Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Süchtig {Complete} » Deel 3 What it feels like to be a ghost – Taking Back Sunday

Süchtig {Complete}

9 juli 2009 - 11:17

291

1

185



Deel 3 What it feels like to be a ghost – Taking Back Sunday

Woeps, to late again. Sorry! Om het goed te maken heb ik het volgende deel alvast gepost ;)

Robin:
Meteen als ik wakker word heb ik dat gevoel weer. Het gevoel alsof er iemand mee kijkt. Ik ril en trek de dekens over mijn hoofd heen. Ik weet niet wat ik er tegen moet doen, ik weet niet eens of ik er wel iets tegen moet doen. Het voelt niet verkeerd. Eigenlijk voelt het wel een beetje veilig. Het is geen drukkend gevoel alsof iemand in je nek loopt te hijgen. Eerder een gevoel dat iemand een hand boven je hoofd houd. Je beschermt. Ik sla de dekens van me af en kijk mijn kamer rond. Morgen is er school. En ik zit niet meer bij Dana en Sabine in de klas. Ik voel de tranen op komen. Dit gaat zo moeilijk worden! Gelukkig is het maar voor twee jaar. Twee jaar bikkelen en dan heb ik hopelijk mijn havodiploma. Ik hoop het in ieder geval. Stel je voor dat ik blijf zitten of zak voor mijn examen. Een kreun van frustratie, ik moet er niet aan denken. Ik denk dat ik dan zelfmoord pleeg. Zo iets kan ik volgens mij niet aan. School is altijd al en ramp, ik doe er weinig voor en haal gemiddelde cijfers. Altijd 5,5 of een 6. Met Dana en Sabine hield ik het nog wel uit, maar nu… Ik ben zo slecht in het maken van nieuwe vrienden… Ik kreun nogmaals en besluit maar te gaan douchen voordat ik mezelf nog meer de put in praat. Dit is echt niet een goed begin van de morgen, ik moet genieten van mijn laatste dag vrij. Voordat ik mijn kamer uitloop druk ik een kus op mijn vingers die ik tegen de wangen van Tom en Bill aan druk. ‘Gutenmorgen,’ fluister ik tegen de poster.


Reacties:


Vespertine
Vespertine zei op 11 aug 2009 - 9:36:
Hè bah. Zo'n 'laatste dag van de vakantie'-gevoel. *kent* Ik denk dat ik over dertig jaar nog steeds met een baksteen in mijn maag probeer te ontbijten op de ochtend van 1 september. *is blijkbaar nooit heel graag naar school gegaan*

Next. ^^

(En als ik niet al te veel over je stukje zelf zeg, dan betekent dat dat ik geen gekke fouten zag staan en dat ik ofwel te lui was om te quoten, ofwel dat ik nog met een prachtige quote in mijn kop zit en eventuele mooie zinnen uit dit stukje er toch niet aan konden tippen. <3)