Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » niet de juiste dood? <-- afgerond » blaaaak... think..think..think...

niet de juiste dood? <-- afgerond

26 juli 2009 - 12:02

306

2

281



blaaaak... think..think..think...

het werd al iets later en schemering trad toe. ik zwierf nog steeds rond waar ik al de hele dag was. bij de lantaarnpaal tegenover een etalage. ik was een geest. aan dat idee raakte ik wel gewend. wat moest ik anders? hard blijven ontkennen? dan werd ik vanzelf wel gek. mijn spiegelbeeld in de etalage was nog steeds kleurloos. als mensen mij konden zien, zouden zij mij dan ook kleurloos zien? ik hoopte van niet.
de straat werd als rustiger. de meeste mensen zouden nu naar huis gaan waar ze fijn met hun familie zouden eten en lachen. zij zouden fijn naar hun bedje kunnen in hun warme huizen. ik niet. ik wist nog steeds niet waar ik was en eerlijk gezegt durfde ik ook niet echt weg van hier. maar een andere keuze had ik niet. hier blijven zou mijn dood betekenen. nou ja, mijn 2e dood in één leven. ik wist niet of geesten nogmaals dood konden gaan. maar aangezien ik nog steeds een naar kloppend gevoel had van die buil op mijn achterhoofd nam ik maar aan dat er ook voor geesten een 2e dood was. en die stem had gezegt dat ik mijn fouten moest herstellen. of zoiets dan. ik denk niet dat die erg vrolijk zou zijn om mij nogmaals te zien, horen, ruiken of what ever.

ik slofte naar een boom die op de straat stond en klom erin. ik ging op een tak zitten en soesde langzaam aan weg. ik moest toch ergens slapen en een hotel binnen kon ik niet. wel als ik wist hoe je door iets heen kon maar ja, dat wist ik nog niet. en in een boom slapen leek me beter dan op de straat. met de kans dat er weer een hond over me heen zou zijken. nee, dan leek een boom beter...


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 8 aug 2009 - 13:59:
hahahah met de kans dat er weer een hond over me heen zou zijken
die is goed


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 27 juli 2009 - 19:19:
hihihi ik vidn het leuk verhaal srry meid ben te melig dus wete niet precies wa ik doex'D