Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De Bende Van De Bokkenrijders...Met Een Meisje Uit De 21e Eeuw?! #Intro » #7 - Nieuwe Kleren

De Bende Van De Bokkenrijders...Met Een Meisje Uit De 21e Eeuw?! #Intro

8 juli 2009 - 18:38

566

0

184



#7 - Nieuwe Kleren

Hi, ik ben een hele tijd weggeweest, maar ik heb weer inspirati! en nog maar 2 uur en un kwartier sgool!! dan heb ik vakantie!!! YEAHHH!!! EINDELIJK!!

Je wordt wakker na een prettige droom over je geschiedenis leraar die ontploft omdat niemand weet wanneer de Koude Oorlog begon. XD

Je opent je ogen en sluit ze weer snel door het felle licht. "Jezus, nooit van gordijnen ofzo gehoord." Mompel je tegen jezelf en je staat op om te douchen. Maar dan ineens komt alles terug! Je bent niet thuis, ze hebben hier waarschijnlijk geen douche. En je ploft weer op bed.
Je hoort voetstappen. Je kijkt op en ziet de moeder van Mathijs in de deuropening staan. "Ah, ik dacht al dat ik iets hoorde. Kom je naar beneden om te eten?" "Graag, maar kan ik me ergens opfrissen?" "Wat bedoel je?" "U weet wel, wassen. Met water?" "Ach, het spijt me. Maar wij hebben geen bad. Daarvoor zul je bij de rijkere mensen moeten zijn." Je laat je gedeprimeerd achterover vallen, alweer. "Wat is er?" Vraagt de moeder bezorgt. "Ik voel me zo vies, als ik me niet gedoucht heb. Niks persoonlijks. Maar ik ben gewend om me elke ochtend te douchen." "Wat een luxe, zeg. Wij mogen blij zijn als we ons een keer in de maand kunnen douchen." "WAT?!" Vraag je ongelovig. "Maar dan zitten jullie vol met bacteriën! En jullie kunnen heel snel ziek worden." "Het is niet anders, lieverd. Kom nou, want Driek wordt nogal hongerig. En dan wil je hem niet kennen. Geloof me maar." "Ik kom al!" Zeg je terwijl je uit bed springt. "Ik heb geen zin om een boze Driek op mijn dak te hebben." En je rende de trap af. Je zag Driek, Vader, Mathijs en Miene al aan tafel zaten. "Goed geslapen?" Vroeg Mathijs's vader sympathiek. "Ja." Zei je kortaf. Je schoof aan naast Miene. "Wat is er nu allemaal precies aan de hand, Linda?" Vroeg ze zo zacht dat alleen zij het kon horen. "Ik weet het niet, ik weet alleen dat de Dokter mij dadelijk komt ophalen." "Waarom?" "Hij wil iets met me bespreken, denk ik." Ze kijkt verward naar haar 'gortepap'. En je bent bang dat je het zelfde voorgeschoteld krijgt. En je had gelijk. "Uhm..ik heb een vraagje. Wat is dit?" Vraag je terwijl je terughoudend in de pap roert. "Gortepap." "En wat zit daar precies in?" "Restjes van gisteravond, meel, wat melk.." Je probeerde je walgende gezichtsuitdrukking te onderdrukken. Dus at je het maar op, dat was wel zo beleefd. Toen werd er op de deur gebonkt. "Ik kom voor Linda." Je hoorde dat het de Dokters stem was. Je deed de deur open. Hij glimlachde geruststellend. "Linda, voordat je mee kunt zul je andere kleren aan moeten, deze vallen te zeer op." "Oh, ja natuurlijk." En je draait naar Miene. "Miene, heb jij misschien iets over?" "Nee, ik heb alleen kleding voor de kerk en dit, wat ik nu aanheb." Je keek onzeker naar Mathijs's moeder. Haar kleren zouden je sowieso nooit passen. "Hier was ik al bang voor, dus heb ik een oude jurk van mijn vrouw meegenomen. Ik denk dat die je wel zal passen." Hij gaf je een wit met beige jurk. "Bedankt, een moment. Alsjeblieft." En je ging naar de kamer waar je geslapen had. Je deed je 'moderne' kleding uit en de jurk aan. Je was opgelucht dat je geen corset aan moest, aangezien je POTC gezien had. (LOL)
Je kwam naar beneden. "Ja, zo zal het wel lukken." Zei de Dokter goedkeurend.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.