Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen 駭 schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill [TC] » 5.

Bill [TC]

28 juli 2009 - 16:59

1690

4

309



5.

Met mijn armen heel strak om z地 schouders gevlochten en met m地 mond op de zijne, gooide ik de kamerdeur open en strompelde samen met hem de slaapkamer binnen. Die hele tijd had ik me zo moeten inhouden dat m地 stoppen nu volledig waren doorgeslagen. Ik voelde z地 handen branden op de blote huid van m地 heupen en hapte even naar adem toen hij zachtjes op m地 onderlip beet. Als betoverd keek ik hem in de ogen en nog maar een keertje besefte ik hoe mooi hij was.
展at kijk je nou?駁 vroeg hij een beetje verlegen. Ik knipperde even met m地 oogleden, liet m地 blik over de grond van de kamer glijden en bedacht tussendoor een geldige reden om mijn staren. Zoiets vroeg hij altijd op een moment dat ik totaal geen antwoord voor handen had.
摘hm Gewoon naar jou. Ik bekijk je al de hele avond en nu ik je eindelijk helemaal voor mezelf heb, kan ik het niet laten om je nog beter te aanschouwen.駁 Ik voelde dat ik bloosde maar ik gaf niet toe aan het fenomeen. Ik bloosde nooit. Of nou ja, alleen maar in zijn buurt. Gek hé?
摘n wat zie je dan?駁 zijn stem deed me onbewust huiveren en ik maakte de ruimte tussen ons bewust nog een stukje kleiner.
哲ou Je bent prachtig.駁 Een kusje werd gedrukt op z地 kin. 摘n schattig.駁 Een kusje op z地 linkerwang. 摘n lief.駁 Een kusje op z地 linkeroog. 摘n grappig.駁 Een kusje op z地 voorhoofd. 摘n geweldig.駁 Een kusje op z地 rechteroog. 摘n oogverblindend.駁 Een kusje op z地 rechterwang. 摘n een klein beetje gestoord.駁 Een kusje op z地 geboorteplekje onder z地 onderlip. 摘n toch weer zo intelligent.駁 Een kusje op z地 mondhoek. 摘n toch zo van mij.駁 Een kus op z地 lippen.
Hij grijnsde kort maar kuste me toen heel lief en teder terug. Mijn handen kriebelden over z地 schouders en graaiden krachtig in de stof van z地 shirt. Die hele tijd dat ik hem mocht aankijken maar niet mocht aanraken, was heel zwaar voor me geweest. Zo zwaar zelfs dat ik nu alle tijd wilde inhalen met hem, op welke manier dan ook.
Hij stopte de zoen met een heel zacht kusje op m地 mondhoek en stapte toen achterwaarts van me weg. Ik kon z地 ogen zien blinken in het schemerdonker en slikte onbewust de prop in m地 keel door. Ik voelde hoe m地 handen begonnen te trillen en hoe ook m地 knieën begonnen te knikken. Ik volgde hem aandachtig en kreeg het opmerkelijk warm toen hij in een simpele beweging z地 shirt over z地 hoofd trok. M地 ogen werden nog groter dan ze al waren en begerig strompelde ik naar hem toe. M地 armen waren al naar hem uitgestoken en de hitte van z地 lichaam sloeg over op m地 vingertoppen. Onbewust stokte m地 adem. Ik nam hem in m地 armen en drukte als vanzelf kort m地 lippen op z地 schouder. Zijn hoofd kwam heel langzaam in mijn nek terecht terwijl ik z地 armen rond m地 middel voelde. Ik knuffelde hem heel graag terug, ik hield immers van zo地 momenten.
展aarom ben jij zo lief?駁 hoorde ik hem stilletjes tegen m地 huid mompelen. Ik verstevigde de greep om hem nog meer en streelde met m地 vingertoppen over de naakte huid van z地 rug. Ik moest onbewust giechelen en hij porde me heel even met z地 nagel in m地 buik. In een reflex liet ik hem los waardoor ik hem wel terug moest aankijken. Zijn ogen waren één en al nieuwsgierigheid.
展el Om al die redenen dat ik je daarnet gaf.駁 Ik trok hem terug tegen me aan en gaf hem kusjes tot net onder z地 oor. 摘n omdat ik superveel van je hou.駁
Hij kuste me zachtjes als antwoord. De vlinders in m地 onderbuik vermenigvuldigden zich en fladderden vrolijk door m地 hele lichaam. Ik voelde mezelf nog maar een keertje rillen. Hoewel ik wist wat er zou gaan komen, bleef ik het elke keer spannend vinden. Hij duwde me voorzichtig het bed op terwijl hij gemakkelijk boven me kwam hangen. Zijn zachte haar kriebelde wat in m地 gezicht en ik wilde enkele lokken net achter z地 oor stoppen, toen hij me opeens passioneel begon te zoenen. M地 armen vielen slap naast me en in één seconde sloot ik m地 ogen. Ik gaf me over.
Tussen de kus heen maakte hij m地 riem open en ik merkte nog geen tien seconden later hoe m地 broek naar beneden werd gewerkt. Ik kneep m地 ogen nog wat steviger dicht bij het voelen van zijn vingertoppen in de buurt van m地 boxer. Ik kromp ineen toen z地 nagel over de rand van de stof kraste en sloeg wanhopig m地 armen om z地 nek zodat hij niet verder kon. Mijn lippen zochten happig naar de zijne en ik verstrengelde m地 benen heel voorzichtig met die van hem. Hij staakte zijn poging om m地 boxer uit te trekken en kuste me heel overtuigend terug. Pas toen ik zeker wist dat hij niet zou stoppen met zoenen, liet ik hem met één arm los en streelde ik met m地 vingers over zijn rug. Ik stopte pas bij het voelen van z地 broeksrand. Hij maakte een goedkeurend geluidje en ik probeerde daarom maar zo subtiel mogelijk z地 broek open te maken. Zijn tong kronkelde ondertussen heel snel rond die van mij. Het werd een beetje licht in m地 hoofd.
Hoe we opeens naakt tegen elkaar lagen, wist ik niet meer. Hij verdoofde me met z地 warme lippen, elke keer weer. Ik lag op m地 zij, mijn ogen waren al lang aangepast aan het donker en ik keek hem verliefd aan. Zijn ogen waren gesloten, zijn vingers speelden met mijn hand dat op z地 wang lag. Ik vond hem prachtig. Voorzichtig haalde ik m地 hand weg en tilde zijn kin op. Zonder te wachten tot hij z地 ogen zou openen, plantte ik mijn lippen terug op de zijne en zoende hem met alle liefde die ik had. Met alle tederheid liet ik mijn vingertoppen over z地 prachtige lichaam zweven. Een huivering liep langs mijn rugwervels naar beneden en ik rilde van kop tot teen. Zoveel schoonheid in één persoon deed bijna pijn. Het was bijna niet mogelijk dat ik dit kon zien, dat ik dit mocht aanraken, mocht liefhebben. Ik kreunde dan ook gesmoord toen m地 hand de vorm van z地 kontje voelde.
Hij trok me voorzichtig op zich en liet toen onze lippen stoppen. Ik hijgde al, voelde m地 dreads over m地 schouders vallen en m地 handen beven. Onze lippen waren slechts een paar centimeter van elkaar verwijderd en ik smachtte opnieuw naar het gevoel dat ze met elkaar verbonden waren. Ik liet mezelf een beetje door m地 armen zakken en likte smekend met m地 tong over z地 onderlip. M地 hart stopte voor een tel met kloppen toen hij eindelijk toegaf en zijn mond opende. Op hetzelfde moment opende hij z地 benen en viel ik een beetje stuntelig op hem. Hij kreunde zachtjes, waarop alle haartjes op m地 lichaam rechtop gingen staan. Ik had hem al zo vaak horen praten, horen lachen, horen zingen maar zijn gekreun was werkelijk het mooiste wat ooit kon worden geproduceerd.
Ik drukte me zachtjes tegen z地 lichaam en stokte bij het gewaarworden van de bekende warmte om me heen. Mijn handen balden zich tot vuisten in de lakens en ik ademde gejaagd tegen z地 lippen. Hij kromde zijn rug een beetje en draaide z地 hoofd. Ik boog nog iets meer naar hem toe en liet m地 onderlip wanhopig over de huid van z地 hals kruipen. Ik merkte niets meer van de bewegingen die m地 heupen maakten. Het enige wat ik hoorde en voelde, was het gekreun en gehijg van hem. Zijn huid tegen die van mij, zijn vingers die zochten naar m地 vuisten en er zachtjes over streelden, zijn hoofd dat terug kantelde en zijn lippen die heel rustig de mijne kusten.
Het werd me allemaal te veel, mijn lichaam vertoonde tekenen van mijn tilt slaan. Over m地 slapen parelden enkele zweetdruppeltjes, mijn armen begonnen nu hevig te beven en konden het elk moment begeven, mijn onderbuik trok samen in fasen en m地 tenen krulden zich op. M地 adem klonk niet meer gezond, mijn hart dreunde aan een onmenselijk tempo tegen m地 ribben en mijn keel voelde kurkdroog aan. Ik kuste hem onbeheerst nog een keertje terug, gooide m地 hoofd dan in het kussen en schreeuwde met alle kracht de lucht uit m地 longen. Ik kneep m地 ogen dicht en werd een beetje duizelig van al die kriebels die door m地 lichaam raasden. Mijn benen en armen werden loom, m地 vingers brandden en ik merkte hoe elke spier in m地 lijf samentrok. Alle hitte dat zich had opgestapeld, kwam er in één keer uit en ik liet me helemaal op hem vallen. Ik merkte nog amper de warme vloeistof tussen onze lichamen.
Ik had m地 tijd nodig om opnieuw op adem te komen, ik had tijd nodig om te beseffen wat we hadden gedaan. Zelfs door daar aan te denken, voelde ik die kriebels alweer. Ik vermoedde dat ik wel een kwartier op hem had gelegen, gewoon om tot rust te komen. Voorzichtig haalde ik me uit hem en ging naast hem liggen. Mijn hand vond meteen zijn vingers en ik kuste hem heel zachtjes op z地 bezwete voorhoofd.
展ord je mij nooit beu, lief?駁 hij geeuwde even en knipperde vermoeid met z地 oogleden. Ik glimlachte zachtjes, streek het natte haar uit z地 gezichtje en stopte de plukken achter z地 elfenoortje. Met verliefde ogen bleef ik kijken hoe hij in slaap dommelde. Pas toen ik zeker wist dat hij volledig in dromenland was, kroop ik heel dicht tegen zijn hete lichaam aan. Mijn arm vond zijn vertrouwde plekje rond zijn heup en ik liet m地 vingertoppen teder over z地 onderrug trippelen. Voorzichtig streelde ik met m地 neus over z地 wang en drukte nog even een zacht kusje onder z地 oor, om dan heel stilletjes te fluisteren.
哲ooit.駁

Reden vijf waarom ik zoveel van hem hield: hoewel ik bekend stond als koning van de one-night-stands en ik er heel onverschillig over deed, was er toch iets dat me niet verveelde en wat ik vol liefde wilde. Seks met Bill.



Thx voor de lieve reacties ^^


Reacties:


Jacqlijntje
Jacqlijntje zei op 9 aug 2009 - 20:06:
Ik vind het echt zo'n mooi verhaal, ik heb er geen woorden voor!!

snel weiter
xjes Jacqueline


inke
inke zei op 29 juli 2009 - 17:37:
...
ga je snel verder??
xx


cocoloco
cocoloco zei op 29 juli 2009 - 0:35:
ik denk echt dat tom in het echt ook zo is maar zich stoer probeert te houden en dus danig gewoon veel meisjes neukt en er goed onverschillig over doet. niet dat hij in het echt iets met bill zou hebben maar ergens denk ik dat hij wel in de ware liefde geloofd maar zich als de stoere dude van de band probeert te houden.
echt een heel mooi verhaal! als je verder schrijft moet je het me laten weten!


LoveTwincest
LoveTwincest zei op 28 juli 2009 - 22:01:
aaaah echt geweldig <3

Ik heb het gevoel dat Tom zo ook wel een beetje in het echt is..
dat als hij iemand vind waar hij echt van houd dat hij dan zo word.
dat hij dan opeens heel iemand anders werd...
geweldig geschreven, met zoveel liefde

Love it <3

Snel verder ??

xxx