Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Sing it Out! » 1.Terug van weggeweest.

Sing it Out!

8 juli 2009 - 20:56

539

1

240



1.Terug van weggeweest.

Na een uurtje kwam de trein tot stilstand en iedereen stapte uit. Ik ging op zoek naar mijn bagage en zocht daarna de volgende taxi op die me naar school zou brengen. Het was zaterdag, maandag zouden de lessen beginnen dus ik had nog een dag om rustig uit te pakken.
De taxi hield halt voor het internaat van de school. Ik stapte uit, nam mijn spullen en de taxi reed weer verder. Ik stond recht voor het pad dat leidde naar de ingang van het internaat en liet gelukzalig de frisse buitenlucht mijn longen binnendringen. Ondertussen was het al donker en ik zag licht in verschillende kamers brandden. Ik nam mijn bagage vast en met een glimlach liep ik naar binnen. Ik hoorde iemand nogal hard lachen en die stem herkende ik meteen. Aan de balie zag ik een klein, al wat ouder mensje staan die telefoontjes opnam en de jongeren glimlachend de weg naar hun kamer wees. Het was Molly, ze stond altijd achter de balie van het internaat. Ik vond het een vriendelijke dame en je kon altijd bij haar terecht.
'Hallo mevrouw!' riep ik vrolijk van aan de andere kant van de balie.
'Oh Noa, leuk je weer te zien! Hoe was je vakantie?'
'Best goed, maar ik ben blij om weer terug te zijn. Weet u misschien in welke kamer ik zit?'
‘Natuurlijk lieverd, was ik al weer helemaal vergeten.' Molly haalde een sleuteltje tevoorschijn en gaf hem aan mij.
'Zo,... dit is je sleutel. Je zit in kamer 54, tweede verdieping, derde gang links.'
Na Molly nog een laatste keer te bedanken ging ik op zoek naar mijn kamer. Ik sleurde mijn bagage verder en volgde de instructies die ze me gegeven had. Nu was het alleen nog een kwestie van mijn kamer vinden. Ik liep door de gang en dwaalde met mijn ogen over de vele kamernummers. Af en toe hoorde ik wat gegiechel, maar over het algemeen was het stil. Uiteindelijk vond ik de kamer waarop nummer 54 stond. Ik draaide wat in het slot en opende de deur. Snel duwde ik mijn koffers binnen en plofte op bed. Gestommel kwam vanuit de badkamer en opeens zag ik een meisje verschijnen. Haar mond was omringd met wit schuim en in haar hand hield ze een tandenborstel vast die gedeeltelijk in haar mond verdween. Ze glunderde toen ze mijn gezicht zag.
"Wowa!" Ze vloog me om de hals en knuffelde me.
'Wat goed je weer te zien meid!' Snel liep ze weer terug naar de badkamer en kwam even later schoon en met een nachtkleedje naar buiten.
'Ik vind het ook geweldig jou weer te zien hoor, ik heb je zo gemist.' antwoordde ik. Dat “meisje”ť is eigenlijk Merel. Ze is mijn allerbeste vriendin. Ik leerde haar kennen hier op het conservatorium en sindsdien delen we een kamer. Merel is nogal een gek iemand, met haar heb je altijd lol. Ze heeft lang lichtbruine haren en van die schattige pretoogjes. Ik zou een moord plegen voor dat mooie golvende haar want jammer genoeg was het mijne héél erg stijl. Ze plofte op haar bed en ik weer op het mijne. We babbelden nog en hele tijd verder over gebeurtenissen van in de vakantie en vielen daarna langzaam in slaap.


Reacties:


Nervous
Nervous zei op 4 sep 2009 - 17:26:
mooi verhaal !!
x