Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Wat als je, je hart volgt. » The mask.

Wat als je, je hart volgt.

1 juli 2009 - 21:03

295

1

156



The mask.

Nieuw.

Gebroken vanbinnen. Een gebroken hart. Allemaal door hem. Hij heeft haar hart weer warmte gegeven. Naarmate ze meer van hem ging houden kon ze meer en meer lachen. Echt lachen. Maar nu kan ze dat niet meer.
De spiegel toont een meisje, een gebroken meisje. Ze zet een glimlach op en al vlug hersteld ze zich weer naar hoe ze zich echt voelt. Ze gooit haar rugzak op haar rug en voordat ze de deur opentrekt zet ze weer haar masker op. Terug bij af. Terug bij de persoon die ze was voordat hij kwam.
Met al zijn praatjes en zijn glimlach heeft hij haar opgetild. Hoog in de lucht. Ze kon de wereld terug aan. Haar zelfvertrouwen groeide. Ze voelde zich weer goed in haar vel. Hij toverde een glimlach op haar gezicht als hij langs haar liep. Wanneer hij nu langs haar loopt krijgt ze een minderwaardigheidsgevoel. Ze heeft de drang om te beginnen huilen en om daarna in zijn armen opgenomen te kunnen worden. Maar ze is sterk genoeg om tegen de tranen te kunnen vechten en dus doet ze dat ook.
Eenmaal thuis vallen de tranen. Zonder enige uitleg laat ze haar familieleden achter met zoveel vragen en loopt ze naar haar kamer. Haar eetlust vervaagd. Het enige wat ze doet is huilen. Geleidelijk aan glijd ze terug in een depressie waarbij ze zoveel moeite heeft gehad om eruit te komen. En ze weet dat deze zwaarder zal zijn dan de vorige. De reden waarom ze in een depressie zit is dan ook veel erger dan bij de eerste. Een gebroken hart heeft haar helemaal gebroken en heeft er voor gezorgd dat haar enige vriend nog haar oude vetrouwde masker is.

Liefde kan een medicijn zijn maar ook de oorzaak van al de pijn.


Reacties:


ChantouSEX
ChantouSEX zei op 1 juli 2009 - 21:11:
OMg ,soo prachtig<33
Sad ,but beautifull.