Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Anything You can do I can do better! [Afgewerkt] » Gered door een hippie...

Anything You can do I can do better! [Afgewerkt]

21 juli 2009 - 8:25

1664

3

260



Gered door een hippie...

Jilly ligt in de armen van Tom omdat ze misselijk is, en krijgt een flashback ^^

Jilly zuchtte terwijl ze de kaart nog eens bekeek. Ze stond nu in de Eiffeltoren, en moest de weg naar het hotel terugvinden voor haar groep haar ging zoeken. Haar gsm was plat, dus ze kon ze niet waarschuwen.
Hoe kon een Duits meisje van zeventien nu, zonder een woord Frans te kunnen spreken, naar het hotel geraken? Beeld je in wat ze met haar konden doen als het donker was! En in Parijs waren en veel zakkenrollers.
Ze moest maar eerst beslissen hoe ze naar beneden ging gaan. De lift zat te vol, dus moest ze maar de trap nemen, en daar had ze niet zoveel zin in. Ze keek in het rond. Mensen deden hun best om haar te negeren, maar zo'n meisje met felle kleuren tot en met viel zeker in de aandacht.
Jilly was een van de enige die zichzelf hippie noemde op deze planeet. Ze had felzwarte haren, die ze in een losse staart had gezet. Haar t-shirt was beklad met flower-power en was bedekt door een warme jas met felle kleuren, en haar broek had alle kleuren die er bestonden. Ze droeg geen sandalen zoals de andere hippies, maar losse all-stars, met verschillende kleuren erop. Het zou verbazend zijn als je haar niet opmerkte.
Jilly besloot om nog een sigaretje op te steken. Ze pakte haar tabak, legde een beetje in een blaadje en begon te rollen. Toen ze in de achtergrond een Duitse stem hoorde, keek ze op.
Er was hier een Duitser! Iemand die haar kon verstaan.
Ze draaide zich meteen om, zonder nog aandacht te schenken aan haar sigaret. Voor zich zag ze een jongen met een enorme pet. Daaronder had hij een enorme bos dreadlocks, die tot over zijn schouders hingen. Hij was aan het vloeken tegen zijn telefoon. Het was raar voor Jilly om in Parijs iemand in haar moedertaal te horen praten. Ze nam de grote jongen in zich op. Vergeleken met haar kleine 1m63 was deze jongen een reus! Waarschijnlijk zo'n 1m80, misschien nog iets meer. Toen hij zich omdraaide, en ze zijn gezicht kon zien, zag ze dat hij een lippiercing had. Zijn neus was heel fijn, heel zijn gezicht was gewoon fijn. Hij moest zich heel goed geschoren te hebben om zo'n gladde huid te kunnen lijken hebben. Zijn bruine ogen keken Jilly ook aan, maar hij leek er geen contact mee te willen maken.
'Nee Bill! Daar moet ik niet naartoe!' begon hij terug te praten tegen zijn vriend aan de andere kant. Jilly begon te lachen met zijn zachte stem. Hij zag het, en knipoogde even. Toen besefte Jilly dat hij net begonnen was met flirten. Zo snel ze kon, stak ze haar sigaret aan, en keek ze de andere kant op, in de hoop dat hij bijna klaar was met bellen.
'Nee, helemaal...' De jongen kreeg zijn zin niet af. 'Bill, ik kan mijn boontjes wel doppen, tot morgen...' Hij haakte in zonder op een antwoord te wachten. Toen hij zijn gsm terug in zijn broekzak stak, keek hij naar het kleurrijk invidu voor zich. Jilly voelde zijn ogen op haar plakken. Ze blies nog een wolkje rook uit, en keerde zich naar hem.
'Ik moet naar het hotel "Luna",' mompelde ze. De jongen schrok met het horen van een Duitse stem. Hij ademde diep uit, waarschijnlijk was hij opgelucht aan het zuchten.
'Ik ook, weet je de weg niet?'
Jilly schudde haar hoofd, en keek terug naar het uitzicht over de stad. 'Mag ik een belletje plegen?' vroeg ze uiteindelijk toen ze haar hoofd draaide en knikte naar zijn broekzak. De jongen haalde zijn schouders op, en wierp haar zijn gsm toe.
Zo snel ze kon tikte ze het gekende nummer van haar vriendin in. Toen ze aan de andere kant de telefoon hoorde overgaan, zuchtte ze. Bij het horen van Olivia's stem, kreeg ze een golf van vreugde.
'Ja, Ol, ik kom een beetje later, ok? Ik ben nog even in de eiffeltoren, en het gaat een tijdje duren eer ik beneden ben geraakt.' Jilly keek nog eens naar de jongen voor zich. Hij met de extra large kleren, hij die net zo hard opviel in het openbaar als zijzelf. Ze bekeek zijn handen, die zijn broek een beetje naar omhoog trokken. Toen keek ze naar zijn borstkas, die zachtjes op en neer ging. Wanneer ze naar zijn gezicht keek, besefte ze dat hij naar haar aan het kijken was. Ze kleurde helemaal rood, en keek weer weg.
'Ik ben om negen uur zeker terug,' voegde Jilly er nog aan toe. Het meisje aan de andere kant vond het ok, en haakte in. Zonder iets te zeggen, wierp Jilly de jongen voor zich zijn gsm terug toe. 'Bedankt.'
De jongen haalde zijn schouders op.' Graag gedaan.'
Wanneer Jilly enkele meisjes hoorde gillen, zag ze hoe de jongen opeens verstrakte. Hij keek geschrokken om zich heen, en zag enkele - waarschijnlijk Spaanse - meisjes naar hem kijken. Hij vloekte tegen zichzelf, en keek terug naar Jilly.
'Kom je mee, of ga je liever alleen?' vroeg hij. Jilly besefte opeens dat hij haar enige kans was om in het hotel te geraken. Ze knikte kort. De jongen greep haar hand beet, en trok haar in de overvolle lift. Ze kreeg bijna geen lucht, en had gehoopt dat ze haar sigaretje had kunnen oproken.
'Waarom schreeuwden die meisjes?' vroeg Jilly toen ze genoeg adem had kunnen verzamelen. De jongen zuchtte.
'Ik ben nogal beroemd op deze wereld,' mompelde hij stil. Hij keek naar achteren, en leek blij te zijn toen hij zag dat er enkel oude mensen in de lift zaten.
'Beroemd?' vroeg Jilly verbaasd. Verbaasd omdat ze die jongen nog nooit eerder had gezien op tv of in tijdschriften. 'Zit je in een band?'
'Ik speel gitaar in een band genaamd Tokio Hotel.' Het laatste was niet meer dan enkel gefluister dat over zijn lippen ging. Jilly probeerde zich die naam te herinneren, maar had hem nog nooit eerder gehoord.
'Wat voor muziek spelen jullie?' vroeg Jilly, maar de jongen haalde zijn schouders op.
'Hoe kan ik het noemen? Je kunt het rock noemen, of sommigen zeggen ook alternatief... Anderen noemen het Emo-rock... Je moet het noemen zoals je wilt.'
De jongen zat té dicht tegen Jilly gedrukt, en ze was ook blij toen de deuren open gingen. De jongen trok haar bij de hand uit de lift, tot ze enkele meters van de ingang waren. Allebei probeerden ze op lucht te komen.
'Hoe kan ik je noemen?' vroeg Jilly toen ze besloot om hem niet meer langer met "de jongen" te vernoemen.
'Tom,' mompelde hij. Hij keek Jilly aan. Haar grijze ogen plakten op de zijne. 'En jij?'
'Jilly,' zei ze uiteindelijk. Ze schrok toen ze weer enkele meisjes hoorde gillen. Tom keek Jilly smekend aan.
'Die meisjes hopen op een relatie met me...' zei Tom stil. Jilly bekeek hem. Hij zag er dan ook lekker uit. 'Elke keer dat ze me zien, flirten ze erop los omdat ze weten dat ik een...' Hij stopte even, en slikte. 'Player ben...'
Jilly haar mond viel open. Ze had niet gedacht dat de goddelijke schoonheid voor haar een player kon voorstellen. Ok, hij kon elk meisje krijgen dat hij wou, maar ze kon zich niet inbeelden dat hij daar gebruik van zou maken.
Toen Tom zag hoe Jilly naar hem keek, werd hij een beethe geïrriteerd. 'Ok, ja, ik word nu eenmaal snel verliefd...' gaf hij toe. Jilly begon te lachen. Ze keek naar de rendende meisjes die steeds dichterbij kwamen. Toen kwam ze op een idee.
'Zijn die meisjes al bij je gekomen toen je een lief had?' vroeg ze. Tom schudde zijn hoofd, het drong hem niet door wat Jilly haar idee was. Jilly kreeg een grijns op haar gezicht. Ze wierp nog een blik naar die meisjes, en legde uiteindelijk een hand op Tom zijn wang.
'Ik doe dit enkel voor jou,' mompelde ze. Daarna drukte ze haar lippen tegen de zijne, alsof ze al maandenlang een koppel was met hem. Hij leek te geschrokken om te reageren, dus Jilly greep zijn handen, en legde ze op haar rug. Toen liet ze zijn lippen los. 'Speel mee,' fluisterde ze bitter. Ze knikte naar de meisjes die waren blijven stilstaan. Tom leek het te begrijpen. Hij drukte zijn lippen terug op die van Jilly, en zij wierp haar armen over zijn schouders.
Toen ze elkaar eindelijk loslieten, zag Jilly dat de meisjes weg waren. Het leek rustig te zijn, tot ze een enorme flits zagen. Daar had Jilly geen rekening mee gehouden.
Parijs zat vol paparazzi!
Tom zuchtte lachend, en drukte zijn lippen weer op die van Jilly. Deze keer had Jilly er niet op gerekend. Ze schrok van de warme lippen die over de hare streken. Zijn handen die over haar rug wreven. Ze moest toegeven dat ze er wel van genoot. Het kon misschien wel de laatste keer zijn dat ze door een beroemdheid - van welke band dan ook - werd gekust.
Toen de fotografen vragen in het Frans begonnen te stellen, keek Tom haar nogal verdwaasd aan. Hij haalde zijn schouders op, en trok Jilly terug mee, op weg naar een lege steeg. Jilly was bang voor lege steegjes, vooral in het donker. Het was hartje winter, en het begon koud te worden. Het was half negen, binnen een halfuur moest ze in het hotel zijn. Ze trok zich uit Tom zijn hand, en keek hem vragend aan.
'Waar was dat laatste voor nodig?' vroeg ze. Tom haalde zijn schouders op.
'De hele wereld laat me met rust als ze denken dat ik een lief heb,' verklaarde hij kort. Daar had Jilly niet over nagedacht. Ze kreeg een glimlach op haar gezicht.
'Nou, ze zullen het wel doorhebben als ze ons niet meer met elkaar gaan zien rondlopen,' zei ze stil. Tom keek op, en vloekte tegen zichzelf. 'Kun je me nu naar het hotel brengen?' vroeg ze er nog eens bij. Tom haalde zijn schouders op. Toen ze uit het steegje stapten, zag Jilly dat er overal nog paparazzi verstopt was. Ze zuchtte lachend, en keek naar Tom. Hij had het ook door.
'Speel je mee?' vroeg Jilly lachend. Tom knikte.
'Ik speel mee!'


Reacties:


xNadezhda zei op 2 aug 2009 - 20:10:
Speel mee? Tuurlijk, en dan lekker verliefd worden


Minority
Minority zei op 23 juli 2009 - 21:25:
Awh, cute.

Maar de rest lees ik later, ik moet er van. ><


MariTom
MariTom zei op 21 juli 2009 - 15:06:
Awwh, echt schattig x'D
Liefde op het eerste gezicht *Hoge zangerige stem*
* ENGELEN MUZIEK *

Sorry, ik ben een beetje melig [A]'