Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [55]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:03

536

0

183



I think I'm in love with a Jonas Brother! [55]

Deel 55

'Eigenlijk weten we niks over Katie. Maar volgens sommige mensen zal dat niet lang meer duren. WMG, Hollywood Records en Sony BMG zouden al geïnteresseerd zijn in deze wonderbaarlijk mooie stem van het liefje van Nick Jonas. Wie zou deze stem niet nog meer willen horen?' zegt de presentatrice en ze laat een stukje horen van het liedje. Je zucht. Dus dat betekent dat de telefoon straks roodgloeiend staat? 'Geweldig!' zeg je ironisch. Maar aan de andere kant word je niet meer bekeken als 'het vriendinnetje van..'. Maar wel als dé Katie! Dat is natuurlijk wel een voordeel, dat mensen je leren kennen hoe je echt bent.

Daarna kijk je nog de reportage van Michael Jackson, hoe hij wellicht gestorven zou zijn. Daarna gaat de telefoon. 'Wie zou het zijn? Sony, WMG of Disney?' denk je. Je neemt op. 'Hallo, met Katie' zeg je. 'Hallo, met Sony BMG, platenmaatschappij' zegt een mevrouw aan de andere kant van de lijn. 'Lap..' zeg je. 'Wablief?' zegt de mevrouw. 'Ooh, sorry. Dat kwam er gewoon uit. Voor wat belt u?' zeg je snel. 'Wel, wij hebben uw liedje samen met Miley Cyrus gehoord. Wij vinden dat u een hele mooi stem hebt. De baas van Sony BMG zou graag eens een afspraak willen maken. Dan kunnen we een paar dingetjes bespreken.' Je haalt je schouders op. Zoiets kun je toch niet weigeren. 'Oké, geeft u maar een datum. Ik zal er zijn.' zeg je dan maar. 'Wat dacht je om deze zaterdag, 3 PM.' zegt ze. 'Oké, dat is dan geregeld. Tot zaterdag dan!' zeg je. Je legt neer, en je gaat het opschrijven in je agenda.

'Wie was dat?' hoor je Nick vragen. 'Sony BMG wil een afspraak met me maken..' zeg je stil. 'Dat is toch goed! Man .. Jij gaat echt wereldberoemd worden!' zegt Nick. Je moet lachen. Je geeft 'm een knuffel. 'We zien 't wel..' zeg je. Je gaat naar boven. Misschien staat er nog meer in je mail. Je gaat naar hotmail en je typt je wachtwoord in. Twintig e-mails. Het gaat wel. Je oog valt op een mail van Hollywood Records. Je opent het.

Geachte,

Wij hebben uw liedje samen met Miley Cyrus gehoord. Wij zijn daarom geïnteresseerd in een contract samen met u. Aangezien Jonas Brothers en Miley Cyrus ook bij ons een contract hebben, zou het heel handig zijn als u zich ook bij ons aansluit.

Wij hopen vlug van u te horen. U kunt ons bereiken op onderstaand nummer. Wij weten dat we niet de enige platenmaatschappij zijn die geïnteresseerd is in u, maar maak toch maar een verstandige keuze.

Mvg, Hollywood Records

Je gaat weer terug naar postvak in. Misschien moet je alle nummers maar eens op één blad zetten, en één voor één ze bellen. Dan kun je kijken welke platenmaatschappij de grootste voordelen heeft. Welke dat er de grootste nadelen heeft, enzovoort. Je sluit de computer af, dit wordt wel een taak voor straks. Je gaat weer naar beneden, want Nick zit daar nog alleen. Eerlijk gezegd weet je ook niet waar Kevin & Lies zijn. Als je het niet weet, kun je ze ook maar beter niet storen door hun op te bellen. Net zoals jij en Nick rust willen, willen zij ook rust.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.