Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bianca & Melanie (temporarily) » [Ten]

Bianca & Melanie (temporarily)

5 juli 2009 - 20:05

376

1

213



[Ten]

De week glijdt vlug voorbij. Ik laat de travestiet slash flikker en zijn Jamaicaanse broertje met rust, maar dat is alleen omdat ik het te druk heb met vrijdagavond. Mel en ik gaan uit met Felix! Mel heeft beloofd dat zij niet achter hem aan zal gaan. Ik verdenk haar ervan de Jamaicaan leuk te vinden; steeds als hij langskomt of als ze hem hoort praten, valt ze met grote ogen stil.
We hebben besloten om uit winkelen te gaan, in mijn kledingkast zit echt totaal niets leuks meer. Mels kleren waren ook al niet denderend trouwens. Voor een afspraakje met Felix moeten we natuurlijk wel iets leuk hebben!
Aangezien we vrijdagmiddag toch alleen maar Duits hebben, slaan Mel en ik het laatste uur over en fietsen naar het centrum van Wolmirstedt. Groot is het niet, maar meestal vinden we wel wat we willen hebben.
Eerst maar de H&M, beetje rondneuzen. We weten toch nog niet precies wat voor kleren we willen. Samen lopen we langs de rekken en kijken overal. Een eindje verderop staat een groepje bruggers. Met verrukte kreetjes huppelen ze om het rek afgeprijsde borstrokken heen en kwetteren keihard met elkaar. Wat een sloebers, denk ik en loop met mijn neus in de lucht de H&M weer uit.
Volgende winkel, deze keer een wat duurdere: Dolce & Gabbana. Hier zal ik vast wel wat vinden. We lopen naar binnen en schieten meteen naar het dichtstbijzijnde rek.
‘Jezus man! Kijk dit eens!’ roept Mel. Meteen komt er een man in pak aanlopen. Zijn ogen schitteren vervaarlijk achter zijn brillenglazen.
‘Kan ik u helpen?’ vraagt hij.
‘Ehm, we, ehm, zoeken kleren,’ stotter ik, een beetje geïntimideerd door zijn plotselinge verschijning.
Tegen mijn schoolgenoten heb ik een grote bek, maar deze vent is gewoon éng.
‘Ja, voor de disco,’ voegt Mel er snel aan toe. Meteen is de man een stuk vriendelijker.
‘Oh,’ zegt hij, ‘kom dan maar mee.’ En hij gaat ons voor naar een ander deel van de enorme winkel. Waarom ben ik hier in godsnaam nog nooit binnen geweest? vraag ik me verwonderd af. Het is hier geweldig!

‘Kijk eens aan,’ zegt de man. ‘Speciaal voor jullie doelgroep.’ Hij maakt een weids gebaar door de ruimte waar we nu staan en mijn ogen beginnen te glimmen. Oh, hier zal ik zeker wel wat vinden!


Reacties:


butcherknife
butcherknife zei op 5 juli 2009 - 20:18:
Njom njom -- me like
snel verder-
heeeeeeeeeeeeeeeel snel
dit is zo veel te leuk