaam is uitgemergeld. Zo mager zijn, is niet gezond..' zegt de dokter. Nu weet je hoe dat komt. Door Joe. Ook al heeft hij haar niks aangedaan. Misschien moet je hem maar beter bellen, en het nieuws vertellen. Je gaat op de gang staan, en je zoekt het nummer van Joe. 'Al nieuws?' vraagt hij. 'Ik moet je wat vertellen..' begin je stamelend. 'Yoni ligt in het ziekenhuis. Ik heb haar bewusteloos aangetroffen. Daarna heb ik zo snel mogelijk de ambulance gebeld.' zeg je. Je hoort Joe schrikken aan de andere kant van de lijn. 'Ik kom er zo snel mogelijk aan' zegt hij en hij legt al neer. Je gaat op een stoel zitten naast het bed van Yoni. De dokter is al weg. Je denkt dat ze zal moeten opgenomen worden.. Je had het eigenlijk nog nooit iets van gemerkt, anorexia of zo. Je voelt je een slechte vriendin..

Even later komt Joe binnen, met een boeket bloemen. 'Ooh, ze slaapt nog..' zegt hij precies teleurgesteld. Je knikt. 'Wat is er nou gebeurd?' vraagt hij. Je zucht. 'Ze was blijkbaar flauwgevallen.. Omdat ze zichzelf uithongert..' zeg je stil. Joe kijkt Yoni aan. Hij voelt zich slecht. 'Het is allemaal mijn fout..' zegt hij. Je schudt je hoofd. 'Je weet toch wel dat je niks fout hebt gedaan?' zeg je. Hij haalt z'n schouders op, en er rolt een traan over z'n wang. Je geeft 'm een knuffel. 'Het komt wel goed jong!' bemoedig je hem. Het lijkt alleen niet echt te werken, want z'n tranen blijven maar komen..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.