Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Burberry Blue Eyes » Aan alles is een begin...

Burberry Blue Eyes

26 juli 2009 - 0:27

307

4

233



Aan alles is een begin...

Wanneer de 17-jarige Lucretia te weten komt dat ze gaat verhuizen staat haar wereld plotseling op springen... Haar vrienden, haar thuis en haar hele leven gaat ze moeten achterlaten om alles opnieuw te moeten beginnen op een andere plek...

En toch snap ik het nog steeds niet! Zeurde Lucretia.
Er is niet veel aan te snappen hoor... Reageerde haar moeder. 'We gaan verhuizen, is dat zo moeilijk te begrijpen?
Ik weet wat verhuizen is mams! Maar waarom toch? We hebben toch een leuk leven hier? Je hebt je job opgegeven om te verhuizen!
Dat laatste raakte de gevoelige snaar van haar moeder. Mevrouw Frost was altijd heel gesteld geweest op haar job en dat mochten haar dochter en man dan ook elke dag aanhoren. Maar toen haar man een belangrijke promotie kreeg werd ze voor een keuze gesteld... Meneer Frost werkte voor een groot bedrijf dat textiel naar het buitenland exporteerde en zijn dienst werd overgeplaatst. Niet dat het de eerste keer was. Ze waren al een paar keer van gebouw veranderd. Maar deze keer werd zijn dienst naar het buitenland overgeplaatst. Naar Londen om precies te zijn. En mevrouw Frost gaf haar job op om haar man te volgen naar het buitenland. Het moeilijkste was geweest om de verhuizing aan hun 17-jarige dochter aan te kondigen... Ze waren een beetje bang van hoe ze zou kunnen reageren... Terecht. Lucretia dacht eerst dat het een slechte grap was , maar al vlug bleek het menens te zijn. En nu drie maanden later stonden zij en haar moeder de laatste dozen in te pakken.
Luister Lucretia, je weet dat deze promotie erg belangrijk is voor je vader. Dus gun het hem gewoon ok? Ik weet dat het niet makkelijk is maar je zult er snel aan wennen hoor. Dat weet ik zeker. En tegenwoordig heb je msn dus zul je zelf contact kunnen houden met je vriendinnen. Je moet het zien als een nieuw begin. Dat is toch echt fijn?
Ik hoop dat je gelijk hebt mams. Zuchtte Lucretia. Ik hoop het echt..
En je hebt gelijk mams. Aan alles is een begin...


Reacties:


MissBabs
MissBabs zei op 26 juli 2009 - 21:09:
ik ga proberen
ik heb vele idees


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 26 juli 2009 - 20:59:
Haha
Nu wel snel verder


MissBabs
MissBabs zei op 25 juli 2009 - 17:57:
Maar dit hoofdstuk is niet af hoor:-) Ik heb gewoon een irritant broertje die computerverslaafd is... En ik was echt moe...


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 25 juli 2009 - 11:19:
Ö
moet ik eerlijk zijn??
SNEEEEEL VERDER SCHRIJVEN!!!!
(maar volgende keer wel een langer hoofdstuk, ok? ^^)