Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [65]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:10

679

0

164



I think I'm in love with a Jonas Brother! [65]

Deel 65

Je wil je gaan aankleden, dus je gaat naar je kamer. Je gaat je kleerkast binnen, en je knipt het licht aan. Je kiest wat uit. Je doet je pyjama uit. Wanneer je net verse sokken aan wil doen, voel je iets kriebelen aan je voet. Je kijkt naar beneden. Daar loopt een langwerpige keven van wel drie cm! Je schreeuwt het uit. Je schudt met je been, het dier moet van je af. Je ziet het beestje twee meter verderop vallen. Nu moet ie wel duizelig zijn. Maar het komt weer op je af! Dit lijkt wel een horror. Je probeert op de laden van je kast te klimmen, maar dat wil je je kleerkast niet aandoen! Je loopt zo snel als je kunt de kleerkast uit, en je springt op je bed. 'NIIIIIIIIIICK!' roep je dramatisch. Hij rent zo snel als hij kan naar je kamer. Buiten adem vraagt hij: 'Wat scheelt er?!!' Je wijst naar de grond. Het beest is op weg, op weg om weer op jouw voet te gaan zitten. 'Dat zou ik maar niet doen!' zeg je tegen het beest. 'Het is MIJN voet, en op MIJN voet gaat niemand gaan zitten. Hoe klein je ook mag zijn! Anders krijg je een tik tegen je kop!' dreig je. Nick ligt plat van het lachen. Hij loopt naar het beest toe, heft z'n voet op en gaat er recht op gaan staan.

Je springt in z'n armen. 'Dankje, you're my herooo <3' zeg je. Hij voelt zich nu wel stoer, natuurlijk. Nu hij zo'n beestje van drie centimeter heeft vermoord! Dus mensen, als je iemand wil vermoorden, vermoordt een insect. Daar word je tenminste niet voor vervolgd & in de bak gesmeten (':. 'Het was maar een kleine kever, lieverd' zegt hij. Je hondje komt achter hem aan. Hij loopt naar het insect toe. Gaat hij nu doen wat je denkt dat hij gaat doen?! 'Neeee! Lucky, schatje! Niet doeeen!' roep je dramatisch. Maar tevergeefs.. Toch doet hij het, stoute jongen! Hij doet z'n mond open, en steekt de kever met z'n tong in z'n bek. 'Eeewww!' roep je. Het hondje kijkt je raar aan. Je tilt 'm op. 'Weet je, misschien kon je me ook eerder komen redden. Dus dan kon je dat beestje vroeger opgegeten hebben! Wat dacht je daar van!' Je houdt 'm in de lucht.

'Oké, nu gaat 't wel weer!' zeg je. Je zet Nick samen met Lucky buiten. Je kleedt je verder om, nog steeds met de gedachten dat er een beestje zou kunnen rondlopen. Daarom kleed je je ook heel snel om! Je loopt zo snel als je kunt de kamer buiten, snel naar Nick. Want alleen hij en Lucky kunnen je redden voor vieze, vuile, dikke, grote insecten! Bestaan er geen pillen voor insectenfobies? Je durft amper nog in je kamer te gaan. Als je op de grond kijkt, zie je een beest lopen. Kijk je op de muur, zie je een beest lopen! Kijk je in bed, zie je een beest lopen! Kijk je in de wc, zie je een beest lopen! Kijk je naar een drol van Lucky, zie je een beest lopen. [Ja, oké, dat laatste kan wel (':] Kijk je in Nick z'n ogen, zie je je ware liefde. Dat is het enige waar je geen insecten in ziet!

Nu mijn verhaal! Ik zat gerust te msn'en, met Lies, Naomi enzovoort! Dan zag ik in m'n ooghoeken wat zwarts lopen. Ik kijk vlug om. Daar zie ik een dikke kever lopen! Wel 3 cm groot is hij. Ik roep m'n broer. Maar hij wil het kutbeest niet dooddoen! Ik smeek hem.. Maar nee hoor, hij wil niet. Sindsdien heb ik een trauma. Ik durf niet meer op de grond lopen, tenzij ik heel snel ren naar een stoel, een zetel e.d. ö Maar ik denk dat Lucky 'm opgegeten heeft. Hij loopt zo blij rond! Nee, grapje (': Hij is eigenlijk emo.. Maarnee, hij heeft wel al eens een beest gegeten. En nu voel ik me niet veilig, tot ik weet dat dat beest een kop kleiner is gemaakt!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.