Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [62]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:08

582

0

179



I think I'm in love with a Jonas Brother! [62]

Deel 62

Het is al 18 uur. Yoni moet terug naar huis, want om 19 uur moest ze terug thuis zijn van haar moeder. Nick, Joe & Kevin kunnen ieder moment thuiskomen. Het is jammer dat Yoni niet kan blijven tot Joe thuis is.. Je staat bij Yoni aan de deur. 'Kom je dit weekend logeren?' vraag je met een glimlach. Ze knikt. Het is vandaag vrijdag. Morgen moet je naar die afspraak met Sony BMG. Je ziet 't wel zitten. 'Kom zaterdag dan maar logeren! Tot morgen <3' zeg je. Veel tijd om afscheid te nemen hebben jullie niet, want tegen dat ze vertrekt is het alweer kwart na zes. Dus moet ze zich heel erg haasten. Je geeft haar nog een dikke knuffel, en daarna stapt ze in de auto.

Je gaat wat zoeken in de diepvriezer. Een ijsje, duh (': Ik denk niet dat je je puppy gaat zoeken in de diepvriezer. Er ligt net nog één ijsje in, een raket! Je lievelingsijsjes. Je neemt 'm en je gaat buiten op de trampoline zitten. [Kwist zelf nog niet dat ze die hadden :'] Je gaat op je buik liggen. Als je ijsje op is, sluit je je ogen. Je luister naar de geluiden van de natuur. [Soaaai ^o)] Plots schrik je zo hard, dat je bijna van de trampoline valt. Je puppy komt bij je liggen op de trampoline. 'Hoe ben jij uitgebroken?' vraag je aan je puppy. Je doet een MAGNIET!-gebaar met je vinger. Hij kijkt je onschuldig aan, maar daarna geef je hem een knuffel. Je hond blaft luid opeens.

'Hmm.. Zo eentje wil ik ook wel!' hoor je iemand zeggen. Daar zie je iemand staan. Je kunt 'm niet echt herkennen. Het is een jongen, en nee, het is niet Nick. 'Wie ben jij?' vraag je. Hij komt dichterbij. Het is een heel knappe jongen. Hij lijkt totaal niet op Nick. Hij ziet er meer macho uit. 'Ik ben Johny [Bravo! Toepasselijke naam voor een macho ;D]' Je kijkt 'm raar aan. 'Wat doe jij hier? Dit is mijn huis! Wat zoek je hier?!' zeg je boos. Hij komt dichterbij. Hij sleurt je van de trampoline. Hij smijt je in een auto. De ramen zijn geblindeerd, wat wil zeggen dat er een zwarte laag bovenop hangt. Dat niemand binnenin kan kijken. Je gaat weer recht zitten.

Je bonkt op de ramen, maar je beseft dat dat geen nut heeft. Je trekt zo hard aan de klink als je kan. Maar in plaats dat de auto opengaat, breekt de klink er af. Er zit een rare vent naast je. Een oude, lelijke, gerimpelde vent! Hij komt met z'n hoofd dichterbij je. Je kruipt zowat tegen de deur van de auto. Hij neemt je bij je haar vast, en trekt jouw hoofd ermee dichterbij. Hij steekt z'n tong uit, net alsof hij aan je wang wil likken zoals een ijsje. 'Neeee!' schreeuw je nog. Maar tevergeefs, hij doet 't toch. En daar stopt het niet bij ...

Je slaat met je handen in het rond. Dan hoor je plots je hondje janken. Je opent je ogen. Je draait je ogen een beetje naar rechts, geen geblindeerde ramen. Geen ouwe, vieze vent die aan je wil likken. Alleen lig je nog steeds in de zon, op de trampoline, met je hond die aan je wang likt. Het stokje van je ijsje ligt nog steeds waar je het gelegd had. Je glimlacht. 'Stoute hond!' zeg je. Het enige wat je niet gedroomd hebt, is dat je hond uitgebroken is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.