Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » Party Time!!! { SA Vampire Knight} » My Birthday

Party Time!!! { SA Vampire Knight}

9 juli 2009 - 10:09

492

5

340



My Birthday

Ik leef in Vampire Knight. Ik heet anders dan in AmbyVampys verhaal. Dat heeft er dus niets mee te maken! xD Ik heet Mei. NEE DAT IS GEEN MAAND!!!! DAT IS EEN ECHTE JAPANSE NAAM!!! ><

"Mei!!!" Aimi kwam naar me toe. " Gefeliciteerd met je verjaardag! Ga je nog een feestje geven?" Ik knikte heftig. " Dank je! En iedereen is uitgenodigd!!" "Ook Zero? Maar komt hij wel?" "Jaah, tuurlijk. En anders trek ik hem wel mee!" Ik hield van Zero. Zero is gewoon smexy. " En Kaname? En Aido?" "Ja, ze komen allemaal. Ik heb alle uitnodigingen al verspreid." "Hip! Nou, zie je vanavond dan maar. Doei!" Aimi liep weg. Ja, dit ging een omvergetelijk feestje worden.

~Die avond bij het sushirestaurantje tegenover de school~

"Hoi Mei! Gefeliciteerd met je verjaardag!" riep iedereen. "Arigato! We gaan hier eten! Volg me!"
"Tafel voor veel!" riep ik tegen de ober. Hij keek me wat raar aan, maar moest ik me dar wat van gaan van aantrekken? Nee. Ik liep naar een lange tafel toe. "Ga zitten iedereen! En Zero gaat naast mij!" Ik trok Zero mee naar de stoel naast me. "Ik heb al betaald en besteld!" riep ik tegen de ober die al aankwam met menukaarten. "We gaan sushi eten menjes! HEEL VEEL SUSHI!!!!" riep ik. Iedereen juichte. Ik had nu al een schorre stem. Nouja, maakte mij wat uit, joh. De eerste sushibordjes en drank ( sterke drank ) kwamen er nu al aan. Wat waren ze hier snel. "Iedereen minstens een glaasje sterke drank nemen!" "Maar ik drink niet..." zei Zero voorzichtig. "Als ik zeg dat je alcohol drinkt dan doe je dat!!!" Ik besteedde mijn aandacht niet langer aan Zero, maar aan de sushi. Ik hoorde iedereen zegge ndat het lekker was. Gelukkig maar, anders had ik ze nu al eruit geschopt. Ik werd langzaam een beetje dronken. Iedereen volgens mij. Daar kwam een hele, maar dan ook hele, grote schaal met sushi aan. Allemaal op één bord. "Mensjes!" riep ik, " Je mag van deze schaal eten, maar het is vooral bedoeld om ermee te gaan gooien!!! Wie doet er mee met het sushi-gevecht!!!" Iedereen pakte gretig een paar handen sushi en begon daarmee, inderdaad, een gevecht. Ik wist niet of dat wel zo'n goed idee was geweest, but did I care? Ik gooide vooral naar Kaname en Zero. En zelf werd ik natuurlijk ook bekogeld me sushi. Mmm, lekker. Stinken naar sushi. En toen ik niet oplette, pakte Zero de schaal met de overige sushi en gooide die over mijn hoofd leeg. Ja, die was zeker dronken, anders zou die dit niet doen! En toen ik iedereen ruw bekogelde ( Eentje landde op Kaname's oog en een andere op Zero's neus, maar goed, waar waren we ==) hoorde ik opeens een stem. Chairman en de ober. "STOPPEN!!!!"

Nouja. Toen moesten we gaan afwassen en gaan schoonmaken. Iedereen vond dat niet echt leuk, dus maakten we daar ook nog maar eens een zooitje van. Leuk was dat! Ik had Zero's hoofd in het afwaswater gestopt. En toen zijn we onder de boze blik van de Chaiman maar vertrokken. Dit was een onvergeetelijke verjaardag geweest. Voor iedereen.

~Einde~


Reacties:


Angel
Angel zei op 9 okt 2011 - 11:06:
whahaha lol
meerxd


Waardigheid
Waardigheid zei op 14 juli 2009 - 20:51:
Idd. Vaagheid. Maar verder. Dat soort acties zijn ook typisch voor mijn vriendin, nicht en mezelf..
Laat je het weten als je nog een SA hebt.
En nu ga ik Vampire Knight verder kijken. Zijn daar ook verdere seizoenen op?? Ik wil dat Kaname en Yuuki zoenen


witch
witch zei op 9 juli 2009 - 20:55:
leuk, leveloos maar toch leuk.
mag jij eigenlijk wel sterke drank kopen?


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 9 juli 2009 - 10:31:
Vaag.... Is leuk. ^-^ Jij nog meer SA schrijven???


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 8 juli 2009 - 21:17:
Lol
Dood verhaal
Ikke ook naar zo'n feest willen!