Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » The Way I Loved You » . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Number One.

The Way I Loved You

20 juli 2009 - 0:00

639

1

192



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Number One.

Met dit verhaal ben ik nog steeds bezig. Vind je het eerste hoofdstuk wel wat en wil je meer lezen? Laat een reactie achter en ik post zo snel mogelijk weer een nieuw hoofdstuk! xoxo.

Ik voelde mijn limousine stoppen en ik zag de chauffeur achter zijn stuur vandaan komen en hoe die binnen een paar tellen naast mijn deur stond om die open te doen.
Miss..”¯ groette hij mij toen ik mijn voeten op de grond had gezet, hij reikte zijn hand naar mij uit en ik nam hem deftig aan. Voorzichtig kwam ik overeind en wankelde nog een beetje na op mijn torenhoge hakken. Snel glimlachte ik naar mijn chauffeur wanneer hij mij even bezorgd aankeek, al snel toverde hij ook weer een glimlach op zijn gezicht. Ik streek mijn jurkje recht en gooide mijn blonde haren over mijn schouders naar achter. Er kwamen twee mannen aangelopen van het hotel waar we voor geparkeerd stonden, met zijn tweeën pakte ze mijn koffers uit de kofferbak van de limousine en reden die alvast naar de voorkant van het hotel.
Wat voorzichtig liep ik achter ze aan op mijn hakken en al snel genoeg spotte ik een aantal fotografen die ergens achter verstopt stonden. Toen ik dichterbij het hotel kwam sprongen ze opeens tevoorschijn en begonnen gelijk foto's te maken en mijn naam te roepen.
“Nicole, kijk hier! Nicole... je ziet er prachtig uit! Nicole, hoe vind je het hier in Amerika? Nicole. .Nicole!”¯ Ik pakte mijn grote zonnebril uit mijn handtasje en zette hem gelijk op, ik maakte wat poses en glimlachte vriendelijk naar de paparazzi.
I love it here!”¯ riep ik opeens vrolijk en ik zag hoe de paparazzi begonnen te glimlachen, na een paar tellen en nog wat poses liep ik vrolijk, maar voorzichtig, naar het hotel toe.
De twee mannen die mijn koffers hadden gedragen lieten die nu even staan en schoten mij te hulp wanneer ze zagen dat ik met mijn hoge hakken het trappetje voor het hotel moest oplopen.
“Bedankt heren..”¯ vriendelijk knikte ik naar de twee mannen toen ik even later bovenaan voor de ingang van het hotel stond.
Your welcome..”¯ er werd een arm uitgestoken en ik nam hem vriendelijk aan om vervolgens mee het hotel in te lopen.

Yes, yes!”¯ opgelucht liet ik mij vallen op mijn bed en schopte mijn hakken uit, gauw greep ik naar mijn voeten en begon ze te masseren “Eindelijk die schoenen uit!”¯ praatte ik tegen mijzelf en liet mij daarna weer achterover vallen op de zachte dekens. Ik was nog maar net in Amerika en ik had nu al een jetlag, het was een erg lange rit geweest in de limousine en de vliegreis was natuurlijk al helemaal lang geweest. Natuurlijk maakte alle luxe het wat makkelijker, maar ik moest nog steeds aan alles wennen.
Ik dacht terug aan de dag dat ze mij in het bekende Nederlandse programma “Hollands Next Top Model”¯ mee deelde dat ik naar Amerika mocht, voor verschillende photo shoots. Dat was nu al een paar maanden geleden, maar ik moest wachten totdat alles was uitgezonden op TV.
Door mijn stunt in het programma was ik wereldwijd nieuws geworden, dus hier in Amerika kende zij mij ook al. Mijn maag kon nog altijd een paar keer omdraaien als ik terug dacht aan de catwalk, waar we op moesten lopen voor een opdracht. Ik had toen net zulke hoge hakken aan als nu en nog geen 2 meter op de catwalk ging ik onderuit en viel ik ernaast.
Het filmpje is wel een miljoen keer te vinden op YouTube en ik had het al vaak gezien op programma's over de hele wereld.
Maar op de één of andere manier werd ik toch de lieveling en won ik uiteindelijk! De wereld hoorde dat nieuws natuurlijk ook en binnen een paar weken was ik wereldwijd beroemd als het meisje die het grappigste moment van 2010 had op TV maar toch ook won en nu één van de mooiste dames was!
Ik voelde mijn ogen steeds zwaarder worden en binnen een paar minuten was ik al vertrokken naar dromenland.


Reacties:


MissJonas
MissJonas zei op 29 sep 2009 - 16:22:
Ook leukk <3

Snel verder
met alje verhalen

x