Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Cousincest [TC] » 16: Neergeknalt door je

Cousincest [TC]

26 juli 2009 - 17:21

467

0

179



16: Neergeknalt door je

De zon begint lichtjes prikkels in mijn gezicht te veroorzaken en ik word langzaam wakker. Als ik wakker word,merk ik dat Bill en ik in een heuse omhelzing zitten. Bill heeft speeksel aan zijn mondhoek zitten,wat er schattig uit ziet. Ik glimlach. Hij is zo prachtig. Zijn handen liggen op mijn rug,het voelt alsof ze er in gebrandt zijn. Toch is het een fijn gevoel. Ik probeer me uit zijn greep te halen en plant mijn voeten op de ijskoude houten vloer. Het trekt als ijs in mijn spieren. Als ik de deur open hoor ik Bill kreunen,maar hij moet zich alleen maar wat verleggen. Beneden zet ik de Senseo aan,en druk op 2 kopjes. Opeens merk ik een papiertje op dat bij de koffiezet ligt.
‘Lieve Tom,
Ben inkopen doen. Daarna even met vriendinnen naar de markt.
Zorg goed voor je neef en zorg dat hij veilig naar het station word gebracht vanavond.
Kus’

Ik verfrommel het plakbriefje in mijn hand en gooi het in de vuilbak. Dan hoor ik de keukendeur opengaan, Bill staat met kleine ogen de ruimte te verkennen. “Een goeiemorgen. Kop koffie?” Ik zet de 2 kopjes voorzichtig op de tafel en neem het brood en wat plankjes,service en beleg. “Graag.” Hij schuift aan en trekt de tas naar zich toe. “Lekker geslapen?” Vraag ik blij. “Best wel,jij?” “Ook.super.” “Haha,geen last gehad van je beperkte plaats?” Ik grijns. “Absoluut niet.” Hij kijkt me uitdagend aan. En toch voelt het verkeerd,zo verkeerd..
Bill ligt me aan te staren terwijl hij de laatste restjes boterham in mijn mond propt. “Waar wacht je op ? “ Vraag ik hem. “Wat gaan we vandaag doen?” Vraagt hij op zijn beurt. Ik denk diep na. “Wat wil je doen? “Iets leuks,liefst.” Grapt hij. “Bowlen?” zijn gezicht klaart in een mum van tijd op. “Ja!” Ik lach. “Oke,geregeld.” Ik loop naar de telefoon en bestel een baan.

We wandelen het bowlingcenter in,en horen al meteen het rollen van bowlingballen en vallen van kegels. We melden ons bij de bali en krijgen baan 8. Daarna moeten we naar de ruimte achterin voor van schoenen te verwisselen. Bill zet zich op de bank. “Ik heb een 40,hebben ze die hier ook van mooie schoenen?” Hij zoekt tussen de maat,maar enkel wat versleten en stinkende schoenen vind hij. “Dat meen je toch niet..” Hij neemt een paaar dat helemaal stuk is. “Achja..” hij zet zich op de bank en trekt ze aan. ik grijns stiekem als ik mijn schoenen aan het aantrekken ben. Hij staat op en loopt naar de spiegel,en bewonderd zichzelf er mee. “Wat verschrikkelijk.” Ik begin hardop te lachen. “Maak je niet druk.” Ik sta recht en loop naar ‘m toe,en sla een arm om zijn nek. “Ik ben de enige die je er mee ziet.” En knipoog. Hij glimlacht naar me.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.