Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Het begin maar nooit het einde. » Hoofdstuk 3 Ziek zijn. En Edward verteld zijn geheim.

Het begin maar nooit het einde.

7 juli 2009 - 18:21

945

0

242



Hoofdstuk 3 Ziek zijn. En Edward verteld zijn geheim.

(Heden)

Alice zat zo aandachtig te luisteren,’wouw dus zo heb je Edward ontmoet wat was hij toen charmant’ zegt Alice zwijmelend. Ik glimlach even,’ja dat was hij’ zeg ik.
Rosalie komt erbij zitten, Rosalie wist het verhaal al maar toch kwam ze iedere keer vragen of ik het nog een keer wou vertellen. Ik was namelijk samen met Edward en Carlisle en Esmé de oudste.
‘Ik heb nu wel honger gekregen’ zeg ik lachend. Alice stond op,’nee dat doen we na deze verhaal’ zeg ik lachend. En ze ging weer zitten. En dan begin ik weer te vertellen, en ze luisterende aandachtig.

(Verleden)

De volgende dag, voelde ik mij zeer beroert, mijn moeder had een dokter gestuurd,’goedemorgen Miss Bennet’ zei de dokter vriendelijk. Ik glimlachte schamper.’Ik ben dokter Cullen’ zei hij vriendelijk. Ik zei niks, en toen begon hij mij te onderzoeken. Ik keek naar hem, maar hij had ook een parel witte huis, hij was prachtig en mooi. En heel knap! Ik hoestte even,’ah je heb koorts rust goed uit’ zei dokter Cullen. Ik knikte, en hij vetrok weer met zijn dokters koffertje.
De hele ochtend en middag sliep ik.
‘Louisa u heeft bezoek’ zei het dienstmeisje vriendelijk.
‘Laat maar binnen komen’ zei ik uitgeput. Edward kwam binnen gelopen en pakte een haute stoel en zette naast mijn bed neer,’hoe gaat het met u?’ Vroeg Edward. Ik keek hem aan,’ik heb koorts’ zei ik zacht. Ik hoestte weer,’beterschap’ zei Edward.
Hij stond even op en liep naar het raam toe en keek uit het raam.
‘Ik hoop echt dat u beter word Louisa’ zei Edward, en hij klonk bezorgt.
‘Ik hoop het ook’ zei ik zacht. Edward kwam weer naast mij zitten,’Louisa ik eh wou je iets vertellen’ zei Edward. Ik keek hem aan,’ik denk dat ik verliefd op je ben geworden’ zei Edward. Ik knipperde even met mijn ogen, ik wist niet goed wat ik moest zeggen, ik was ook verliefd op Edward geworden,’je hoeft nog niks te zeggen wacht als je beter ben’ zei Edward. Ik glimlachte even,’oke maar ik wil eigenlijk nu rusten’ zei ik spijtig. Edward knikte,’rust maar uit’ zei Edward. En hij gaf mij een kusje op mijn voorhoofd en liep zo de kamer uit. En ik sloot mijn ogen. En viel in slaap.

Dagen verder, was ik gelukkig weer beter geworden, ik heb veel zitten nadenken wat ik zal zeggen tegen Edward! Edward kwam mij ook iedere dag opzoeken en hij nam ieder keer weer een bloemen mee, natuurlijk mij lievelings bloemen, of hij las mij voor uit een boek. Vandaag zou ik hem in het bos ontmoeten, ik liep naar onze ontmoeting plek toe, ik ging op de stronk zitten, en wachtte tot Edward, hij kwam een kwartiertje later, en ging naast mij zitten, hij keek mij aan,’goedemiddag Louisa’ zei Edward. Ik glimlachte even en begroette hem terug.’Edward ik ben verliefd op je geworden je bent zo lief tegen mij en tegen mijn zusje’ zei ik zacht. Ik wist niet goed hoe ik het moest vertellen dus besloot ik maar zo te zeggen! Hij keek mij gelukkig en opgelucht aan,’meende u het?’ Vroeg Edward.’Ja’ zei ik met een verlegen glimlach.
Toen voelde ik twee koude zachte lippen op de mijne, en onze tongen verkende elkaar. Het was een heerlijke zoen. Toen onderbrak Edward de zoen, zijn gezicht stond op ernstig,’luister Louisa ik ga je nu iets vertellen misschien zul je boos worden of bang weg rennen voor mij’ zei Edward zacht. Ik zag aan hem dat hij dit erg moeilijk vond,’ik luister ik beloof dat ik niet boos zou zijn en dat ik niet zou wegrennen maar bang weet ik nog niet’ zei ik kalm. Edward keek mij aan, en zuchtte diep,’oke eh ik ben vorige eeuw gebeten door een vampier en ben een vampier toen geworden, ik ben een vampier Louisa’ zei Edward. Ik keek hem even geschrokken aan maar ik herstelde mij weer, ik bleef rustig,’dus je vermoord mensen?’ Vroeg ik voorzichtig. Edward keek mij even aan,’nee dat zal ik nooit doen, natuurlijk heb ik wel paar vermoord maar ik ben dankzei Carlisle vegetarisch geworden niet zoals mensen maar ik drink dierenbloed geen mensen bloed’ vertelde Edward. Ik keek hem even aan,’Edward het maakt mij niets uit om wie je bent ik vind je gewoon leuk zoals jij bent’ zei ik. Hij keek mij opgelucht aan,’en natuurlijk blijf ik je vriendin en ooit vrouw’ zei ik. Edward glimlachte even, nu wist ik waarom hij zo parelwit was, hij was een vampier, een beeldschone vampier!
Ik keek hem aan, hij was ook zo lief!
‘Luister dit mag je aan niemand vertellen’ zei Edward. Ik keek hem even aan,’nee dat zou ik niet doen Edward dat beloof ik je’ zei ik. En toen kuste hij mij weer!
En hij bracht mij weer naar huis toe, hij kwam even binnen, om kennis te maken met mijn moeder en broer. Hij kon mijn vader al en mijn zusje!
‘Goede avond ik heet Edward Cullen’ stelde Edward zicht voor. Hij gaf een kusje op mijn moeders hand, ze bloosde eventjes, en toen stelde hij zich voor aan mijn broer. Maar ik zag dat mijn broer dat hij Edward niet mocht, waarom wist ik niet.
‘Rick Bennet’ zei Rick. Hij keek zelfvoldaan naar Edward. Het leek Edward niks te schelen dat Rick zo deed.
En we vertelde dat we verliefd op elkaar waren, maar toen brak de hel los in huis!
Mijn ouders hadden al een man voor mij gevonden, en Edward werd het huis uitgegooid! Ik rende huilend naar boven toe naar mijn kamer toe. Ik opende het raam, en ik keek of Edward buiten was, en ik zag hem staan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.