Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » My Chemical Romance » In Disney Land Fantasies Come True. (One-Shot) » In Disney Land Fantasies Come True

In Disney Land Fantasies Come True. (One-Shot)

19 juli 2009 - 11:10

854

3

359



In Disney Land Fantasies Come True

Enjoy. Een comment lijkt me een kleine moeite :]

'Komen jullie ook mee in de Space Mountain?' vroeg Bob enthousiast. Zijn blauwe ogen stonden vrolijk. Frank gilde en sprong opgewonden op Bob's rug. 'Ik ga met je mee!' riep hij in Bob's oor. Bob's gezicht vertrok en de rest grinnikte. 'Ik ga ook mee.' lachte Ray en ging naast Bob -die trouwens nog steeds Frank op zijn rug had- staan. Mikey schudde zijn hoofd. 'Sorry jongens, Ik voel me klote. Ik blijf even zitten.' verontschuldigde Mikey zich terwijl hij op een bankje ging zitten.
'Ik blijf bij Mikey dan.' zei Gerard en ging naast Mikey zitten. 'En jij Bobbi?' vroeg Frank met grote glimmende ogen. 'Sorry, morgen ga ik wel ofzo. Ik blijf even bij de Way Brothers. Straks smeren ze hem nog.' vertelde Bobbi met een grijns. Mikey glimlachte zwakjes en Gerard blooste een beetje, maar dat zag Bobbi niet. 'OK. Mikey, kom gewoon in de rij staan als ze te klef worden eh?' zei Frank plagend terwijl Bob kusgeluidjes maakte.
Bobbi schudde lachend haar hoofd en Gerard kreunde zachtjes.
'Kom op jongens, gaan we nou nog of niet?" vroeg Ray en hij rende de rij al in. Bob en Frank rende er lachend achteraan en Bobbi sprong op Gerard's schoot. Gerard sloeg zijn handen om haar middel en legde zijn hoofd tegen haar schouder.
'Gaat ie, Mikes? Je ziet bleek.' Vroeg Gerard ongerust. 'Het gaat best, bedankt.' zei Mikey. 'Als jullie willen mogen jullie best ergens anders in hoor, je hoeft hier niet voor mij te blijven zitten. Ik wacht wel op jullie' voegde hij er aan toe.
Gerard keek Bobbi aan keek daarna terug naar zijn broertje. 'Weet je het zeker?' Vroeg Gerard. 'Tuurlijk.' glimlachte Mikey.
'Ik wil wel in die vliegtuig dingen die ronddraaiden en die je omhoog en omlaag kan sturen' Riep Gerard enthousiast. 'Oke laten we gaan, die zitten toch tegenover de Space Mountain'. zei Bobbi. Gerard en Bobbi zeiden gedag tegen Mikey en gingen in de rij staan.

'En sinds dien is Iron Maiden mijn lievelingsband.' maakte Gerard zijn levensverhaal trots af. Bobbi grijnsde en ging dicht tegen haar beste vriend aanstaan. Het was December en best heel koud en zo kreeg ze het toch een beetje warmer. Ze vond het fijn om zo dicht bij Gerard te zijn, ze vond het fijn om hem aan te raken en ze vond het helemaal fijn dat ze alles aan hem kon vertellen. Nou ja... Alles? Ze had éen geheim. Als ze dat zou vertellen zou ze haar vriendschap met hem vast en zeker verpesten. Ze was stapelverliefd op hem. En als zou ze dolgraag een relatie met hem hebben, ze ging hun vriendschap niet riskeren. Gerard kroop dichter tegen Bobbi aan en juichte toen ze eindelijk een vliegtuigje uitkonden gaan zoeken. Gerard liet Bobbi eerst instappen en daarna ging hij zitten. Gerard keek Bobbi vrolijk aan en Bobbi voelde de vlinders heftiger dan ooit.
De attractie werd aangezet en Gerard begon als een idioot op de knopjes te drukken. Ze gingen omhoog en omlaag en toen werd ie het zat.
'Bobbi, ik moet je wat vertellen.' Zei hij met een serieus gezicht. Bobbi keek hem nieuwsgierig aan en wachtte tot hij verder ging. Hij nam een diepe hap lucht en zei:
'Ik wil geen vrienden meer zijn.' Bobbi's adem stokte even en toen verscheen er een kleine grijns op Gerard's gezicht. 'Ik wil méér zijn.' zei hij voordat hij zijn lippen op die van haar duwde. Bobbi's ogen sperde open en daarna gingen ze dicht. Ondanks de kou waren zijn lippen toch zo warm. Opeens voelde Bobbi iets nats langs haar onderlip glijden en ze realiseerde zich dat het zijn tong was. Ze opende haar mond een stukje en liet zijn tong die van haar masseren. Bobbi vergat totaal dat ze zo hoog boven de grond zat en dat iedereen het kon zien totdat er iemand hard floot. Gerard brak de kus en keek samen met Bobbi naar beneden. Daar stond Frank te joelen en te zwaaien met zijn armen. Achter hem stonden Ray, Bob en Mikey keihard te grijnzen. 'Sorry.' fluisterde Gerard blozend toen de vliegtuigjes op de grond tot stilstand kwamen. 'Niks Sorry, ik wilde jou al heel lang het zelfde vertellen.' glimlachte Bobbi, en ze gaf hem nog snel een kus op zijn mond voordat ze de attractie verlieten.

'Gee-Gee en Bob-bi Sitting in a tree.' begon Frank.
'K-I-S-S-I-N-G!' maakte Bob, Mikey en Ray gillend af.
'Houd jullie kop.' bloosde Gerard en glimlachte naar Bobbi.
'Frank, waar heb je trouwens dat hoedje vandaan?' Vroeg Bobbi met een grijns.
'Ooh, je bedoelt mijn super sexy Mickey Mouse hoedje?' vroeg Frank. 'Gekocht, bij dat winkeltje daar.' legde hij uit terwijl hij naar een klein gebouw wees.
'Het ziet er niet uit eh.' lachte Bob.
Frank trok een boos gezicht en terwijl hij een sigaret in zijn mond stak en naar een aansteker zocht.
'Op naar Phantom Manor.' gilde Gerard terwijl hij Bobbi's hand pakte en haar meetrok naar Frontier Land.
Bobbi kon haar geluk niet op. Ze had nu bevestiging dat Gerard haar ook zag zitten en ze had een top dag gehad met haar beste vrienden.
In Disney Land Fantasies Come True.


Reacties:


FreeHugsPlz
FreeHugsPlz zei op 30 juli 2011 - 23:19:
aww. dait verhaal is schattig en grappig tegelijkertijd ^^

grappig dat ik pas in disneyland ben geweest en me dit nu helemaal voorstel, want alles klopt in dit verhaal


Roelxiv
Roelxiv zei op 9 dec 2010 - 20:23:
nanana (nanananananananananana)


MCRx30STM
MCRx30STM zei op 20 juli 2009 - 10:35:
Heee
meeeega leuk geschreven
k zit echt van begin tot eind met zo'n big smile
lekker doorgaan he
baayyyyy