Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [59]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:05

749

0

189



I think I'm in love with a Jonas Brother! [59]

Deel 59

Als je klaar bent, ruim je netjes alles van de tafel. Je neemt die pisbloemen, en je smijt ze zo hard als je kan in de vuilbak. Dat mensen eigenlijk bloemen durven sturen, terwijl ze weten dat je een vriendje hebt. Iedereen weet het, want het is Nick Jonas! Iemand tikt je op je schouder. Je draait je om. Je kijkt recht in de ogen van Nick. 'Ik heb nog een cadeautje voor jou!' zegt hij. Je lacht meteen je tanden bloot. Hij neemt je mee aan je hand. Naar een kamer waar je nog nooit geweest bent. Je wordt geblinddoekt.

Je hoort een deur opengaan, en je stapt een ruimte binnen die een beetje warmer is dan de andere ruimtes. Nick knipt het licht aan en hij doet je blinddoek uit. Je kijkt rond, en dan kijk je naar de grond. Daar zie je een zwart-witte puppy liggen in de mand. Afgewerkt met een mooie, rode strik. [Ja, mijn puppy is zwart-wit, daarom doe ik het maar zo (':]. Je draait je snel tot Nick toe. Je geeft hem een suuuperdikke knuffel. 'Dat is echt het liefste wat iemand ooit voor me gedaan heeft, qua cadeautjes dan.. Hoe wist jij dat ik een hondje wou?' vraag je. Je staat nog steeds in een knuffelpositie met Nick. Wel het ging zo:

[Voor de dummies onder jullie, het is nu een soort van flashback, in Nick POV. Alleen in zo'n dingen ga ik POV's gebruiken! Voor andere dingen laat ik 't liever vallen (:] - Je liep heel de tijd te ijsberen. Je wil Katie echt zo graag verrassen. Maar wat zou je haar kunnen geven? Kleren? Nee, ze heeft er al te veel. Schoenen ook niet. Daar heeft ze er wel honderden van. Geen juwelen, anders is het niet origineel. Geen bloemen, die verwelken. Jezelf? Nee, dat heb je al gegeven.. Een CD van JB? Nee, eigendunk. Chris loopt de kamer binnen. 'Waar zit jij zenuwachtig over te doen?' vraagt hij. Je denkt nog even na. Daarna schudt hij je door elkaar. 'Ik vroeg wat!' zegt hij streng. 'Wel, ik heb een cadeautje nodig voor Katie, maar ik heb TOTAAAL geen idee van wat ik haar zou kunnen geven.. Dat is echt moeilijk, meisjes tevreden stellen!' zeg je. 'Ik heb wel een idee!' zegt Chris en hij steekt zijn vinger in de lucht. Net zoals in de tekenfilms. Je rolt met je ogen. Maar uiteindelijk vraag je toch wat ze wilt. 'Ze wil al heel lang een huisdier, en in 't bijzonder: een puppy. Niet te groot, niet te klein, gewoon middelmatig.' zegt Chris. Je bespringt Chris zowat, en je geeft hem een knuffel. Hij wrijft over je rug. 'Geen dank voor de hulp. Het is al goed jongetje..' Daarna duwt hij je van zich af. Je loopt zo snel als je kan naar de auto, springt erin, en rijdt naar de dichtstbijzijnde dierenwinkel. Je gaat naar binnen en je zoekt de weg naar hondjes. Al snel vind je die, want Nick Jonas is niet dom! Je kijkt de hele rij door, maar halverwege vallen je ogen op een mooie puppy. Hij kijkt zo lief naar je. Die kun je toch niet laten zitten? Eigenlijk wil je ze allemaal meedoen, maar daar is geen doen aan. Je vraagt de verkoopster erbij. Ze haalt het hondje uit. 'Het is een reu, kruising van een Border Collie en een Jack Russell [Ja, dat 's mijn hondje <3]. Hij is geboren op 4 maart 2009' Je knikt. Al meteen als jij het hondje vasthoudt, kwispelt het met z'n staartje. Je geeft 't een knuffel, ondanks dat het beest een beetje stinkt. 'Ik neem 'm' zeg je. Daarna snelt de verkoopster naar een kast, waar de pasportjes zitten van alle honden die daar zitten. Ze geeft het je, en je rekent af. Tevreden neem je het hondje mee naar huis, en ook nog een paar benodigheden. Je legt het mooi in 't mandje, met een strik. 'Wacht maar tot vanmiddag, na het middagmaal' zeg je tegen het hondje.

[Nu doen we weer normaal ;D] - 'Waaaauw!' zeg je van bewondering. 'Ik ben echt zo blij dat je 'm leuk vindt!' zegt Nick. Je geeft 'm een dikke kus. Tot het diertje tegen je been op springt. Je neemt 'm op. 'Hoe zullen we 'm noemen?' vraagt Nick terwijl je in de ogen kijkt van het hondje zonder naam. Je denkt na.. 'Wat dacht je van Lucky?' vraag je. Nick knikt. 'Ja, hij is ook lucky. Met zo'n baasje als jou!'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.