Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » J'adore » Chapter 1

J'adore

19 juli 2009 - 23:56

837

2

176



Chapter 1

Nog een Fan Fiction die ik al helemaal compleet heb. Wil je meer lezen? Laat een reactie achter en ik zal zo snel mogelijk weer een nieuw hoofdstuk plaatsen! xoxo.

Ik begon mijn koffer in te pakken, hier had ik dus echt zo'n geen zin in!
“Lukt het?”¯ hoorde ik mijn moeder achter mij vragen.
“Ja!”¯ gromde ik “Het lukt allemaal heel goed! Goh, het gaat zelfs fantastisch! Wat heb ik zin in deze vakantie”¯. Ik draaide mij om en gaf mijn moeder een sarcastische blik.
“Lieverd..”¯ ze kwam naar mij toe gelopen en gaf mij een knuffel “Ik weet dat je hier niet weg wilt, maar we gaan er gewoon wat leuks van maken!”¯. Ik maakte mijzelf los uit haar armen en ging verder met inpakken. “Ik kan best 2 weken alleen thuis zijn”¯ ik zuchte diep.
“Ja als ze wat ouder bent”¯ zei mijn moeder op haar liefste toon, waar ik mij dus op dat moment kapot aan irriteerde. “Ik ben 17 mam! Geen klein kind meer”¯ ik draaide mij om en keek recht in haar gezicht. “Weet ik toch lieverd”¯ ze wreef met haar handen over mijn schouders. Ik draaide mij weer om en pakte mijn Ipod om hem vervolgens op de computer aan te sluiten zodat hij ging opladen. “Roep je mij als je nog hulp nodig hebt met inpakken?”¯ vroeg mijn moeder, ik knikte en ze liep mijn kamer uit.
Ik wilde echt niet op vakantie, niet nu ik net een vriendje had. Ik wil hem niet missen! Ik vind hem zo leuk.
Ik keek even naar mijn nachtkastje waar een foto van Lucien en mij op stond. Eergisteren was deze gemaakt. Elke keer als ik bij hem ben voel ik mij zo goed! Ik weet zeker dat dit voor altijd is.
Ik zuchtte weer diep en ging maar verder met inpakken. Anders was ik straks nog niet klaar, en we vertrokken deze nacht al. We gaan naar Frankrijk toe, en als ik aan één land een hekel heb, is het Frankrijk wel. Ik weet niet wat het is, maar die taal irriteerd me mateloos. Iedereen loopt altijd maar te roepen, dat het de taal van de liefde is. Maar het enigste wat ik hoor is lelijk gebrabbel. Ik lette dan ook nooit op bij Frans. Toen ik uit eindelijk klaar was met mijn koffer sprong ik even achter mijn computer om nog wat liedjes op mijn Ipod te zetten. Ik had geen zin in msn, want dan zou Lucien tegen me beginnen te praten en dan zou ik me nog kloter gaan voelen.
2 hele weken zonder hem, hoe moest ik dat gaan overleven? Ik voelde mij echt een verliefd kleutertje, maar het voelde zo goed.

Die avond bij het avondeten had ik geen woord gezegt, ik kon ook geen brok door mijn keel krijgen. Ik wilde echt niet weg, stomme ouders.
“Aurora, we kunnen je echt niet alleen thuis laten”¯ probeerde mijn vader op een gegeven moment nog.
“Jullie behandelen mij als een klein kind”¯ had ik hem toegebeten “Altijd maar roepen, dat ik al zo zelfstandig word, en uiteindelijk mag ik helemaal niets van jullie!”¯ hierna was ik van tafel weggelopen en naar mijn kamer toegerend.

Ik staarde naar mijn plafon, ik moest het er maar het beste van maken deze vakantie. Ik had heel veel beltegoed gekocht, zodat ik nog wel met Lucien kon bellen. En in het hotel hadden ze vast ook wel ergens een internet cafe. Mijn mobiel begon te trillen en ik zag dat het Lucien was.
“Hey lieverd!”¯ ik staarde naar de foto van ons tweetjes op mijn nachtkastje.
“Hee schoonheid!”¯
Het was even stil.
“Ik vind het zo jammer dat ik je niet meer kon zien vanavond”¯.
Ik zuchtte diep.
“Echt balen dat mijn baas me geen vrij kon geven”¯ ging Lucien verder.
“We gaan gewoon elke dag bellen oke?”¯ stelde ik voor.
“Ja natuurlijk lieverd, ik kan toch niet zonder jou stem!”¯
“Ik kan niet zonder jou!”¯ glimlachte ik, ook al kon hij dat niet zien. “Ik hou zoveel van jou!”¯
Ik hoorde iemand wat roepen uit de kamer naast mij.
“Breg, stil!”¯ riep ik naar mijn kleinere zusje van 13.
Ik hoorde wat voetstappen en voordat ik het wist stond ze in mijn kamer.
“Ik hou zoveel van je!”¯ imiteerde ze mij met een kinderstemmetje “Alsjeblieft zeg, je kent die gozer pas een maand!”¯
Ik gaf mijn zusje een arrogante blik “Rot nu maar weer op!”¯. Ze gebaarde een 'whatever' en liep mijn kamer weer uit.
Ik hoorde Lucien grinneken aan de andere kant van de lijn. “Niet zo gemeen tegen je zusje!”¯ plaagde hij mij.
“Moet ze maar niet de hele dag zo freaking blij zijn dat we op vakantie gaan!”¯ Ik ging in een kleermakers zit zitten op mijn bed.
“Vakantie is toch juist ook wel leuk!”¯ opperde Lucien.
“Jaa maar niet als ik jou dan moet missen!”¯ Ik maakte een kus geluidje.
Al gauw maakte Lucien er ook eentje en de vlinders in mijn buik werden gek.
“Maar ik moet ophangen schoonheid, mijn pauze is voorbij!”¯
“Oh oke, ik bel je als ik er morgen ben goed?”¯
“Is goed lieverd! Ik hou van je!”¯
“Ik ook van jou!”¯
Ik legde mijn Iphone naast mij op mijn bed en besloot om maar alvast te gaan slapen. Ik moest morgen om 3 uur 's nachts alweer op.


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 5 sep 2010 - 9:26:
Op je profiel staat dat je niet meer online bent geweest sinds 17 maart, maar toch ga ik reageren in de hoop dat je dan een mailtje krijgt en aan dit verhaal wordt herinnerd

Ik vind Aurora een leuk personage. Het slaat ook nergens op dat ze niet alleen thuis mag blijven. Ik mocht het al op mijn vijftiende

Ben benieuwd naar wat er op de vakantie gaat gebeuren(:
Xx


MissJonas
MissJonas zei op 29 sep 2009 - 16:13:
Leukk<3
Snelverder.
wilje het zeggen als je een nieuwe hebt

x