Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [68]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:18

578

0

176



I think I'm in love with a Jonas Brother! [68]

Deel 68

De mensen achter het raam, staan versteld van jouw talenten. 'Zeer goed!' zei eentje nog. Nu ben je weer op weg naar het bureau van de wienerworst (': Hij heet Hans. [Ik kon niet origineler zijn!]. Je gaat weer op dezelfde stoel zitten als net, en je bekijkt het contract nog eens. Uiteindelijk neem je toch de balpen, en zet je je handtekening onderaan. Hij klapt van vreugde. 'Daar moet op gevierd worden!' zegt hij enthousiast. 'Ik zou liever naar huis gaan nu. We zullen het een andere keer vieren' Hij haalt z'n schouders op. 'Daar houd ik je aan!' zegt hij. Je vindt die vent een beetje té enthousiast naar jouw gedacht. Je stapt in de auto, en met een goed gevoel rijd je weer naar huis.
Nick komt meteen naar je toe. 'En?' vraagt hij nieuwsgierig. 'Ja, ik heb 't contract getekend. En ze vonden me heel goed!!' zeg je blij. Hij geeft je een knuffel. 'Proficiat, schat' zegt hij en hij geeft je een dikke knuffel. Dik, doet je denken aan die manager .. Maar ja! Hij kan je wel veel succes geven, dus ben je beter een beetje vriendelijk tegen heb. 'Ik moest eerst nog een test doen.. En ze vonden het heel goed. Toen ging ik 't contract tekenen. Hij wou ook nog een feestje bouwen, maar ik heb nee gezegd.. $:' zeg je. 'Ach .. We bouwen zelf wel een feestje! Dat veel leuker is, én met mensen die je tenminste kent' zegt hij. Hij neemt je mee naar buiten. Daar zit iedereen aan de tafel. Inclusief Miss United States. Ze zwaait lief naar je, maar jij kijkt haar eerder raar aan.
'Katie gaat zingen bij Sony BMG!' roept Nick. Iedereen klapt. Behalve Christina. 'Christina.. Ik weer dat je jaloers bent, maar je mag tenminste wel blij voor me zijn. Zeker als je met m'n broer bent!' zeg je. Daarna geeft ze toch maar een flauw applaus. Iedereen staat op om je een knuffel te geven. 'Gefeliciteerd, zusje!' zegt Chris. Daarna krijg je ook nog een knuffel van Joe en Kevin. Christina zit koppig in haar stoel. Je trekt haar recht aan haar arm, een beetje brutaal. Jij geeft haar een knuffel. 'Dank je, Christina!' zeg je dan. Ze veegt haar t-shirt af, alsof jij één of andere bacterie bent.
Daarna staat ze recht om een glas drinken te gaan halen. 'Maar Christina .. Als je te warm hebt, zeg dat dan gewoon!' Je sleurt haar aan haar arm tot de rand van het zwembad. Ze staat met haar rug naar het water. Je zet je voet achter de hare en je duwt haar een beetje naar achter. Je maakt een gebaar van 'opgeruimd staat netjes'. Het duurt niet lang, of je voelt een natte hand aan je enkel. Voor je het weet lig je al even erg te ploeteren in het zwembad, als Christina. Ze begint zomaar in het niets aan je haar te trekken. Nick doet z'n t-shirt uit en springt ook in het zwembad. Hij haalt Christina van je af. Je kijkt 'm dankbaar aan. 'Zou je dat willen laten? Ze wou gewoon een beetje lol maken. Miss Serieus!' zegt Nick. Dan begint Chris zich te moeien. 'Vind jij dat lollig, iemand zomaar in het zwembad smijten? Ik dacht 't niet!' roept Chris dan. Ach, je kan het niet meer aanhoren. Je stapt uit het zwembad en je gaat naar boven. Je hoopt dat Chris maar snel verlost is van die Bitch, met een grote letter B ! (:


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.