Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » de onmogelijke liefde » de onmogelijke liefde (3)

de onmogelijke liefde

7 juli 2009 - 18:18

184

0

180



de onmogelijke liefde (3)

het afscheid(beetje kort stuk)

daar lig ik in de weerwolf zijn harige maar toch warme handen.ik huil en huil met rood uitziende tranen,uren lang stromen de tranen over de zachte warme haren van de weerwolf.waarom?vraag ik de hele itjd aan hem,waarom? sorry lieverd ik kan er echt niks aan doen,zegt de liefde waar ik maanden lang verliefd op ben geweest ik mijn liefde ehb gedeeld.

maar nu is eht voorbij,hij gaat trouwen en ik kan ehm nooit meer zien.hij zla nu een sprookjes prinses kussen inplaats van mij. en hij zou keurige prinsesjes en prinsjes krijgen in plaats van weerwolfjes en vampiertjes.



hij kijkt geschokken op de horloge die om zijn harige armen hang en zegt:dag schat, ik zou je nooit vergeten en ooit zal ik je weer zien maar voorlopig zeg ik tot ziens.hij kuste me voor de laatste keer en ik hield hem vast.niet weg gaan!alsjeblieft!

nee schat ik ga ,en hij rende het bos uit naar zijn kasteel en daar stond ik.alleen met vele bloederige tranen en benen die trillend nog net op de grond staan en ik val neer en voel en hoor en zie niks meer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.