Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [67]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:12

601

0

186



I think I'm in love with a Jonas Brother! [67]

Deel 67

Je gaat naar buiten. Kijken was Miss USA & jouw onschuldige broertje aan het doen zijn. Tuurlijk, dat kind zit haar uit te sloven. Een bikini, waar er bijna geen stof aan hangt .. Die veel te klein is! Wat dacht je dan. Dat ze haar figuur zou verbergen? Eerlijk gezegd vind je het geen zicht. Maar je gaat je nu niet focussen op haar. Je gaat liever bij Nick zitten. Hij zit aan de computer. Je leunt met je hand op z'n schouder. 'Wat doe je ?' vraag je lief. 'Ach.. Mail checken..' Je kijkt naar de klok rechtsonder. Al half twee? Je moet je haasten! Je gaat in je kast kijken. Geen beestje te bespeuren (: Je zoekt een mooi, maar ook deftig kleedje. Je doet mooie zwarte hakken aan. Je lijkt nu wel op een seutje, maar nog altijd een hippe doos! (: *IT'S YOUR TURN, NICHOLAS J. THUMBS UP! (:* Je gaat naar de badkamer, je steekt je haar mooi op in een dot. Voilí . Wel keurig genoeg zeker, voor een afspraak met een platenmaatschappij. Je gaat zelf rijden. Geeft al een goeie indruk, je bent niet lui! (: Je volgt de wegwijzers, wees gerust. Er zijn er genoeg, zeker naar een belangrijke bestemming!

Nét op tijd, kom je aan. Je hoeft niet eens te vertellen aan de portiers wie je bent. Ze laten je gewoon binnen, in het kantoor van de baas. Daar zit de BIG boss dan. Je ziet het aan de manier hoe hij uitgezakt in z'n bureaustoel. Hij is nog uitgezakter dan Christina, maar hij ziet er stukken vriendelijker uit. Meteen gaat hij rechtstaan, als hij jou ziet. 'Ik wil niet dat u de verkeerde indruk krijgt!' zegt hij met een knipoog, en hij steekt z'n hand uit. Je schudt beleefd een hand met 'm. 'Ga zitten..' zegt hij en je gaat op een mooie, zwarte, leren stoel zitten.

Hij legt meteen een contract voor je neus. Je glimlacht. 'Daar staan alle voorwaarden, voordelen en nadelen op. Maar veel nadelen zijn er niet!' zegt hij lachen. Alles om iemand een contract te laten tekenen hé, oléé! (': Hij legt er ook meteen een balpen naast. 'M'n moeder zegt altijd: de kleine lettertjes goed lezen!' zegt de vent. Je knikt. Je begint dan maar aan de kleine lettertjes. De dikke wienerworst leidt je de hele tijd af, maar het pakt je niet. Je hebt heel het contract snel gelezen. 'Ziet er goed uit. Zijn er nog kleinere lettertjes wat ik moet lezen?' vraag je met een glimlach. Hij schudt z'n hoofd. 'Je moet nu even nog meekomen voor een test. Om je skills te tonen!' zegt hij. Je haalt je schouders op.

Jij wordt hier uitgenodigd, maar je moet wel nog een test doorstaan. Ook goeie organisatie hier.. :'

Je volgt 'm naar een opnamestudie. Het is echt prachtig hier. Mag ook wel. Veel artiesten brengen hier dí gen door! Als je binnenkomt, sta je al meteen achter glas. Daar zie je de crew zitten. Je zwaait. Je hoort hun stemmen. 'Je moet een liedje zingen voor ons, wat heel duidelijk is natuurlijk..!' Je knikt braaf. 'Kun je Klein, klein kleutertje zingen?' vraagt een kale vent. Je kijkt 'm aan alsof hij van China komt. 'Grapje natuurlijk. We willen jou beleefd vragen om Please Don't Leave Me van Pink te zingen. Nee, deze keer geen liedje van Miley Cyrus of Jonas Brothers!' zegt hij met een knipoog. Rare venten die hier rondlopen. Maar dat liedje is wel lekker om te zingen. De muziek begint te draaien. De eerste tonen walmen uit de boxen. Jij gaat dichter bij je micro staan en je geeft het beste van jezelf.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.