Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Girls Just Wanna Have Fun. » ~Proloog

Girls Just Wanna Have Fun.

17 juli 2009 - 2:22

417

9

300



~Proloog

Zodra Rutger geïnstaleerd heeft dat je ook foto's bij verhaaltjes kunt plaatsen zou ik dat meteen doen, dan kunnen jullie de personages zien. Voor nu zal ik ze maar gewoon beschrijven! :P

Elizabeth is de jongste van het gezin, ze is pas zestien jaar. Ze lijkt in de familie het meest op Bill, rond de ogen dragen ze dezelfde make up. Qua puppil kleur is ook geen verschil te zien, bijna precies hetzeflde. Het enige wat verraad wiens ogen het zijn is dat Bill nep-wimpers draagt, zodat er extra volume in zit. Haar haren zijn getoupeert, en steekt vanaf de boven kant naar onder alle kanten uit. Het ziet er erg wild uit, maar door dat de onderkant stijl is geeft het ook iets schattigs. Aan de linker kant heeft ze een schuine ponny, en aan de rechter kant heeft ze onder haar lip een piercing. Zij is het minst verwend van al, en trekt ook het minst met haar zussen op. Het minst wilt niet zeggen 'niet', want veel tijd brengt ze zéker wel met ze door!

Fay is één-en-twintig, bijna de oudste van het gezin. Ze is heel ontdeugend, en speelt graag met jongens. Ze is ook al twee keer zwanger geweest, maar heeft beide keren abortus gepleegt. Aan kinderen is ze nog lang niet toe, en van vaste relatie's moet ze niks weten. Wat haar uiterlijk betreft is ze gewoon een dood normaal meisje, alhoewel ze ondanks haar joggingbroekjes en vestjes, toch erg aantrekkelijk gekleed is. Hoe ze steeds weer jongens aan de haak slaat blijft voor iedereen een raadsel. Het zou ook wel kunnen komen omdat kleren voor haar niet nodig zijn om zich zelf te bewijzen, en haar uitstraling alleen al genoeg is om een heel voetbalteam op zijn kop te zetten. Haar ogen zijn mooi stralend blauw, wat er toch een vleugje onschuldigheid aan geeft. Haar haren zijn mooi bruin gestijld, en haar make up is bijna naturel.

Ten slot hebben we Kirstie nog, met haar stoere Gothic outfits en make up. Je zou nu denken dat ze iedereen er mee tegen haar zet, maar alles behalve dat. Het laat mensen juist intresse in haar tonen, waar door ze meer contacten en crushes krijgt. Ze is ook pas drie-en-twintig en leeft nog enkel voor genieten in het leven. Haar omgeving verklaart haar voor gek als bij een vreselijke situatie toch kalm blijft, als of het haar niks intreseert. Maar ze heeft er wel degelijk intrsse voor, ze bekijkt het alleen op een andere manier. Veel positiever dan de meeste, omdat zij gewoon zo is ingesteld. Waarom moeilijk doen als je ook gewoon een oplossing kunt bedenken waar door alles weer bij het oude is?


Reacties:

1 2

huggiebeest
huggiebeest zei op 21 juli 2009 - 14:54:
Verderr


lOveYouX
lOveYouX zei op 19 juli 2009 - 23:52:
meer ^^


AnotherZero
AnotherZero zei op 18 juli 2009 - 21:06:
klinkt echt heel leuk.
+ mooi geschreven (;


MariTom
MariTom zei op 18 juli 2009 - 19:17:
Oehw.. dit lijkt me echt een heel leuk verhaal.. Ö
Like, dat leek het me al toen ik alleen de story beschrijving las x'D
En nu na het proloog nog meer.!

Ook benieuwd of Tom er nog in voor gaat komen enzo..

Dus, snel verder?


MissCullen
MissCullen zei op 17 juli 2009 - 15:57:
Snel verder lijkt mij echt leuk verhaal :d