Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Anything You can do I can do better! [Afgewerkt] » Goede bedoelingen

Anything You can do I can do better! [Afgewerkt]

21 juli 2009 - 20:04

974

3

299



Goede bedoelingen

Owlala ^^ Wιιr een nieuw deeltje ^^ Ik heb overveel inspiratie xP

Bill had het gevoel dat hij meer wist over Jilly's verleden dan Tom. Wat ze hem zonet had verteld, had hem echt geraakt. Tijdens de nacht moest hij eraan denken. Hij zag het allemaal gebeuren alsof hij erbij was, hoewel hij wist dat wat hij zag puur op de omschrijvingen en zijn fantasie was gebaseerd. Hij zag het festivalsplein, een enorm podium waar er gerockt werd tot het einde, en een flower-power busje dat helemaal niet in de achtergrond paste.
Hij zag de - toen nog blonde - Jilly samen met een meisje. Hij kon niet zeggen hoe ze eruit zag, het leek alsof haar gezicht vervaagd was. Hij kon wel zien dat zij ook zo ongeveer hippie was. Ze hield een sigaret tussen haar vingers, maar kon voor de rest niets zeggen over haar.
Jilly zag eruit als een gebroken meisje dat haar geluk probeerde op te halen met de vrolijke kleuren die ze aan had. Hij zag Jilly blijven staan, en wist ook waarom.
Die Amaury had haar een trekje aan zijn joint aangeboden. Hij kon de jongen zien. Zijn lange onordelijke blonde haren, die vanaf onder de schouders begonnen te krullen hingen er zoals ze beschreven had. Zijn vriendelijk gezicht dat hij had gezien op een foto die Jilly naar het schijnt altijd met zich meedroeg, en het leek er hard op. Bill merkte dat die jongen redelijk wat op Tom leek. Hij zag hoe hij in zijn rechterhand een joint vasthield. Pas toen vielen de lange nagels hem op. Hij was precies zoals Jilly had beschreven.
Net toen hij Amaury's mond zag opengaan, reed de bus op een bubbel, en schudde hij hard heen en weer. Bill werd meteen wakker, en wierp meteen een blik op Jilly, die vredig tegen Tom borst aanzat en sliep. Bill kon zijn ogen niet meer van haar afhouden, nu hij wist dat ze iemand was verloren in haar leven.
Amaury was om het leven gekomen toen hij Jilly wou redden. Ze liep de straat over zonder om te kijken, en als Amaury haar niet aan de kant had geduwd, was zij onder een truck geraakt. Het was verschrikkelijk om Jilly dat te zien zeggen. Ze had er verdrietig uitgezien, en nu wist Bill zeker dat ze erover droomde. Opeens trok haar gezicht samen. Jup, ze dacht eraan.
Bill had niet door dat haar ogen al een hele tijd open waren. Dat gedeelte zat net in de schaduw, maar net toen er licht kwam, zag hij hoe haar pupillen hem volgden. Ze keek hem een hele tijd aan. Bill, die besloot om er geen aandacht aan te schenken, deed zijn lichtje aan en begon voor de derde keer de Davinci Code te lezen. Niet omdat hij dat een fantastisch boek vond, maar omdat hij niets anders te lezen had.
'Je moet echt gaan slapen,' zei Jilly opeens. Bill schrok niet van haar stem, maar van het gevoel dat er iemand naast hem ging zitten. Hij draaide zich naar haar toe, en zag hoe ze haar hand op zijn arm legde, en erover wreef.
'Je hebt je slaap nodig,' voegde ze eraan toe. Bill zuchtte luid. Hij keek naar haar.
'Als je niet wilt antwoorden, begrijp ik het volkomen,' zei hij, haar twee opmerkingen negerend. 'Mag ik je een vraag stellen?'
'Natuulijk,' zei ze, nogal verward door zijn onhandigheid.
'Hoe ben je er overheen geraakt?' vroeg Bill verlegen. Jilly kreeg een glimlach op haar gezicht, hoewel haar ogen verdriet uitstraalden. Ze keek weg en lachte stil.
'Je weet hoe dat gaat...' mompelde ze. Ze draaide zich terug naar Bill, en haalde haar hand van zijn arm. 'Ik bleef maanden thuis, rookte me vol, zuipte me zat... Ik werd door mijn zus gestuurd naar Parijs om sociale contacten te maken, en ontmoette Tom op de Eifeltoren toen ik niet wist hoe ik naar het hotel moest geraken.'
Bill knikte begrijpend. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden. Ze gaf hem een kalmerend gevoel, alsof haar kalme gevoel naar hem werd doorgestuurd.
'En jij?' vroeg Jilly opeens, en Bill vroeg zich af wat ze bedoelde. 'Hoe ben jij over de scheiding van je ouders geraakt?'
Bill kreeg een flauwe glimlach. Hij probeerde zich de periode van de scheiding te herinneren, maar er kwam niets in hem op, behalve een broer met kort blond piekhaar dat getroost werd door een jongen met iets langere blonde krullen. Het waren niet zo'n enorme krullen, maar als het lang zou geweest zijn, waren het golven.
'Ik had een tweelingbroer die me troostte, en hij had er een die hem troostte,' zei Bill uiteindelijk. Hij keek terug naar Jilly, en zag haar nieuwschierig naar hem kijken.
'We doen er goed aan om zo te praten,' zei Jilly na een tijdje stil te zijn. Bill knikte, ook al begreep hij niet meteen wat ze bedoelde. 'Onze vriendschap, bedoel ik.'
Toen deed ze iets wat Bill niet verwacht had. Ze pakte Bill zijn hand vast. De hare voelde koud aan. Bill vroeg zich bijna af of ze niet onderkoeld was, maar ze leek neit te bibberen.
'Je hebt het moeilijk op dit moment,' zei ze stil. Ze streek zacht met haar lange nagels over zijn knokkels, die zich hadden opgespannen. 'Vergeet niet dat ik er ben als je hulp nodig hebt.'
Bill keek haar terug aan. Hij wist niet hoe hij zich moest voelde. Hij was gevoelloos, numb. Zijn bruine ogen plakten op haar grijze irissen. Ze waren zo mooi...
Nee! Bill! Waar ben je mee bezig? Je kunt de verloofde van je broer toch niet mooi vinden?!
Toen stond Jilly op, en stapte ze terug naar haar plek, tegen Tom aan. Bill keek haar na. Hoe ze vrolijk haar benen bewoog, hoe haar geverfde zwarte haren naar achteren wapperden.
Hij wist nu dat hij niet numb was... Hij wist zijn gevoelens niet omdat hij ze al een tijdje niet had gehad, maar hij wist dat wat er ook voor emotie nu zoor hem raasde, het was niet goed!


Reacties:


xNadezhda zei op 2 aug 2009 - 20:18:
O o oooo, Bill, idiootje! Hij moet naar mij komen En Jilly moet bij Tom blijven, dan is iedereen gelukkig *knippert onschuldig met ogen*



Minority
Minority zei op 24 juli 2009 - 1:02:
Omygosh! Nu gaat Bill de film acbterna! Oo
En weetje? Ik heb die film nog nooit gezien, maar ik weet dat er in deze serie iets gaat gebeuren wat ik niet zal verwachten. Oo


MariTom
MariTom zei op 22 juli 2009 - 18:13:
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Billy!
O m g.
Je mag niet verliefd zijn op de verloofde van je broer xO

mgosh, ik snel verder lezen xO