Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I think I'm in love with a Jonas Brother! » I think I'm in love with a Jonas Brother! [69]

I think I'm in love with a Jonas Brother!

1 juli 2009 - 16:19

612

0

193



I think I'm in love with a Jonas Brother! [69]

Deel 69

Je doet maar je bikini aan. Door Christina heb je toch zin gekregen om te zwemmen, yihaa! Je bent je haar een beetje aan het afdrogen. Er klopt iemand op de deur. Je verwacht dat het Nick is.. Maar nee, het is Christina. Je draait je om, en je zet je handen op je heupen. 'Sorry.. Ik ben echt niet zo'n bitch die je denkt..' zegt ze zielig. Je kijkt haar aan. Je boze blik verandert nu meer in een zielige blik. Ze staat nu voor je. 'Vrienden?' vraagt ze. Ze steekt haar hand uit. Je slaat jouw hand in de hare. 'Vrienden' zeg je met een glimlach. 'Maar weet je? Door jou heb ik nu wel veel zin gekregen om te zwemmen. Heb jij soms een bikini voor mij?' vraagt ze. Je knikt. Je neemt haar mee naar je kast. Ze trekt haar ogen wijd open. 'Dit lijkt wel een paradijs voor ieder meisje!' zegt ze. Je knikt. Je bent ook wel trots op je collectie met kleren. Ze kiest een bikini. 'Ach.. Als je 'm mooi vindt, mag je 'm wel houden. Ik draag 'm toch bijna nooit!' zeg je. Ze kijkt je dankbaar aan. 'Mag dat?' vraagt ze nog eens. Je knikt. 'Natuurlijk!' zeg je. Ze houdt de bikini tegen haar aan, en ze loopt naar je badkamer.

Je gaat naar beneden. Joe kijkt je lachend aan. 'Wat?!' vraag je. 'Ik ben verwonderd dat je nog leeft! Maar.. Waar is Christina!' zegt hij geschrokken. 'Ze is een bikini aan doen, gek..' zeg je. Je springt meteen in het zwembad. 'Nou .. Daarnet moest iemand je nog helpen, maar ondertussen kan je het al zelf!' zegt Kevin en hij klapt in z'n handen. 'Wacht maar, of ik sleur jou erin met kleren en al!' zeg je dreigend. Hij kruipt met z'n voeten op de stoel. Hij kijkt je bang aan. Even later komt ook Christina uit de achterdeur. Ze neemt een aanloopje, en ze springt ook erin. Chris kijkt haar raar aan. Ze haalt haar schouders op. Maar even later springt ook Chris er bij. Je kijkt Nick zielig aan. 'Asjeblieeeft!' vraag je zielig. Hij kijkt je even aan, maar dan springt hij er toch weer in. Hij zwemt meteen naar je toe. Hij geeft je een lange kus. Maar Joe komt op jullie afgezwemt. 'TJAKKA!' zegt hij, en hij haalt jullie uit elkaar. 'Zoiets doe je niet in het zwembad. Een zwembad is voor in te zwemmen!' zegt hij. Jullie moeten blozen.

Jullie gaan zo'n spelletje doen, dat jullie op elkaars schouders elkaar ervan moeten duwen. Jij op Nick, Joe op Kevin [Bahahah, nu is lies wel jaloers op Joe hoor! :'] en Christina op Chris. Nick loopt meteen op z'n oudere broers af. Jij duwt zo hard je kan Joe van Kevin. Maar Joe zit heel stevig en Kevin houdt 'm ook stevig vast. 'Nick, me goed vasthouden hé!' fluister je. Hij knikt, en neemt je nog harder vast. Je duwt Joe naar opzij, achter, naar voren.. Maar niks is goed genoeg. Plots valt hij toch in 't water. Ook al val jij erbij, want hij trekt aan je arm zodat jij ook naar beneden valt. Aan de ene kant voel je je toch trots dat je hem van Kevin hebt gekregen.

Zo snel als jullie kunnen kruipen jullie weer op de schouders van jullie partner. Met z'n vieren stappen jullie op Christina af. Ze kijkt jullie bang aan. Jij gaat een beetje rechtstaan op de schouders van Nick, hoe onhandig het ook is, en je springt op Christina dat ze van Chris valt. Gelukkig kan ze er wel mee lachen, want had je dit net gedaan, had ze al je haren uitgetrokken!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.