Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [57]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:04

600

0

186



I think I'm in love with a Jonas Brother! [57]

Deel 57

Opeens klopt er iemand op de deur. Je draait je vlug om. Ja hoor.. Daar staat de dokter in de deur. Hij kijkt jullie raar aan. 'Je weet toch wel dat je de ziekte van Pfeiffer kan doorgeven door speeksel?' zegt hij met gefronste wenkbrauwen. Je gaat met je arm langs je mond. Daar zitten jullie dan, net alsof jullie net een preek hebben gehad van jullie vader. Je vraagt jezelf af waar jij je mee moeit. Als jij die ziekte hebt, oké, dan heb je ze. Niks aan te doen. Jij kunt er toch ook niks aan doen dat je al zólang niet met Nick gekust hebt.

De dokter onderzoekt Nick nog eens. 'Volgens mij heb je veel geluk. Je bent nu al bijna genezen, en je bent nog maar een week besmet. Maar het kan natuurlijk al langer zijn, want die ziekte komt plots op, maar eigenlijk kan hij er al een tijdje zijn. Dus, het is niet raar dat je je al veel beter voelt' zegt de dokter. Je bent blij voor hem, maar ook tegelijkertijd voor jezelf. Jullie kunnen eindelijk weer doen wat jullie willen, en die kus van net kan nu toch ook niet veel meer uitmaken? Want het zou wel heel kut zijn als Nick geneest, en als jij er mee opgescheept zit. Dan zijn de rollen net omgedraaid.

Je hoort iemand de deur open doen. Je gaat bovenaan de trap staan. Je kijkt naar beneden. Je ziet Kevin de deur sluiten. 'Waar kom jij vandaan?' zeg je. Kevin kijkt even rond, maar dan ziet hij je. 'Ik kom van Lies. Ik heb daar een nacht gelogeerd..' zegt hij. Hij moet geeuwen. Oké, dat is duidelijk laat geworden. Je knikt, en hij gaat naar de woonkamer. Je gaat naar beneden, en je zet de plateau in de keuken. Je ruimt alles af, en de vuile dingen zet je in de vaatwasser. Ook Nick is beneden. Hij heeft een zwembroek aan. 'Ga je nu zwemmen, om half elf?' vraag je lachend. Hij knikt alsof het een serieuze zaak is. 'Ik heb te veel energie, en die moet ik gewoon kwijt!' zegt hij. Je snapt 't. Je gaat ook naar boven om een bikini aan te doen, aan alleen zwemmen is er ook niks leuks.

Als je beneden bent, is Nick al aan het zwemmen. Je springt er ook in. Hij spettert meteen met water naar je. 'Zou je dat willen laten?!' zeg je met een boos gezicht. Je spettert met dubbel zoveel water naar hem. Hij knijpt z'n ogen hard toe. Je probeert hem kopje onder te duwen. Je springt op z'n rug, gaat op z'n schouders zitten en je duwt z'n hoofd onder water. Niet te lang natuurlijk, anders gaat hij dood, SADISTEN! :b Je voelt echt wel dat hij beter is. Anders zou hij nu niet zo in het water zitten spelen. Volgens jou had hij het al veel langer, maar merkte hij er niks van. Plots heb je een goed idee! Jullie kunnen een fietstochtje doen, en de buurt verkennen. Jullie hebben dat nog niet gedaan, sinds dat jullie hier wonen. Dus jou lijkt het wel goed, nu Nick zich beter voelt. Jij gaat je omkleden, en Nick ook. In de ideale fiets-outfit (': . Jij hebt een soort tennisrokje aan met een topje, dan kun je lekker bruin worden. Nick heeft een short en een mooi t-shirt aan. Jullie halen de fietsen uit de stalling. Het verbaast je eigenlijk dat de paparazzi nog niet aan jullie deur heeft gestaan. Ze weten wel waar jullie wonen. Behalve dan die ene keer dat ze jou & Lies hebben achtervolgd.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.