Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » My Chemical Romance » Well, let's go back to the middle of the day, that starts it all. » Childhood Memories

Well, let's go back to the middle of the day, that starts it all.

16 juli 2009 - 14:57

661

0

286



Childhood Memories

Have Fun ^^

- Mikey’s POV - 13 Jaar -

Ik slaakte een diepe zucht toen ik mijn kamer rond keek. Overal lag vieze was. Ik raapte het op en liep naar mijn kas waar de wasmand stond. Ik gooide het erin en toen viel mijn blik op een doos in het hoekje van mijn kast. Ik zette het op mijn bed en trok de deksel eraf. Ik glimlachte toen ik de tekeningen zag die Gerard vroeger had gemaakt toen we nog klein waren. Ik pakte er een uit en zuchtte. Er waren drie kinderen op getekend. De eerste had donker wild haar, er stond Gerard onder geschreven. De tweede had een bril en bruin haar, met de naam Mikey erbij. En de laatste had iets langer bruin haar dan de tweede. Mijn ogen werden wijd toen ik de naam las.
‘Frankie’
Ik dacht terug aan die dagen. Gerard had altijd een vriend bij zich, en hij was de enige die hem kon zien. Onzer moeder nam hem mee naar een dokter en na een tijdje was Frank gewoon weg. We probeerde Gerard uit te leggen dat Frank een fantasie vriendje was en dat hij dus niet echt was. Maar Gerard ontkende het altijd en na een tijdje hadden we het maar op gegeven. Hij zei, dat Frank gewoon verhuist was. Gelukkig, na al die jaren, heeft hij het opgegeven en geloofd hij nu dat Frank inderdaad niet echt was.


- Gerard’s POV - 16 Jaar -

Ik werd wakker van het geluid van… Niets.
Ik geeuwde en keek op de klok. Shit, ik kom nog laat ook. Ik sprong uit bed en haalde een hand door mijn zwart geverfde haar. Lekker dan, nog een dag in die Hel genaamd School.
Ik liep naar mijn kast en haalde er een oude spijkerbroek, zwarte boxershort, een paar sokken en een oud Iron Maiden T shirt uit. Het was mijn lievelings shirt. Ik had hem gekocht op mijn eerste concert, en sinds dien, was het My Precious.
Ik grijnsde toen ik dacht aan Gollem van Lord of the Rings. Ik gebruikte die stem altijd tegen Mikey als ik hem bang wilde maken.
Het werkte altijd. Haha. Wat was ik toch weer slecht.
Toen was Frankie er nog. Mijn moeder zag Frank nooit, en bracht me naar een dokter. Hij wilde over Frankie praten en hij leek de enige te zijn die me geloofde. Na een tijdje was Frank gewoon weg. Eerst dacht ik dat hij gewoon verhuisd was ofzo, maar nu weet ik wel beter.
Nadat Frank weg was, werden Mikey en ik beste vrienden, en we deden alles, maar dan ook alles samen. Toen was ik nog een kleine jongen, zonder zorgen. En kijk nu eens naar me. Nu ben ik de vreemde 'Gothic en Emo' achterin de klas. Al mijn oude vrienden waren veranderd, behalve Mikey dan. Ze waren nu allemaal huppelkutten en klootzakken geworden. En nu heb ik alleen mijn broertje Mikey nog. Broertje… okal is hij nu langer dan mij.
Ik niet meer vrienden nodig, maar het is altijd fijn als mensen je aardig vinden.


-


Ik nam een snelle douche en kleedde me daarna aan. Ik deed een beetje eyeliner op en liet mijn haar gewoon zoals het was, het bleef toch nooit zitten.
Na een tijdje was ik klaar om naar school te gaan en ik moest opschieten ook.
‘Mikes, als je nu niet naar beneden komt, ga ik alleen.’ Riep ik naar boven. Ik wachtte voor een antwoord maar ik kreeg er geen. Ik zuchte en liep terug naar de keuken. Toen viel mijn blik op een geel papiertje op de koelkast deur. Ik liep er naar toe en haalde het eraf.

Sorry Gee, ik ben al weg.
Alicia wilde met me naar school lopen!
Love you
XOXO, Mikers.


Ik grijnsde. Mikey was al verliefd op Alicia sinds… weet ik veel hoe lang al. En had nooit de ballen om naar haar toe te gaan en een praatje te maken, en nu wilde ze met hem naar school lopen. Ik glimlachte en ging op weg naar school.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.