Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Anything You can do I can do better! [Afgewerkt] » McDonalds beslist...

Anything You can do I can do better! [Afgewerkt]

20 juli 2009 - 15:13

990

3

334



McDonalds beslist...

Doar kummt den broad ^^ Doar kummt den broad... Lalalala lalala lalala ^^ (vertaling: daar komt de bruid x2)

'En uiteindelijk zijn we tterug gekomen aan het laatste nummer van de dag Top 5 van vandaag. Zoals weer bewezen is hebben de mannen van Tokio Hotel eergisteren wéér een fantastisch concert gegeven waar het dak ervan af werd gerockt door de fantastische gitaarsolo's van Tom Kaulitz, en de spetterende drumssolo's van Gustav Schäfer. De welgekende Bill Kaulitz heeft wéér enkele harten sneller doen staan, en er waren er weer een paar flauwgevallen toen Georg Listing zijn T-shirt in het publiek smeet!
Nu ook blijkt dat de gitarist Tom Kaulitz gisteren op Valentijnsdag samen met zijn huidige vriendin Jilly Matters uit eten is gegaan, en het meisje terug buiten kwam met een verlovingsring. Is het eindelijk serieus? Heeft Tom eindelijk een meisje gevonden waar hij van kan houden tot het einde?'
Jilly zuchtte. Voor één keer had ze er een hekel aan dat haar vader uit Holland kwam en haar dus gretig alle Nederlandse woorden waarvan hij vond dat ze die moest kennen had geleerd. Nog voor de vrouw met haar oranje haar vol met spelden erin het volgende nummer - dat van Tokio Hotel moest zijn - had Jilly op de power-knop gedrukt en de vrouw het zwijgen opgelegd.
'We moeten nu ver-...' begon Tom, tot hij zag dat Jilly naar de tv aan het kijken was. Ze had een afstandsbediening in haar handen en wees naar het toesel. 'Is het al zover?' vroeg Tom. Jilly kreeg een flauwe glimlach op haar gezicht. Ze keek naar haar verloofde.
'Ik vind dat we ermee moeten wachten, Tom.' Jilly stond op. Ze had een losse jogging aangetrokken die erg laag hing, maar dat vond ze niet erg. 'Wacht op zijn minst tot je twintig bent goed?'
Tom kreeg een glimlach op zijn gezicht.
'Ik was ook niet van plan om op mijn negentiende te trouwen Jills...' Hij drukte een kus op haar lippen. Daarna verdween hij door de deur, met een valies aan zijn handen. In de gang zat Bill op hen - eerder op Tom eigenlijk - te wachten. Jilly schonk hem geen blik. Bill was er niet blij mee dat zijn broer samen met die kreng verloofd was. Hij haatte Jilly zo hard, hij wou niet dat dat schepseltje familie werd van hem.
Toen Jilly uit de hotelkamer kwam, trok Bill weer een vies gezicht.
'Good mornig sunshine,' lachtte Jilly, met de bedoeling Bill te pesten. Bill negeerde haar. Hij rolde met zijn valies naar de lift. Tom sloeg een arm rond Jilly's middel en volgde zijn broer.

In de bus kwamen Georg en Gustav (wéér) op een nieuw idee. Ze hadden tijdens hun drie dagen in België gegeten in de McDonalds, ok, ja, in Duitsland waren er ook, maar toen waren ze niet op het idee gekomen. Georg had twintig hamburgers meegenomen, er rekening mee gehouden dat Jilly geen kaas lust, en daarom dus twintig zonder kaas. Nu was de opdracht voor het eerst tien hamburgers op te eten. Jilly zuchtte. Ze wou dat ze een saf had gerookt voor ze in de bus was gestapt. Toen ze uiteindelijk neerzat tegenover Bill, drong de verschrikkelijke geur van fast-food eten in haar neus. Ze zuchtte, en besloot om deze ene keer wel een uitzondering te maken.
Toen Georg tot drie had geteld, begonnen ze. Jilly at heel rustig, hoewel Bill helemaal zat te flippen. Hij drong ze één voor één binnen, en voor Jilly het wist was hij al aan vijf toen zij nog maar aan de derde begon. Ze besloot dat het tijd was om zich te haasten. Ze genoot niet meer van de vettige smaak in haar mond, maar drong ze er ook één voor één binnen. Bill nam een kleine pauze, nam een slok van zijn cola, en ging daarna verder. Intussen zat Jilly ook al aan vijf. Allebei hadden ze er nu nog vier over, en Jily zat iets verder dan haar tegenstander. Maar toen ze aan de achtste begon, werd ze misselijk. De bus bleef op en neer rijden, en haar maag werd heen en weer geschud. Ze keek Bill aan, die er geen probleem mee leek te hebben. Zijn ogen straalden puur haat uit naar het meisje voor zich.
Uiteindelijk wou Jilly aan de laatste hamburger beginnen, maar nog voor ze haar tanden in het brood kon zetten, voelde ze hoe de misselijkheid overnam. Zonder iets te zeggen, zonder haar hand van haar mond te halen, rende ze naar het klein toiletje in de bus. Tom, Georg, Gustav en Bill keken haar verbaasd aan.
Bill had zijn laatste hamburger helemaal op toen Jilly terug kwam. Hij keek met zijn handen op zijn buik met een tiomferende blik naar het zwartharig meisje voor zich. Jilly haalde haar schouders op. Het was gelijkstand: 17-17
'Bah, Jilly, je stinkt naar kots!' riep Georg uit. Jilly schonk hem een lachende blik toe, en ging versuft neerzitten.
'Tom... ik voel me niet zo goed,' zei ze stilletjes tegen haar verloofde. Tom lachtte luid, pakte haar op, en stapte met haar naar voren in de bus. De rest keek hun verbaasd aan.
'Als je misselijk bent moet je vanvoor zitten,' zei hij. Hij drukte een kus op haar voorhoofd, en hing een zak vast aan de leuning. Toen hij weg wou stappen, pakte Jilly hem bij de arm.
'Laat me niet alleen,' fluisterde ze stil. Tom lachte stil, trok haar hoofd een beetje omhoog, en ging zodanig zitten dat ze haar hoofd op zijn benen kon leggen. Tom streelde zachtjes met zijn vingers over haar voorhoofd.
'Wat dacht je van jouw verjaardag?' mompelde Jilly opeens. Tom haalde een wenkbrouw op. 'Ons huwelijk bedoel ik...'
Tom kreeg een glimlach op zijn gezicht.
'Dat zal een geweldig verjaardagscadeau zijn,' fluisterde hij. Hij kuste haar nog een keer op haar mond, en sloot zijn ogen.


Sorry, deze is korter, maar ik ben net op wikipedia gaan kijken, en las vanalles over het laatste Twilightboek, hoe Bella Vampier wordt, hoe haar kind eruit gaat zien, met wie Jacob wordt ingeprent en dat hij en Edward eindelijk vrienden worden ^^
Ik kan nu gewoon ff niet verder schrijven x)


Reacties:


xNadezhda zei op 2 aug 2009 - 20:07:
JAaaaa, ze zijn verloofd! Lalala, ik ben een beetje melig Maar dat geeft niet toch?
*gaat verder*


Minority
Minority zei op 23 juli 2009 - 21:17:
Tien hamburgers? Oo
Wat een geluk dat dit een verhaal was, want als dit echt was.. dan zaten ze toch wel 5 uur aan die burgers. Ö


MariTom
MariTom zei op 20 juli 2009 - 14:52:
Whahaha x'D

Omgosh, nu gaat ze vast die laatste in zn gezicht smijten ofzo x'D
Whaha, HAMBURGER GEVECHT! :'D

En wat schattig dat ze verloofd zijn<3
Mehe x']

Snel verder?