Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Eeuwige leugens (TC) -pauze- » nr14

Eeuwige leugens (TC) -pauze-

28 juli 2009 - 14:49

507

11

478



nr14

sorry voor het zooooo lange wachten maar ik geloof dat ik last had van een writers block >.<

[Bill pov]

Een tijdje blijft het stil. "Ik wist dat ik niet naar je had moeten luisteren." zegt m'n moeder ineens tegen m'n pa. Ik zucht ongeloofelijk. "Ik wist het wel!" zeg ik kwaad terwijl ik rechtsta. Tom schrikt blijkbaar, net als mijn 'vader' en 'moeder', en laat mijn hand los. "Ik wist wel dat je zo zou reageren! Mij echte moeder zou me tenminste wel accepteren!!" Ik schreeuw en spuw de woorden in het gezicht van mijn 'moeder'. Tranen beginnen over mijn wangen te glijden en huilend loop ik naar mijn kamer.

[Tom pov]

Ik volg het hele tafereel. Bill die uitvliegt tegen zijn moeder, zo had ik hem nooit verwacht. De tranen komen uit zijn ogen en wanneer hij naar boven schiet twijfel ik geen moment loop achter hem aan.

Als ik bijna boven ben hoor en zie ik hoe Bill zijn deur dichtvlamt. Ik ga voor zijn deur staan en hoor hem huilen. Het doet zoveel pijn om hem te horen huilen, dat ik er bijna zelf van moet huilen. Ik klop zachtjes op zijn deur. "LAAT ME GERUST!! GA WEG!!!" Ik zucht. "Billy, ik ben het, Tom." Ik hoor hem een paar keer snikken en dan word deur uit het slot gehaalt en opengedaan. Het doet echt pijn om hem daar zo te zien staan. Zijn haren plat naast zijn gezicht, niet zo leuk als anders, zijn ogen rood van het huilen,.... Ik neem hem in mijn armen en hij begint meteen weer te snikken. Met 1 hand sluit ik de deur weer en wrijf daarna over zijn rug. "Ssst, rustig maar."

Wanneer het snikken mindert en uiteindelijk stopt, ga ik met hem op zijn bed zitten. "Gaat het weer?" Hij knikt. "Wat bedoelde je eigelijk met 'mijn echte moeder zou mij tenminste wel accepteren'?" Hij slikt even. "Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 6 was. Ik heb daarna nog een half jaar bij mijn vader gewoont, maar omdat hij niet voor mij wou of kon zorgen, heeft hij me naar een weeshuis gebracht en ben ik geadopteerd door die mensen die onder zitten. En over wat mijn 'moeder' zei, mijn 'vader' wilde per se mij, terwijl mijn 'moeder' nog twijfelde. En blijkbaar is dus uit die jongen waaraan ze had toegegeven een homo gekomen." Hij zucht weer. "Ik wou dat ik een moeder had die echt om me gaf, eentje zoals die van jou." "Dat wil je niet altijd, mijn ma kan ook serieus vervelend zijn hoor!" Hij lacht zacht, oef, dat heeft hij dfan nog niet verleerd.

Er word weer op de deur geklopt. "Bill? Kan ik even met je praten?" Zo te horen is het zijn vader. Met zijn mouw veegt Bill de laatste tranen weg, gaat de deur open doen en komt weer zitten. "Kom maar de deur is open." De deur gaat open en zijn vader komt binnen. "Euh, je moet even niet op je moeder letten. Ze heeft tijd nodig om eraan te wennen. Maar euh, kan je misschien een tijdje bij Tom logeren?" Bij dat laatste kijkt hij naar mij.

[Reacties??]


Reacties:

1 2 3

Juliette
Juliette zei op 18 sep 2009 - 20:19:
Nice
Verder?<33


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 17 sep 2009 - 18:36:
Ik had niet gezien dat ik dit deel nog niet had gelezen! wat slecht van mij

naja het was weer een mooi deel!!

snel verder

xXx


VampireFangs zei op 10 sep 2009 - 13:58:
Verder =]


jorinloveth
jorinloveth zei op 5 sep 2009 - 23:49:
oeh verder, echt goed verhaal!

laat je me weten als je verder bent asjeblieft?


xLifeline
xLifeline zei op 20 aug 2009 - 19:51:
snel verder!
hij is super (:
x