Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Ik en jij voor altijd » 1 Ontmoeting met Edward.

Ik en jij voor altijd

6 juli 2009 - 19:15

722

0

212



1 Ontmoeting met Edward.

Hoi.. Dit is niet op works geschreven dus er zal nog wel foutjes komen enzovoort :D Dat verbetr ik als ik thuis kom :D xx

'Demy je moet naar school toe' zegt mam zachtjes. Ik open mijn ogen en zie mijn moeder staan,'jaha' mompel ik.
Ik stap uit bed en wankel naar mijn kleding kast toe, en pak wat kleren uit mijn kast. En loop dan naar ons kleine badkamertje toe. Als ik klaar ben loop ik naar beneden en zie dat mam al mijn brood heeft gemaakt,'dankje' zeg ik.
Ik eet snel mijn broodje op en dan pak ik mijn jas en mijn versleten tas mee en loop naar mijn oude autootje toe.

Onder weg naar school toe,'goh slechte wegen hierzo! Mompel ik chagrijnig in mij zelf.
Als ik dan uit eindelijk ben aangekomen parkeer ik mijn auto, en dan loop ik naar binnen toe, en dan loop ik naar de balie toe waar een oud vrouwtje zit,'goedemorgen ik ben hierzo nieuw' zeg ik. Ze kijkt mij even aan,'ja oke hier is je rooster en je moet nu naar lokaal 25 toe' zegt de vrouw pieperig.
Ik zucht en ga dan opzoek naar lokaal 25.'Ah daar is die lokaal' mompel ik.
Als ik binnen ben,'ah jij bent het nieuwe meisje zeker?' Vraagt een meneer.
'Ja klopt' zeg ik zacht.'Ik ben meneer Brievelings en stel je zelf maar even voor' zegt meneer Brievelings.
'Ik ben Demy ik ben 17 en ben net hier komen wonen' vertel ik. En dan word ik naar een plek verwezen, ik ga naast een jongen zitten, hij ziet er bleekjes uit vind ik zelf! Maar hij is echt beeldschoon,'hoi ik ben Demy' zeg ik. Hij kijkt mij even aan, zo die gozer heeft mooie ogen! Goudkleurige ogen heeft hij!
'Edward' zegt hij zacht. En dan kijkt hij weer naar buiten toe, pff jongens ook!
Ach ze mogen mij toch wel niet!
Na de les, loop ik te zoeken naar welke lokaal heen moet,'loop naar mee' zegt Edward die net naast mij komt lopen. Ik kijk op,'oke' zeg ik.
Dan lopen we samen naar de volgende les,'waneer ben je hier komen wonen?' Vraagt Edward dan.'Eh Zaterdag' zeg ik. Hij kijkt mij even aan,'aha welkom in Forks waar het bijna altijd wel regent' zegt Edward grinnikend. Ik lach even, en dan zoeken we een plaatsje op,'heb je veel vrienden?' Vraagt Edward. Ik kijk hem even aan,'nee die heb ik niet eigenlijk' zeg ik beschaamt. Hij kijkt mij verbaast aan,'oh' zegt hij alleen maar.
Wiskunde joepie! Ik haat deze vak erg!
Als de les afgelopen is hebben we pauze,'kom je bij ons zitten?' Vraagt Edward. Ik kijk hem even aan,'ja is goed' zeg ik zacht. Hij glimlacht even en dan lopen we naar de kantine toe, we gaan aan een tafel zitten, er komen nog vier mensen zitten, die zijn ook al zo bleekjes! Maar ze zijn net als Edward erg beeldschoon, vind ik zelf.
'Hoi en wie ben jij?' Vraagt een meisje met kort rood haar.'Ik ben Demy' zeg ik. De anderen kijken mij even aan,'nieuw vriendinnetje Edward?' Vraagt de lange gespierde jongen lachend. Edward kijkt die jongen aan,'nee Emmet doe even normaal ze is net nieuw hier' zegt Edward wat fel tegen die jongen.
'Ik ben Alice en dat zijn Emmet Rosalie en Jasper' zegt ze vriendelijk.
Ik glimlach verlegen, en zeg even niks meer,'wat zijn je hobby's?' Vraagt Emmet nieuwsgierig. Ik kijk hem gewoon aan,'lezen wandelen enzo' zeg ik. Hij knikt even lachend. Dan geeft Rosalie een stoot tegen Emmet zijn zei,'auw' zegt Emmet. Alice kijkt mij even aan,'waar woon je?' Vraagt Alice dan.
Ik denk even na,'naast het bos' zeg ik. Ze knikt en zegt niks meer. Dan gaat de toeter, en we lopen weer weg, Edward komt weer naast mij lopen,'welke les heb je nu?' Vraagt Edward.'Engels' zeg ik. Hij lacht,'ik ook' zegt Edward vrolijk. Ik moet lachen om Edward. Dan loopt er een meisje met lang rood haar,'hoi Edward' zegt het meisje. Dan kijkt ze mij even aan, ze kijkt mij met een arrogante blik aan,'hoi Bella' mompelt Edward. Ik krijg een raar gevoel en dan lopen we verder,'wie is dat meisje?' Vraag ik. Edward stopt even,'Bella ze is euh beetje verliefd op mij ofzo' zegt Edward. Ik knik even,'ze is best mooi ze lijkt jou type wel' zeg ik zacht. Edward kijkt mij even aan,'nee dat is ze niet' zegt Edward fel.'Sorry' zeg ik zacht. Hij kijkt mij,'geeft niet' zegt Edward.
En dan lopen we naar de les toe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.