Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van Narnia » Narnia : Don't be afraid to say ‘I love you’. » looking for the wrong one.

Narnia : Don't be afraid to say ‘I love you’.

15 juli 2009 - 19:12

241

0

337



looking for the wrong one.

Ik zuchtte, en besloot maar niet tegen hem te spreken. Hij was inmiddels Koning. Hij beschouwde dat als een ‘ja’, en glimlachte dankbaar. Susan pakte mijn spullen en bracht ze naar boven, ik was benieuwd welke kamer ik kreeg. Hoge Koning Peter kwam binnen en besprak nog wat over de Telmarijnen met Edmund. Had ik nou wel of niet gezegd over dat mijn broer zich bij de Telmarijnen had aangesloten. Ik wist niet eens of ie wel écht een Telmarijn was. Maar goed, ik ging maar een beetje buiten in de tuin zitten.

Die avond vroeg Peter of ik het erg vond of ik bij Edmund mocht slapen. Natuurlijk niet, had ik geantwoord. Dus hij liet mij zijn kamer zien, en het was prachtig. Azuurblauwe muren en een balkon, zijn dekens roken naar de zee, rozen en vers gras. De muren waren bedekt met een portret van een landschap, 2 spiegels met om de rand groena mozaïek van steen en glas, een paar kantelaren aan de muur met kaarsen, een groen zacht tapijt, en lichtblauwe gordijnen.
Ik sliep naast hem.
Ja, ik kan het ook nog niet geloven, dat ik naast hem heb geslapen. En nu wandel ik even terug naar huis, ik weet niet waarom. Ik hoop dat Daniël er wel is, tot mijn verbazing. Ik heb de neiging om me te verontschuldigen, alleen ik weet niet voor wat. Ik trap de deur in en tref mijn 18-jarige broer in de woonkamer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.