Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [61]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:06

519

0

180



I think I'm in love with a Jonas Brother! [61]

Deel 61

Jij en Yoni willen weer een nieuw filmpje maken. Die ene heeft al meer dan drie miljoen views. Die is iedereen al beu gezien. En het is ook al ongeveer een week geleden dat je dat filmpje gemaakt hebt. Wat voor jou lang is, aangezien je nooit wat te doen hebt. Behalve shoppen. 'Wat zullen we gaan filmen?' vraag je. Yoni gaat met haar hoofd op haar hand leunen, die op tafel staat. Je bent hard aan 't nadenken. 'Ik weet het! We kunnen een grappig dansje uitvinden!' zegt Yoni. Met haar goede ideeën ook altijd. Je knikt hard. 'Maar dan gaan we ook eerst minstens even grappige kleren uitzoeken!' Je neemt haar bij haar arm, mee naar boven en jullie duiken je kast in. Jullie staan in het midden van de kast, en jullie kijken rond. Er zijn zoveel kleren om uit te kiezen. Maar eerst moeten jullie een thema hebben.

Jullie hebben een thema gekozen; Manwijverig. Dus, wat kunnen jullie beter doen dan in de kleerkast van Nick te gaan kijken? Niks.. Dus doen jullie dat. Je kiest een geruit hemdje en een skinny jeans. Je loopt naar de kast met z'n schoenen en je kiest een paar sneakers uit. De volgende halte is de badkamer. Jij & Yoni tekenen een snor op jullie smoel met oogpotlood. Daarna probeer je je haar zo mannelijk mogelijk op te steken, wat redelijk goed lukt. Nu jullie lijken jullie echt wel op een van de broertjes.

Jullie gaan weer naar beneden, buiten. Ja, de laptop staat er nog (': Jullie kijken even als test of alles goed zit. Jullie besluiten toch om geen dansje te doen. Maar wel een soort filmpje waar jullie Jonas Brothers op na doen. Je neemt een gitaar van Nick en Kevin. Je geeft één aan Yoni ook. Zij had 2 standjes mee voor een microfoon. Er zit wel een micro in, maar natuurlijk ligt die niet aan. 'Welk liedje zullen we doen?' vraagt Yoni. 'Ik denk beter Paranoid. Iedereen kent dat liedje! Yoni gaat akkoord.

Jullie bekijken het filmpje. Het resultaat is prachtig geworden! Al meteen zijn er al zo'n honderd views. Je kunt nu wel zeggen dat jullie populair zijn op YouTube. Straks nog meer.. Als zangeres misschien?

Jij & Yoni liggen plat van sommige reacties van mensen. Er zijn ook wel mensen die zeggen dat jullie niet normaal kunnen doen, maar je reageert er niet op. Moet je normaal doen dan? Dat heeft niemand toch gezegd? Als jullie nu eenmaal zo zijn, daarom zijn jullie beste vriendinnen. Er staan nog slechtere reacties tussen. Je wordt soms uitgemaakt voor slet, Yoni voor anorexiakind, enzovoort.. Maar er zijn dan weer fans die het voor je opnemen. Ze zijn gewoon jaloers omdat jij met Nick bent, die ze toch nooit kunnen krijgen?

Er zijn ook al een heleboel mensen gesubscribed. Dat vind je wel leuk. Het enige wat jullie kunnen doen, is meer filmpjes maken. Je zet bij de info van het filmpje nog wat bij: 'Wij willen veel nieuwe filmpjes maken, maar daarvoor hebben wij jullie ideeën nodig. Als jullie originele ideeën hebben, zeker voorstellen ;D xoxo Katie & Yoni' Je drukt op enter.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.