Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Everything will be fine » 0. Flashback B

Everything will be fine

15 juli 2009 - 15:03

266

1

309



0. Flashback B

“Godverdomme!”
Hij roept nu al een kwartier tegen mij. Nog steeds zit ik in elkaar gedoken in de hoek van de kamer, mijn handen beschermen mijn hoofd. Het zal niet lang meer duren vooraleer hij mij zal gebruiken als een levende boksbal. Hier haalt hij zijn plezier uit. Ik weet niet eens de reden van zijn woede. Nooit weet ik die reden eigenlijk.
Ik ben 7 en toch al zo volwassen. Hij heeft mijn lichaam verpest, kapot gemaakt. Nooit zal het weer goed worden. Altijd zal ik de littekens met me meedragen. Zelfs al zou ik hier nooit weg geraken. Na meer dan een jaar heb ik eigenlijk de moed al opgegeven. Volgens mij denken ze zelfs niet meer aan me. Mijn ouders zijn me vergeten, hebben alle herinneringen aan mij vernietigd. Iedereen is mij vergeten. Zo is het.
Een dun straaltje bloed loopt over mijn kin, langzaam druppelend op de grond. Hij heeft het weer gedaan. Mijn lip is gespleten, erger dan vorige keer. De pijn voel ik niet meer.
Ik geloof het wanneer hij zegt dat het mijn verdiende loon is. Het ligt waarschijnlijk wel aan mij. De eerste maanden heb ik mijn hoofd gebroken over de dingen die hij zegt. Dat ik het verdien, dat ik hier zelf voor heb gezorgd. Nooit heb ik de echte reden gevonden, maar ik geloof hem op zijn woord. Hij is dan ook nog de enige die naar me omkijkt. Ja, zo ver is het gekomen. Ik kan respect voor hem opbrengen. Voor de man die me gevangen houdt, me vernederd tot in het puntje van mijn kleinste teen.


Reacties:


MyReflection
MyReflection zei op 17 juli 2009 - 14:12:
nou, tot zover ben ik al gekomen,
en het is geweldig
xx