Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » de onmogelijke liefde » de onmogelijke liefde (2)

de onmogelijke liefde

7 juli 2009 - 18:16

344

0

177



de onmogelijke liefde (2)

ze zijn verliefd en blijven dat jaren maar jaren later.....................

daar staat ie dan,de weerwolvenprins.mijn weerwolvenprins met zijn wapperende vacht dat waait in de wind en zijn ogen die zo diep lijken te zijn dat ik er in verdrink. de weerwolf met het leuke prinsen hartje. ik pak zijn poot en trek hem mee naar onze plek. en we ravotten een beetje in het door de sterren verlichte gras en de mooie bloemen die alleen snachts bloeien.het is zo mooi om bij hem te zijn!ik geef hem een zoen op zijn snuit en hij geeft een zoen op mijn lippen een apparte zoete eentje die zegt dat hij me nooit los laat. en als ik dat voel druk ik hem in het gras en daar gebeurt het weer,voor de tweede keer in mijn leven deel ik mijn lichaam met iemand,en ook nog met iemand waarmee ik het eigenlijks niet mee zou moeten doen. maar de liefde is zo mooi dat onmogelijk bijna niet bestaat.

maar toch is onze liefde een beetje onmogelijk we zullen nooit toestemming krijgen van zijn vader om een gezin te stichten en vooral niet met mij.

zie je het al voor je?een weerwolf en een vampier als koning en koningin met hun kindjes.

nee dat zou nooit kunnen dus vroeg of laat zullen we elkaar moeten verlaten.en daarom genieten we er nu nog maar van.



de hele nacht blijven we met elkaar liggen in het gras en zoenen en knuffelen elkaar en geven complimentjes.en dan komt de het moment er weer aan dat we afscheid moeten nemen. en ik weer naar mijn kistje moet en hij naar zijn kasteel.

enzo gaat het jaren verder............

we ontmoeten elkaar in de nacht en overdag zijn we weer appart. tot op een dag ik het aller trieste nieuws hoor wat er is. de weerwolven prins gaat trouwen . en als ik dat hoor begin ik uren te huilen in zijn armen. hoe kan het?waarom moet het mij overkomen? vraag ik me de hele tijd af.

waarom? hij gaat nu trouwen met een keurige sprookjesprinses met een perfecte glimlach en een perfecte bos haar en met perfecte manieren.

terwijl hij bij mij hoort!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.