Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd KolaLollie » Flinn Wise

Schrijfwedstrijd KolaLollie

5 juli 2009 - 22:58

1420

1

262



Flinn Wise

Algemene Informatie

Volledige naam : Flinn Donald Wise
Roepnaam : Thuis gewoon Flinn, in het leger werd dat Wise, Quick Flinn of gewoon Flinn.
Bijnaam : Speedy of Quick Flinn. Beiden voor zijn geweldige snelheid en zijn soepele wendbaarheid.
Leeftijd: 24
Geboortedatum: 04/06/'85
Geslacht: Mannelijk
Nationaliteit: Amerikaans maar hij heeft Ierse roots.
Woonplaats: Chicago, Illinois, USA

Uiterlijk:

Lengte: 186 cm
Gewicht :: 75 kg
Lichaamsbouw:
Flinn is vrij slank en pezig. Hierdoor onderschatten mensen hem wel eens. Hij heeft veel uithoudingsvermogen en is sterk ook al ziet hij er zo helemaal niet uit
Ogen:
Flinns ogen zijn felblauw. Ze hebben een zwart randje en het blauw van zijn irissen wordt lichter naarmate ze de pupil naderen.
Haar :
Flinns haar is rood. Dit komt door zijn Ierse genen. Rood haar zit al generaties lang in de familie. Het merkwaardige is dat er steeds maar één kind in het gezin rood haar heeft en dat het altijd jongens zijn. Zijn haar is vrij kort, maar warrig. Het staat altijd alle kanten op, ook een familietrekje.
Gezicht:
Flinn heeft een uitgesproken gezicht, gekenmerkt door zijn scherpe kaaklijn en zijn hoge jukbeenderen. Zijn huid is gebronsd door het vele buiten trainen bij het leger. In tegenstelling tot de meeste redheads heeft hij donkere wimpers en donkere wenkbrauwen, het is ook daardoor dat sommige mensen denken dat zijn haar geverfd is.
Kleding:
Als hij niet op zijn werk is, en dus geen uniform draagt, kleedt Flinn zich meestal casual. Dit houdt een spijkerboek en een makkelijk T-shirt of hemd in. Zijn schoenen zijn meestal Pumas of Nikes, aangezien dat zijn favoriete merken zijn. Vaak draagt hij ook een donkere pilotenbril. Zijn ID-tags, of Dogtags, houdt hij altijd aanuit angst ze te verliezen. Hij draagt ze wel onder zijn shirt, maar ook als hij geen trui aanheeft, of als hij slaapt houdt hij ze rond zijn nek.
Uiterlijke bijzonderheden:
Zijn linkerwenkbrauw lijkt uit twee delen te bestaan door een fijn, roze litteken dat begint aan zijn wimpers en eindigt ongeveer een centimeter boven zijn wenkbrauw. Het geeft hem een bepaalde soort uniekheid, het maakt Flinn, Flinn. Het mees bijzondere aan zijn uiterlijk is ook een litteken. Het zit op rug en een deel op zijn schouder. Dat litteken heeft een ovaalachtige vorm , is ongeveer dertig centimeter lang en ziet er een beetje uitgerekt uit, door het groeien . Het is het gevolg van een brand in zijn jeugdige jaren

Innerlijk

Karakter:
Flinn is een serene jongen, hij is niet de persoon om rond alles een drama te maken. Hij praat niet, hij denkt en doet. Dat brengt hem soms ook in de problemen omdat mensen hem soms verkeerd interpreteren, doordat ze niet weten wat de bedoeling was. Hij houdt zijn gevoelens en gedachten voor zich en als hij dan even buiten schot staat, dan herleeft hij ze. Opnieuw en opnieuw, tot er nieuwere, betere of intensere komen. Soms vreet dat hem volledig op vanbinnen en is hij dagen, weken of zelf maanden een leeg omhulsel dat leeft op instinct. Verder is Flinn een lieve jongen, maar zal hij zichzelf altijd verdedigen. Meestal kan hij zichzelf goed controleren maar soms is het gewoon teveel en dan moet hij eens ontploffen. Hij heeft nooit veel kwaads in de zin, doet gewoon zijn plicht en wacht de andere gebeurtenissen af. Hij legt niet makkelijk contacten waardoor hij , ondanks zijn knappe uiterlijk, nooit echt een vriendin heeft gehad. Hoogstens een relatie van enkele maanden, die hij maar aangaat omdat zijn beste vriend hem erin heeft gepraat. Maar eenmaal je zijn hart of vriendschap gevonden hebt, is hij hondstrouw. Hij zal alles binnen het mogelijk doen om degenen waarvan hij houdt te beschermen. Flinn is ook een hele goede waarnemer. Doordat hij weinig zegt heeft hij veel tijd om mensen en gebieden te bestuderen, waardoor hij heel snel dingen opmerkt. Doordat hij zo sereen en rustig is, kan Flinn zich ook altijd heel goed concentreren. Daardoor is hij een geweldige schutter. Dit heeft ook tot gevolg dat hij heel snel leert. Flinn maakt zelden of nooit dezelfde fout. Zijn rustigheid heeft hij deels te danken aan zijn aard, maar ook aan het feit dat hij alle afleiding die hij voelt , afreageert in zijn sport, Mixed Martial Arts. Dit is niet alleen fysiek zeer zwaar, het kost mentaal ook moeite om kalm te blijven, zijn zelfbeheersing wordt hierdoor dus enorm getraind. Flinn is ook erg meegaand en geduldig. Dit komt doordat hij altijd als oudste zoon op zijn broers en zussen moest letten en geduld daarbij een schone deugd was.
Hobby's :
Naar de film gaan, Mixed Martial Arts, schieten.
Hartenwens :
Iemand vinden waarmee hij de rest van zijn leven kan doorbrengen.
Grootste Angst :
Alles verliezen wat hem dierbaar is.
Levensmotto: Go forward.
Turn-ons :
Flinn valt op meisjes die hem aan de grond nagelen. Ze moet zijn oog vangen, op eerder welke manier. Ze moet in staat zijn omin een kamer vol mensen uit te springen. Dit hoeft net perse door luid te zijn, een muurbloempje kan net zo goed anders zijn dan de rest. De haarkleur en oogkleur kunnen hem niet schelen.
Turn-offs :
Hij houdt er niet van als een date teveel wilt weten in één keer, hij behoudt graag altijd een beetje mysterie. Ook meisjes die de bitch uithangen, vindt hij maar niets. Verder vindt hij meisjes die altijd hun gelijk willen halen een grote 'No-Go'.

Dagelijks leven

Beroep: professioneel militair
Seksuele geaardheid: Hetero
Beste vriend: Felix D. Mucco
Relationele status: single
Broer(s)/zus(sen): Hijis de oudste van vijf kinderen. Hij heeft twee jongere broers, Connor en Rye en twee jongere zussen, Clio en Kevay.
Ouders : Sarah en Tag Wise
Huidige woonplaats : Hij woont in een appartement dat eigendom is van zijn grootvader. Hij gebruikt dit alleen als hij verlof heeft.
Biografie :
Flinn's moeder, Sarah, was twintig toen ze hem kreeg. Zij en zijn vader, Tag, hadden allebei altijd al van een groot gezin gedroomd en kregen in de tien jaar daarna nog vier kinderen, steeds met twee jaar er tussen. Flinn groeide op met een voorbeeldfunctie die hij altijd braafjes gevolgd heeft. Die last woog echter zeer zwaar op zijn schouders en liet sporen na die hem zijn timide persoonlijkheid bezorgd hebben. Hij klaagde niet, vloekte niet, haalde geen kattenkwaad uit en beschermde zijn jongere broertjes en zusjes tot in het mogelijke. Hij was een droomzoon. Maar nooit was hij de spraakwaterval die de rest van zijn familie kenmerkt. Zijn moeder heeft zich er vaak zorgen om gemaakt. Ze dacht dat hij sociaal onbekwaam was. Dat is echter niet waar, want Flinn heeft altijd wel een vriend waarmee hij optrekt.
Vaak zeggen mensen dat hij op zijn grootvader lijkt, en dat is wel waar. Zijn opa was een vriendelijke man die je met een glimlach alleen kon troosten. Zijn kleinzoon lijkt veel op hem en kreeg van zijn ouders dan ook het extra appartement dat de oude man bezat. Flinn verloor zijn opa toen hij vijftien was.
Het gezin Wise is niet extreem rijk, maar knopen de eindjes wel makkelijk aan elkaar. Beide ouders hebben altijd hard gewerkt voor wat ze in hun leven bereikt hebben. Ze hebben allebei een fulltime job waardoor Flinn -zoals eerder gezegd- vaak de verantwoordelijkheid over de jongere kinderen kreeg.
Op zijn zesde levensjaar ging het mis. Clio was net geboren en het gezin leefde in die tijden nog in een vervallen appartement in hartje Chicago. Om een uur of drie 's nachts merkten de feestbeesten aan de overkant de vlammen die aan de muren van het appartement likten op en belden ze de brandweer. Intussen waren Flinns ouders ook al wakker en sleurden ze Clio en Connor naar buiten. Tag ging terug in het huis om ook Flinn te halen, maar hij werd gehinderd door een zee van vlammen die gevaarlijk sisten en alles vernietigden wat ze op hun weg tegenkwamen. De brandweer trok Tag met de nodige moeite het appartement uit. Dat was echter buiten Flinns opa , die toen nog naast hen woonde, gerekend. De oude man vulde een emmer met water en doopte er een deken in, alvorens de vuurzee te trotseren. Hij glipte langs de brandweermannen heen en liep regelrecht door het vuur naar de kamer van de jonge Flinn. Die lag half bedwelmd door de rook en omgeven door vlammen nog in zijn bed. Zijn opa trok de jongen vantussen de dekens en wikkelde het natte laken om hem heen. Hij hijste Flinn op zijn rug en begon zich snel terug naar buiten te begeven. Op de weg terug viel er een brandend gordijn op de rug van het kind en dat is hoe hij aan zijn brandwonde is geraakt. Flinn is zijn opa voor altijd dankbaar geweest. Hij had die nacht zijn leven gered.


Reacties:


AnotherZero
AnotherZero zei op 2 okt 2009 - 18:03:
wow. lijkt me echt een droompersonage voor een verhaal (: