Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » She's lost inside (SA) » She's lost inside

She's lost inside (SA)

9 aug 2009 - 17:34

497

4

215



She's lost inside

I couldnt tell you why she felt that way.

Op de een of andere manier trok ze altijd mijn aandacht. Ze was mooi. Bééldschoon. Prachtige bruine krullen, volle lippen, amandelvormige ogen, lange benen. Alleen zag niemand het. Haar onverzorgdheid verborg haar schoonheid. Niemand zag dat achter het onverzorgde lelijke straatmeisje een pracht van een kind schuilde. Ik wel. Ik zag het. Ik zag hoe ze langzaam wegkwijnde. Maar ik deed niets. Wat kon ik doen?

I couldnt help her.

Ze hing rond op straat of bedelde, ze stonk, ze was graatmager. Vaak werd ze afgesnauwd, vaak heb ik haar met bange ogen zien wegrennen. Het drong steeds meer en meer tot mij door dat sommige dingen gewoon niet eerlijk zijn. En niemand kan daar iets aan veranderen. De wereld is gewoon oneerlijk.

Dont know where she belongs

Hoe kwam het eigenlijk dat ze zo alleen was? Ik heb het mij nooit afgevraagd. Hoe kwam het dat ze geen thuis had? Het leek wel of God op een dag met zijn vingers geknipt had en Voilí , daar was ze. Ik had medelijden met haar, maar ik liet het niet merken.

She wants to go home.

Als het begon te regenen, ruimde ze vliegensvlug haar spullen bijeen en zocht naar een schuilplaats. Meestal een bushokje of een afdak. Dan zette ze één voor één haar spullen op de grond en ging terug neerzitten. Vaak observeerde ze voorbijgangers. Ik heb haar eens op een ijsje getrakteerd. Ze schrokte het naar binnen alsof ze bang was dat iemand het zou afpakken. De straat was haar thuis.

Youve been rejected

Ik denk dat ze al lang een soort van onzichtbare wand rond zich heen had gebouwd. Een wand die gevoelens afstootte. Ze kon zo emotieloos kijken. Ik kreeg er kippenvel van. Ze kon zo naar je kijken dat het leek of je er niet stond. Alsof je lucht was. Misschien had ze dat wel nodig: een gebrek aan emotie. Want ik weet dat ze zich vanbinnen angstig voelde. Ik wist het gewoon.

Its where she lies. Broken inside.

Ze moest diep vanbinnen verdriet gevoeld hebben. Dat kon niet anders. Als ik haar zag liggen op haar dekentje, dacht ik altijd: Waaraan heeft ze dit toch verdient? Is dat wat ze het lot noemen? Ik begin er steeds sterker in te geloven. Het lot. Hoe wreed.

Her dreams she cant find.

Had ze dan geen droom? Iets waarin ze geloofde? Of had ze dat allemaal al lang opgegeven? Het zou me niets verbazen. Ze droomt waarschijnlijk enkel van een openhaard en een kop warme chocolademelk in de winter en een koude douche in de zomer. Iets wat voor mij zó vanzelfsprekend is.

Shes lost inside

Ze moet zich zo verdomd alleen hebben gevoeld. Zo verloren.

Soms vraag ik mij af of ze nog leeft. Of ze al een thuis gevonden heeft. Of zou ze nog altijd zo verloren zijn? Misschien heeft God wel gewoon weer met zijn vingers geknipt en haar van de aardbodem doen laten verdwijnen. Alsof ze er nooit was geweest. Niemand die het zou merken.


Reacties:


AnotherZero
AnotherZero zei op 5 aug 2009 - 15:40:
prachtig.
het geeft je echt de rillingen.
echt mooi.

+ dat liedje is ook zo gevoelig <3


RiotGirl zei op 4 juli 2009 - 14:52:
Aah... Avril Lavigne, Nobody's home. Geweldig mooi lied die ellenlang ik je hoofd kan blijven hangen. Net als nu, iets wat irritant is omdat ik naar Blue Wind van Yui probeer te luisteren, but anyway.

Bij het luisteren naar dit lied heb ik zelf altijd een ander beeld, om het maar zo te zeggen, maar ik vind dit een heel mooie oneshot! Je hebt een fijne schrijfstijl en beschrijft en vraagt de vragen goed, om het maar even zo uit te leggen xP.

Ik denk dat ik tegen 1 foutje gestuit ben...
"Ze schrok het naar binnen alsof ze bang was dat iemand het zou afpakken. De straat was haar thuis."
"schrok" moet hier "schrokte" zijn, toch?


Scaramouche
Scaramouche zei op 1 juli 2009 - 22:46:
De afsluiter was prachtig. <3
Euhm..
Verder kan ik gewoon niks zeggen, alleen..

Wauw.


xNadezhda zei op 1 juli 2009 - 21:15:


Nobody's home is één van mijn favoriete nummers van Avril Lavigne.
Bij de eerste regel begon het al af te spelen in mijn hoofd.
Jézus.
Pardon my French.
Prachtig gedaan!
Ook met die zinnetjes ertussen en zo... Heel mooi

<3 Nadezh