Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Ik en jij voor altijd » 2. Bij Edward's thuis.

Ik en jij voor altijd

6 juli 2009 - 19:19

838

0

214



2. Bij Edward's thuis.

Het is allemaal verbetert. :D Ik hoop wel dat ik reachties krijg :D en laat gewoon een berichtje achter :D xx

Na schooltijd, sta ik nog even te praten met Edward en de rest.
'Heb je zin om met mij zo te gaan wandelen in het bos?' Vraagt Edward. Ik kijk hem aan,'ja is eh goed' zeg ik.
'Dan zie ik je bij de opening van het bos dan?' Vraagt Edward.'Ja is goed' zeg ik. Dan zeggen we allebei gedag en lopen naar onze eigen auto's toe.
Ik start mijn auto, en dan rij ik weg, het begint net te regenen, als ik thuis ben aangekomen gooi ik mijn schooltas in de hoek en loop naar de opening van het bos toe, ik zie Edward al staan wachten,'hoi' zegt Edward..
'Hoi' zeg ik. Dan lopen we het bos in, we zeggen niks als we bij een boom zijn aangekomen,'eh mijn ouders willen je graag ontmoeten' zegt Edward dan ineens. Ik schrik even,'oke' zeg ik.'Ik heb vertelt dat er een nieuwe leerling was gekomen en dat je nu met mij gewoon als goede vrienden optrekt' zegt Edward zachtjes. Zijn we goede vrienden? Wouw ik heb nu een goede vriend terwijl we maar een dag kennen, nou ja wel minder denk ik,'ja euh is goed' zeg ik.
'Kom' zegt Edward. En dan lopen we richting zijn auto toe,'ik breng je wel naar huis toe hoor' zegt Edward vriendelijk.'Oke is goed hoor' zeg ik.
We komen aan bij een grote villa,'wou mooi huis' zeg ik verbaast. Edward glimlacht even,'ja he' zegt Edward trots. Ik moet even lachen,'ja echt wel' zeg ik lachend. En dan staan we voor het huis, Edward pakt plots mij hand vast, zo zijn hand voelt koud aan heeft ie het koud?
Dan komen we binnen gelopen,'mooi ingericht' zeg ik. Hij lacht even.
Wit met rode muren en mooie tapijt ligt op de vloer en grote ramen, ze hebben zeker wel mooi uitzicht.
Er staat een man in de keuken,'ah jij moet zeker Demy wezen?' Vraagt de man vriendelijk. Ik kijk hem even aan,'ja klopt' zeg ik verlegen.'Ik ben Carlisle' zegt hij vriendelijk. Ook hij is bleek maar zeker heel knap.
Dan komt er een vrouw naar binnen gelopen,'ah hoi ik ben Esmé' zegt de vrouw vriendelijk. Dan valt het mij weer op dat zei ook bleek is en knap!
'Ik ben Demy' zeg ik zacht. Edward neemt mij mee naar zijn slaapkamer toe, en dan lopen we naar binnen toe,'waar is je bed?' Vraag ik verbaast. Edward kijkt mij even aan, en dan denkt hij even,'ik slaap liefs op de bank' zegt Edward met een glimlach. Ik lach even,'oke' zeg ik zacht.
Ik ga op zijn zwarte leren bank zitten, en dan word er geklopt,'Edward Bella aan de telefoon' zegt Emmet. Ik hoor Edward zuchten,'ja zeg maar dat ik weg ben ofzo' zegt Edward. Ik zeg maar niks, ik wil geen ruzie ofzo, dan kijk ik uit het raam, wou echt heel mooi uitzicht heeft Edward!
Ik zie een klein beekje liggen met een klein watervalletje,'mooi he' zegt Edward.'Ja echt wel' zeg ik.'Waar kom je vandaan?' Vraagt Edward.
Ik kijk even weg,'ik kom uit NewYork' zeg ik.
Hij kijkt mij aan,'oke' zegt Edward. Hij denkt even na,'waarom zijn jullie hier komen wonen?' Vraagt Edward nieuwsgierig
'Mijn ouders zijn vorige maand gescheiden en mijn moeder wou terug naar Forks' zeg ik zacht.'Oke hoe heet je moeder?' Vraagt Edward.
Ik kijk hem diep in zijn ogen aan,'Claire Black' zeg ik zacht. Hij schrikt even,'ben jij familie van Jacob Black?' Vraagt Edward.'Ja maar ik ken ze niet goed hoor' zeg ik. Maar waarom schrikt hij dan zo? Wat houd hij verborgen?
'Waarom wou je dat weten?' Vraag ik zacht.'Gewoon' zegt Edward. Maar ik zie wel dat hij dit niet meent.
Ik zucht even,'oke maar mijn moeder heeft geen contact meer met haar familie' zeg ik. Edward kijkt mij even aan,'waarom?' Vraagt Edward. Ik zucht even en kijk naar buiten,'de familie van mijn moeder mocht mijn vader niet, en ze was verliefd op hem geworden en ja dus had haar vader gezegd dat ze niet welkom meer was blabla' vertel ik.
Edward kijkt mij even aan,'oke zielig voor je moeder' zegt Edward. Ik zucht even,'ja' mompel ik. Dan kijk ik op de klok die op de muur hangt,'shit ik moet naar huis toe' zeg ik. Edward staat op en dan lopen we naar beneden toe,'doei' zeg ik.'Dag Demy tot gauw' zeggen Carlisle en Esmé vriendelijk. Dan lopen we weer naar de zilveren Volvo van Edward toe.
Onderweg zeg ik niks,'dankje voor deze middag Edward en bedankt dat je mijn vriend wilt zijn' zeg ik zachtjes. Hij kijkt mij aan,'geen dank meis je bent gewoon aardig en lief' zegt Edward. Dan begin ik toch te blozen,'en je bent mooi dat je bloost' zegt Edward. Ik glimlach en dan stap ik uit de auto,'Oh Demy zal ik je morgen ophalen?' Vraagt Edward.'Is goed' zeg ik zacht.
Dan zwaai ik nog even en loop naar binnen toe, ik ruik eten,'het ruikt heerlijk mam' zeg ik. Mam glimlacht even,'hoe was je eerste schooldag?' Vraagt mam.
'Leuk ik heb vrienden gemaakt' zeg ik.'Oh leuk hoe heten ze?' Vraagt mam.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.