Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Ik en jij voor altijd » 3 verliefdheid.

Ik en jij voor altijd

6 juli 2009 - 19:52

604

2

211



3 verliefdheid.

Het is wel kort.. Maar laat gerust een berichtje achter :D xx

‘Edward Cullen en Alice en Rosalie en Jasper en Emmet’ zeg ik vrolijk. Ik zie mam schrikken,’wat is er?’ Vraag ik. Mam kijkt mij aan,’nee niks’ zegt mam vlug. Ik zucht even,’oke’ zeg ik. Ik loop naar boven toe en trek even snel mijn jogging broek aan, en loop weer naar beneden toe,’eten is klaar’ zegt mam.’Oke’ zeg ik.
Ik ga aan tafel zitten en ik schep een bord vol,’zo jij heb honger’ zegt mam.’Ja’ zeg ik lachend.’Oh Jacob vroeg of je vanavond bij hem kwam’ zegt mam. Ik kijk haar aan,’waarom?’ Vraag ik.’Oh gewoon hij wou je weer eens zien’ zegt mam.’Oke’ zeg ik.’Ga je of niet?’ Vraagt mam.’Euh best ik ga wel kort hoor’ zeg ik met volle mond. Mam lacht even,’oke’ zegt mam. Ze weet wel dat ik wel zou blijven slapen, hij is mijn beste vriend, oke mijn moeder heeft hier vroeger gewoond en we gingen hier ook altijd op vakantie, en ik bleef altijd bij de Blacks slapen! En ja sinds dien ben ik altijd al goede vrienden met Jacob geweest, alleen hij is beetje vreemd, maar ach daar ben ik aan gewend!
Na het eten, pak ik mijn zwarte tasje, en vest en loop naar mijn auto toe, en start hem dan rij ik Forks uit en dan als ik aangekomen ben, stap ik uit ik zie Jacob vrolijk aan komt rennen knuffelt hij mij,’hey Demy’ zegt Jacob vrolijk. Ik glimlach even,’hoi Jake’ zeg ik vrolijk.
‘Billy heeft een kampvuur geregeld’ zegt Jacob dan ineens.’Oke’ zeg ik.’En o ik moet je even aan iemand voorstellen’ zegt Jacob. Ik lach even,’oke’ zeg ik.
Dan lopen we verder het bos in zodat we bij het strandje aan komen, en dan zie ik Bella staan, ze kijkt mij arrogant aan,’ja ik ken haar al Jake’ zeg ik zacht. Jacob kijkt mij verbaast aan,’ze zit bij mij op school’ zeg ik mompelend.
Dan loopt ze naar mij toe,’wat doe jij hier?’ Vraagt Bella boos. Ik kijk haar aan,’luister ik kom hier al vanaf dat ik klein ben dus ik ken Jacob al langer dan jij hem kent’ zeg ik boos terug. Ik ga naast Jake zitten, wat voert Bella in haar schild?
Dan dwalen mijn gedachten af naar Edward, ik glimlach even,’waar denk je aan?’ Vraagt Jake. Ik kijk hem even aan,’gewoon aan iemand’ zeg ik blozend.’Is het een jongen?’ Vraagt Jacob. Ik bloos even,’ja’ zeg ik zacht.’Hoe heet hij?’ Vraagt Jacob. Ik zucht even,’Edward’ zeg ik zachtjes. Hij kijkt mij geschrokken aan maar hij zegt niks, dan is zijn gezicht weer in een plooi.
Ik merk dat Bella telkens naar ons zit te kijken,’wat kijk je’ sis ik tegen haar. Ze negeert mij. Als ik Billy zie lopen spring ik recht overeind,’ome Billy’ zeg ik.’Ah Demy’ zegt Billy vrolijk. Ik omhels hem even, en dan ga ik weer naast Jacob zitten.
Het is erg gezellig vanavond,’ik denk dat ik maar eens naar huis ga’ zeg ik gapend.
‘Blijf slapen Demy’ zegt Jacob.’Nee kan niet moet morgen naar school toe’ zeg ik met een glimlach. Hij zucht even,’doe je voorzichtig?’ Vraagt Jacob bezorgt.’Ja Jake ik doe voorzichtig’ zeg ik met een glimlachje. Ik geef hem een kusje op zijn wang,’bel mij als je veilig thuis ben gekomen’ zegt Jacob.’Ja’ zeg ik. Dan loop ik naar mijn auto toe.
Onderweg word het mistig, en dan word ik geraakt door iets maar wat weet ik niet, ik stop meteen de auto, dan zie ik Edward op de grond liggen,’Edward gaat het?’ Vraag ik in paniek. Dan staat hij gewoon op, zodat er gewoon niks is gebeurt, dan ziet hij mijn geschrokken gezicht!’Maar hoe?’ Vraag ik stotterend.


Reacties:


Xpam05
Xpam05 zei op 24 juli 2009 - 14:56:
Leuk verhaal, snel verder! =D


leeuwinx
leeuwinx zei op 14 juli 2009 - 17:46:
mooi verhaal ga snel verder XD!!