Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Cousincest [TC] » 13: Hoop is uitgestelde teleurstelling

Cousincest [TC]

26 juli 2009 - 17:16

537

0

303



13: Hoop is uitgestelde teleurstelling

Ik trek nog maals het lint van mijn tas over mijn schouder wanneer ze in het station de trein naar Berlijn afroepen. “Ziezo,”Bill veegt zijn handen af alsof hij een zwaar karwei achter de boeg heeft. “We spreken deze vakantie toch nog wel eens af,niet?” Ik lach met volle lippen. “Natuurlijkheid,hij is nog maar net begonnen!” Hij lacht verlegen terug. “We spreken wel op msn.” Zeg ik op een zachte toon. De trein houdt halte voor mijn voeten,en remt piepend af. “Dag,Tom.” Hij zwaait met zijn gelakte nagels naar me. Ik wil me omdraaien als hij me nog aan mijn arm trekt en in de vluchte een kus op mijn wang duwt. Tinteling in mijn buik en een rood gezicht volgen al snel. Als ik de conducteur hoor fluiten haast ik me op de trein. Ik zet me aan de kant van het station,en zie Bill met zijn handen in zijn zakken verlegen naar me staren. Mijn hand komt net van onder het raam en zwaait naar Bill. Lachend zwaait hij terug. Ik voel onder me dat de trein langzaam in gang gaat. Ergens wil ik hier blijven. Opnieuw naar de boom gaan,drank halen, de nacht beleven. Maar het hoort allemaal niet. Dus ik ben blij dat ik terug naar Berlijn kan. Ik denk,dat als ik thuis ben.. lekker ga neuken. Ja,dat heb ik nodig om me weer mannelijk te voelen.

Als ik afstap aan het station staat mijn moeder me aan de auto op te wachten. “Ohh lieve schat,hoe ging het?” ze neemt me in haar armen. “Best wel goed,ja.” Zeg ik met een glimlach. We lopen naar de auto en stappen in,mama start de motor. “Ik heb friet gebakken! Iets wat je lekker vindt he,want oh .. ik heb je gemist!” .. Ze praat verder maar in gedachten ben ik ergens anders. Zijn ogen blijven me bij..

Als ik Bill weer zie springt hij in mijn armen. “Lief,ik heb je gemist!” Hij drukt zijn lippen vol op de mijne,en schaamt zich niet voor de passagiers die ons aanstaren. “Ik jou ook schat.” We rennen door de smalle straten naar zijn appartement, ik word door zijn arm de trap opgehesen en door zijn huis. Niemand is thuis. Hij gooit me op de sofa en komt op me zitten met elke been aan 1 zijde van mijn heupen. Zijn lichaam drukt zich sensueel tegen het mijne en schuurt een beetje. “Hmm liefje.” Hij neemt mijn hoofd en legt het tegen zijn borstkas,ik hoor zijn hart snel kloppen. Zijn kont wrijft over mijn zaakje. Hij neemt mijn gezicht in zijn handen en kijkt me diep in de ogen aan,drukt zijn lippen op de mijne en draait passioneel zijn tong tegen de mijne aan. een tongmassage die ik gemist heb. “Oh,Bill.. Ja.. Daar..”

Ik schrik me kapot als ik geen warm lichaam meer tegen me aan voel,en veer wakker. Ik ben helemaal bezweet,mijn boxer plakt tegen mijn buik en billen aan. Mijn gezicht is drijfnat,en mijn oksels hebben donkere plekken nagelaten in het beddengoed. Ik trek de lakens van mijn lijf en zie een donkere plek in mijn boxer. Mijn wenkbrauwen trekken zich teleurstellend op en ik neem de elastiek van mijn boxer,en til hem omhoog. Heel mijn onderlijf is bedekt met sperma.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.