Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » My Chemical Romance » Well, let's go back to the middle of the day, that starts it all. » The End

Well, let's go back to the middle of the day, that starts it all.

16 juli 2009 - 14:57

520

1

308



The End

De titel zegt het al ;]

- Gerard’s POV -

Ik kwam nog net op tijd aan op school, en kwam er toen achter dat het eerste uur was uitgevallen. Ik zuchtte en liep het plein op. Het was nog donker en ook nog best koud. Ik ging op een bankje zitten en zette mijn tas naast me neer. Ik genoot een tijdje van de stilte toen ik ineens iemand hoorde roepen. Het was een stem die ik maar al te goed kende.
‘Kijk is wie we daar hebben!? Het is Gerard Gay!’ Ik zuchte en negeerde hem maar.
‘Geen Hallo? Da’s niet erg aardig, of wel soms.’ Ik zei nog steeds niks en daarna keek ik hem aan. ‘Rot op Greg, ik heb geen zin in jouw bullshit.’ Gromde ik.
‘Niemand spreekt op zo’n manier tegen mij, begrepen smerige goth?’
Ik stond op om weg te lopen maar een sterke hand hield me tegen. Ik draaide me kwaad om en wilde net wat zeggen toen hij uithaalde en zijn vuist keihard tegen mijn kaak aankwam. Ik kneep mijn ogen dicht en wreef over de zere plek. Ik was nog steeds duizelig van de eerste klap, toen de tweede al kwam. Deze keer raakte hij mijn oog. Nu was het mijn beurt, en ik haalde uit. Ik raakte Greg’s oog. Ik grijnsde en werd ineens door iemand weg getrokken. Ik draaide me kwaad om en zag dat het Mikey was. Naast hem stond Alicia die Greg woedend aan keek. ‘Laat hem met rust Greg, wat heeft hij je ooit aangedaan?’ riep Alicia kwaad.
‘Me lastig vallen met die rotkop van hem.’ Gromde Greg. Alicia werd nu echt kwaad en trok Greg mee naar binnen. Ik werd meteen omhelst door Mikey. ‘Ik laat je wel even, oke?’ vroeg Mikey. Ik knikte en ging weer op het bankje zitten.
Weer alleen. Net als vroeger. Ik keek op mijn horloge en zag dat het al bijna tijd was.
Ik keek vooruit en toen zag ik iemand het plein op komen lopen.
Hij had iets bekends, alleen ik kon niet plaatsen wat. Ik volgde hem met mijn blik en liep toen ook naar binnen op weg naar mijn klas.


- De eerste Pauze -

Ik liep snel naar buiten en ging onder een grote boom zitten. Mikey moest bij Muziek nog wat afmaken dus die kwam deze pauze niet. Ik keek naar de grond en ik zag toen ineens twee voeten voor me staan. Ik slikte en keek langzaam omhoog, half verwachtend dat Greg daar zou staan. In tegen deel. Het was die nieuwe jongen.
‘Hey, ik ben nieuw hier. Zou ik… hier mogen zitten? Ik ken nog niemand en aan je T shirt te zien hou je van de zelfde muziek als ik.’ Hij glimlachte en ik glimlachte terug.
‘Tuurlijk, kom maar zitten.’
Hij nam plaats naast mij op het gras en keek me aan.
Die ogen…
‘Ik zag wat er gebeurde vanochtend…’ hij keek me aan.
‘Fijn.’ Grijsde ik.
‘Ik ben Frank trouwens.’ Mijn ogen werden groot en ik wist even niks meer te zeggen.
‘Weet je Gerard… ik moet je toch gelijk geven. Meerminman was inderdaad het coolst. En trouwens, je bent me nog een ijsje schuldig.’


Reacties:


MCRx30STM
MCRx30STM zei op 16 juli 2009 - 17:21:
hee
leuk verhaal
En tja, wie is er nou niet gek op Frankie hahaha..
Tijd..om jouw andere verhalen te lezen
baayy