Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [58]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:04

511

0

219



I think I'm in love with a Jonas Brother! [58]

Deel 58

Jullie houden een soort van wedstrijdje. Je gaat rechtstaan op de pedalen van je fiets, en je fietst zo snel als je kan. Véél sneller dan Nick. Maar Nick kan er ook best wel wat van. Het is de hele tijd nek aan nek. Jij stopt, en daarna stopt Nick ook. 'Ik wist het. Jij kan me niet aan!' zegt hij stoer. Je trekt een verontwaardigd gezicht. 'Dat denk jij. Maar er zijn dingen waar ik véééél beter in ben!' zeg je. 'Zoals .. ?' zegt Nick. Hij trekt een wenkbrauw omhoog. Je gaat dichter, en je geeft 'm een zoen. 'Zoals dat, ja!' zeg je. 'I totally agree!' antwoordt Nick daarop.

Het was een leuke middag. De paparazzi heeft jullie wel een beetje lastig gevallen, door foto's te nemen.. Maar voor de rest hebben jullie veel nieuwe mensen leren kennen. Maar toch gromt je buik. Jullie keren terug naar huis, en de kok is al bezig met het middagmaal. 'Pizzaaaa' roept Nick, en hij rent rondjes in de keuken. Je houdt 'm tegen aan z'n armen. 'Sssst, rustig!!' zeg je lachend. Hij doet alsof hij buiten adem is. Seriously, die heeft écht, écht, maar dan ook écht veel te veel energie!

'Wil je een pilletje?' vraag je. Hij schudt wild z'n hoofd. Misschien kun je toch beter wat in z'n pizza steken. Ach nee, dat zou je hem niet durven aandoen. Je gaat al de borden op tafel zetten. Je neemt drie scherpe messen en drie scherpe vorken. Joe is nog bij Yoni, dus ja.. Wie weet wanneer hij wel terugkomt. Jullie gaan buiten eten.

Het is mooi weer, de zon schijnt.. Alles wat je kan verwachten van een mooie dag. De pizza is heel lekker. Je zit naast Nick. Hij kan zichzelf echt niet bedwingen. Het lijkt of hij een 2literfles wodka heeft opgedronken, ook al bestaan die niet. Maar volgens jou is hij gewoon blij dat hij weer zoals een normaal mens kan zijn. Je hoort de deurbel gaan. 'Ik ga!' zeg je. Je doet de deur open. Daar zie je iemand staan, die je niet meteen bekend voorkomt. 'En jij bent..?' zeg je, maar wel nog altijd beleefd. 'Goeiemiddag Katie. Ik hoop dat ik jullie niet stoor. Maar ik kom voor wat af te geven.' zegt een meneer in een pak. Hij haalt van achter zijn rug een bos rozen tevoorschijn. 'Wat?!' zeg je.

Je loopt met een raar gevoel rond. Je legt de rozen op tafel. Je denkt niet dat Nick ze zou sturen. Of wacht, misschien hangt er een kaartje aan. 'Van een geheime aanbidder.' staat er. Ja, lap. Ook dat nog! Maar als Jonas Brothers het kan overleven, dan jij ook wel zeker? Zij hebben al meer aanbidders dan jou. Je gaat weer naar buiten. 'Wie was het?' vraagt Kevin nieuwsgierig. 'Een of andere slaaf van iemand die rozen kwam brengen in de plaats van iemand anders..' zeg je en je haalt je schouders op. 'Ik haat rozen, pisbloemen!' zeg je plots. Nick kijkt je lachend aan. Je gaat weer gaan zitten, en zwijgend eet je verder je pizza op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.