Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Oude(re) SA's » Was it a Dream?

Oude(re) SA's

21 juli 2009 - 8:46

353

0

122



Was it a Dream?

Bill’s pov:
Ik zit voor het haardvuur. Nu zul je wel denken, haardvuur? Wie heeft dat nog? Nou, wij dus.
Ik zit hier nu dus een beetje zielig te doen. Ik had namelijk een relatie, ja je hoort het goed, had. Ze was echt bloedmooi, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik vertrouwde haar helemaal, en zij vertrouwde mij. We hadden echt een geweldige tijd samen. We hebben samen mega veel foto’s gemaakt waar we samen op staan. We hebben Tom ermee gek gemaakt dat wij zo veel van elkaar hielden. Natuurlijk deed ik Tom niets tekort. Hij vond het fijn voor me dat ik eindelijk een relatie had. Maar het is zojuist in een keer uit elkaar gevallen. Het begon gisteren toen ik in het park liep. Ik zag mijn lieveling met een ander staan. Dat maakt me op zich niet uit, iedereen moet toch gewoon met elkaar kunnen omgaan? Maar toen begon zij hem te zoenen, en niet zo’n beetje ook. En het was echt niet zo dat hij begon, het was overduidelijk zij. Dus daar stond ik dan, terwijl mijn liefde van mijn leven vreemd ging. Ik ben toen overstuur naar huis gegaan. Daar heb ik alles aan Tom verteld.
Daarnet heb ik haar erop aangesproken. Ze gaf eerlijk toe dat ze vreemdging, ze wilde niet meer verder met mij en maakte het uit. Ze liet me alleen achter. Het maakte haar helemaal niets uit dat het over was, en misschien is dat wat mijn hart het meeste verscheurt. Ze liep gewoon weg alsof er niets aan de hand was.
Dat is dus de reden dat ik hier nu zit. Alle foto’s heb ik op mijn schoot liggen. Het enige bewijs wat er over is van onze relatie ligt hier op mijn schoot. En straks zal daar ook niets meer van over zijn. Een voor een verbrand ik de foto’s. Met tranen in mijn ogen kijk ik hoe de foto’s tot een hoopje as vergaan.
Het leek zo’n mooie droom, maar het was allemaal te mooi om waar te zijn.
Tom komt naast me zitten. Hij legt een hand op mijn schouder. ‘Het is beter zo.’ Zegt hij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.